Şimdi Ara

20 yaşından sonra futbolcu olunurmu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
146
Cevap
1
Favori
94.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Reira 17 yaşında başlamıştı diye biliyorum ama 20 biraz geç gibi duruyor ama sen yinede bir şansını dene.

Belli belli
  • Spor ile ilgilenen biri olarak diyebilirim ki fizik ve bunun yanında iyi bir eğitim isteyen bir spor dalına başlamak için 20 yaş çok geç bir yaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var..
    hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum
    ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(

yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..

Daha futbola başlamadan yan çizdin

Şaka bir yana haklısın. Yanlış anlama. Bende olsam aynısını yaparım. Umarım başarılı olursun.

Bana göre bol kondisyon gerek. Topu alır çalım atar koşar gidersin, kaleye bakarsın ama vuracak gücün kalmaz. Kalmalı. Bende hep şu son sorun oluyor

Yıllar önce halı saha maçında, bir ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalacaktım. Koştum koştum, kademe kademe yere düştüm. Ne oldu anlayamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Manime.

Reira 17 yaşında başlamıştı diye biliyorum ama 20 biraz geç gibi duruyor ama sen yinede bir şansını dene.

Başlamasaymış keşke..

vallahi geyik yaptığınızı biliyorum ama adam liverpool'a kadar yükselmiş milli takım forması giymiş bence kıyak iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var..
    hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum
    ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(

yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..

Daha futbola başlamadan yan çizdin

Şaka bir yana haklısın. Yanlış anlama. Bende olsam aynısını yaparım. Umarım başarılı olursun.

Bana göre bol kondisyon gerek. Topu alır çalım atar koşar gidersin, kaleye bakarsın ama vuracak gücün kalmaz. Kalmalı. Bende hep şu son sorun oluyor

Yıllar önce halı saha maçında, bir ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalacaktım. Koştum koştum, kademe kademe yere düştüm. Ne oldu anlayamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede hüseyin cimşir,fb li selçuk,eski gs li volkan futbolculuk yaptı.Torpilin varsa fiziğin müsaitse gidip bankasya da bile oynarsın
  • Kendi çabalarınla çıkman ciddi yetenek olması lazım onun dışında torpil olsa bile olursun tabi bedenin buna müsaitse.Dene derim ben şansını.
  • 20 yaşında hemen Galatasaray seçmez. Bank Asya'daki bir takıma gidebilirsen şanslısın. Öyle böyle Süper Lig'e çıkabilirsen(çok zor) belki büyüklerin ilgisini çekebilirsin. Umudunu yitirme ama bizim burada Bucaspor'da oynayan bir elaman var. Aman aman biri değil, halı saha elemanı gibi.
  • Bende 20 yaşında başladım ama kaleciyim sanırım biraz daha avantajı var kalecilerin,şuan 21 yaşındayım trabzonun 3.ligde bulunan ilçe takımı ile anlaştım ama istanbulda birkaç takımla denemelere cıktıktan sonra tam anlaşıcam bence yetenek varsa git kulüpleri kapı kapı gez illa cevap veren bir takım çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen şimdi futbolcu olunca bizide beğenmezsin
  • arkadaş gönlünü ferah tut ... şayet kafa olarak Messi veya Cristiano Ronaldo gibi düşünüyorsan , yani arkadaş ben bu işte kendimi yetiştirmek istiyorum deyip , oynayacağın takımın idmanını yeterli görmeyip , tipik antrenman sevmeyen Türk futbolcusu zihniyetinden sıyrılıp hem teknik , hem taktik hem de kondisyon olarak kendini geliştirme gayreti içinde olup bunda da başarılı olursan yolun açık demektir ... yükselmek ve büyük kulüplerde oynamak için torpil gerekli ama olmazsa olma değil ... senin yeteneğini görüp üzerinden komisyon almak isteyen birinin seni görmeside yeterli olabiliyor ... zaten torpil olayı olmasa Türk futbolu bu kadar acınacak halde olmazdı veya milletin göz zevkini körelten kazmaları izlemek zorunda kalmazdık ... ama şu gerçeğide hiç unutma , Yüce Allah yürü ya kulum dedi mi onu kimse tutamaz ... sen evvel Allah'a sonra kendi yeteneğine ve çalışmana güveniyorsan olumlu veya olumsuz konuşan kimseyi dinleme ve çalışmaya devam et ... sonuçtan mutlaka memnun kalacağından şüphen olmasın

• OLURSUN AMA TÜRKİYEDE DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

20 yaşında hemen Galatasaray seçmez. Bank Asya'daki bir takıma gidebilirsen şanslısın. Öyle böyle Süper Lig'e çıkabilirsen(çok zor) belki büyüklerin ilgisini çekebilirsin. Umudunu yitirme ama bizim burada Bucaspor'da oynayan bir elaman var. Aman aman biri değil, halı saha elemanı gibi.

