Avrupa' da ve Türkiye de tonla futbolcu var geç yaşta başlamış.
Grafite, Tuncay, Culio, Şükür ilk aklıma gelenler...
Hakan Şükür 10 yaşında başlamış
torpil olsa dahi olamazsın, hiç uğraşma.
beyler bu konu inşallah kalır..muhafaza edicem..Sizleri bilgilendireceğim..
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
quote:
Orijinalden alıntı: aaksu
Hatırladığım kadarıyla suan 3buyuklerde oynayan futbola 21 yasında başlamış futbolcular var. Yeteneğin var ise amatör klüplere uğra. Biraz da şanslıysan bank Asya 1. Lig ardından süper lig :) ama çık fazla sansa ve yeteneğe ihtiyacın var. Alt yapılarda oynayan oyuncuların bacak kaslarının tam gelişmesi icin söylemesi ayıp bacak kıllarını 14 yasından sonra düzenli olarak keserler. Bu konuda geç kalmış olabilirsin.
yazın body ile uğraşacağım..boy 1.80 kilom:75 dediğiniz gibi doğru arkadaşım küçüklükten itibaren hala klübe gidiyor.. Ben onlarla halı sahada başa baş mücadele veriyorum.. Messinin daha çok defansa yardım eden versiyonuyum.. 5 ay judoya gittim...Defansım iyi.
quote:
5 ay judoya gittim...Defansım iyi.
Türkiye ligine bir tane Yalçın yeter, sen Üniversite sınavını kazanmaya bak
quote:
Orijinalden alıntı: Manime.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
hayır. kısa,öz ve net,
Zorttt!!!! Yanlış cevap.
Ben basketboldan sonra futbola başladığını biliyorum. Futbol oynamak başka şey amatör takımda antrenman ile futbol başka şey.
quote:
Orijinalden alıntı: CyeD
quote:
Orijinalden alıntı: OnurJAM
Arkadaslar Aydin'i Sarp'i felan kucumsuyorsunuz ama onlarin ikisi gelse DH Galatasaray bolumunu muhtemelen top diye oynarlar. Yetenek+kondisyon+sans varsa olursun bu 3unden 1i bile yoksa olamazsin.
DH Galatasaray bölümünde kimsenin herhangi bi klüpten her ay eşşek yüküyle para alıp da kulübede yattığını zannetmiyorum
Futbol bakimindan soylemistim. Sonucta halisahada da olsa oynayan cok kisi vardir burada.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Manime.
quote:
quote:
hayır. kısa,öz ve net,
Zorttt!!!! Yanlış cevap.
Ben basketboldan sonra futbola başladığını biliyorum. Futbol oynamak başka şey amatör takımda antrenman ile futbol başka şey.
Dostum iyi güzel diyorsun wikipedia güvenilir bir kaynak değil. Ben televole zamanlarından Hakan' ın ağzından basketbol oynadığını söylediğini hatırlıyorum. Gerçi Şükür başlasın başlamasın yine onlarca örnek var.
Futbolcu olursun ama büyük takımlarda (Süper Ligde, en azından Bank Asya'da) çok büyük yeteneğin yoksa oynayamazsın. Üzerine bu yaşta başladığın için messi kadar yeteneğin olsa bile en fazla Aydın Yılmaz kadar sahaya yansıtabilirsin onu
Seviyorsan ve geçinebileceğim kadar para kazanayım yeter diyorsan başla. Ama 4 senedir futbol oynamamış adamı da amatör kulüp bile olsa oynatmak için en az 1-2 sene kenarda bekletir
Ya torpilin olacak ya da über yetenekli olacaksın, yoksa zor.
çok şanslı olman lazım
birinci ligde kaç takım var 18 takımların kaç kişiden oluşuyor 24 18*24=432 Türkiye'de ilk 432'ye gireceksin ayrıca 432 kişinin bir kısmı da yabancılardan oluşuyor. Bizim ligimizde sadece Türkler oynamıyor. yabancılar zaten senden bir adım önde 432'nin atıyorum 100'ü yabancı olsa, kaldı mı 332 Türkiye'de ilk 332'nin içerisine gireceksin.
Grafitede çöp toplarken başlamış, 20 küsür yaşlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Radamel Falcao
Manchester United-Beşiktaş maçında biri vardı Manchesterda 19 yaşında futbola başlamış şimdi kim hatırlayamadım o maçta man u baya yedek oyuncuyla başlamıştı.
Yanlış hatırlamıyorsam bebe olması lazım.
quote:
quote:
hayır. kısa,öz ve net,
Zorttt!!!! Yanlış cevap.
Olmadı ozman bir hakan & tuncaylar kaç sefer çıkar. Hadi kaçtım
/>
Hasan Kabze de 18 yasinda baslamisti sanirim
Olur neden olmasın fakat ortaya sabri bilica karışımı bir şey çıkar.
yeni bir sabri sarıoğlunu kaldıramaz bu ülke.
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var.. hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(
yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..
Daha futbola başlamadan yan çizdin
Şaka bir yana haklısın. Yanlış anlama. Bende olsam aynısını yaparım. Umarım başarılı olursun.
Bana göre bol kondisyon gerek. Topu alır çalım atar koşar gidersin, kaleye bakarsın ama vuracak gücün kalmaz. Kalmalı. Bende hep şu son sorun oluyor