Hocam senin de mi ya :D Benimde Bucaspor'da arkadşım var halı sahada bni geç paranı ben vercem diyorum o derece
  • ekrem dağ, sabri, barış özbek oynuyorsa sende oynayabilirsin.
  • Neden olmasın Messide 8 yaşında başlamış
  • Barcelonadaki Busquets 19 yaşında başlamıştı.Babasının torpiliyle ve iyi tiyatro dersleriyle bu takımda yer buluyor.Bence sende yaparsın.Biraz imajınla uğraş orta halli top oyna biraz torpil bu iş tamam.Beckham denilen adam kanattı tamam müthiş orta açıyordu ama , kafa vuramaz hele çalım hiç atamaz hakan baltanın teknik verisyonunu düşünün adam manchester ve realmadrid efsanesi oldu.VE bu adam futboldan çok reklamlardan para aldı.Şimdide yok futbolmuş diye amerikada çatır çatır parasını alıyor hemde tatilini yapıyor.diğer örnekte milli takımın sağ beki sabriyse orta sahasında selçuk şahinler sol beki hasan aliyse defansında bekir serdar kesimal gibi adamlar görev alıyorsa bence sende yetenekliyim diyorsan git kardeşim.denemekten zarar çıkmaz.
  • senin kisisel becerelerin bir yana, sirkde top cambazlarida var sonucta.

onemli olan taktiksel kabiliyetin, oyle hali sahada topcu olunmaz.

profesyonellik baskadir. kabiliyetin olsaydi coktan sana teklif gelirdi.
  • Şu konuda nasıl desem hani 15-16 yaşında olsan başlarsın bi amatörde gelip seçerler olmadı gider seçilirsin tabi yetenekli olacaksın şuan olabilecek tek şey torpil tanıdık atıyorum bi hoca falan ama nasıl alacak o da var senin 1 saatin bile boş geçmemeli ki topla ilişkin nasıl orası belli değil daha dediğim gibi 1 saat bile boş geçmemeli bi antrenör tarafından çalışmalısın önce fizik güçü kondisyon taktik pozisyon bilgi öncelikle bunlar çözülmeli sonra varsa yeteneğin oynarsın ama şu yaşta oynayacağın en fazla süper amatörün A takımı kusura kalma bu ülke sporda yaşa çok önem veriyorlar bi halta yaradığı yok tabi avrupa gibi sistem olsa tamam derimde zor gibi görünüyor Grafite 22 yaşında başladı futbola o başka demek istediğim bağlantın olmalı birilerinle.

Şuan bir şey yapamam diyorsan amatör bir takımla her gün idmana çıkmanda yarar var.Zor değil ama çok iyi yetenek olması lazım bu yaşta.

• arkadaşlar bende 17 yaşımdayım hani oynadığım mevki defans oynarım başka yerde oynayamam zaten herneyse tek özelliğim çabuk hızlanabilme bide hızlı koşma bide kolay kolay devrilmem bunlarıda kendi yaşlarımda kendi yaşımdan buyuk kişilerle amatorce halısahada olsun maçlarda olsun yine kluplerin altyapısında oynayan akhisarspor un altyapısında da oynayan arkadaşlarımla fln oynarken kendimi deneme şansım oluyor kendilerinden bu yorumları alıyorum özelliklerim bunlar işte ama günümüz futbolunda işte topu ortasaha taşıyan teknik stoper ler rağbet görüyor takımlarda işte şut 0 zaten çoğu zaman ayağa pas atarım ama az heyecan yapınca sapıta biliyorm acaba ama sonuçta çalışılarak geliştirebileceğiğm şeyler gibi geliyor bunlar işte sanırsam boy pos olarak defans oyuncusuna yatkın biri değilim 1.72 boyum var işte ama herneyse onemli değil ben yinede size danışıyım dedim .. bir klube başvursam ne derler sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Barcelonadaki Busquets 19 yaşında başlamıştı.Babasının torpiliyle ve iyi tiyatro dersleriyle bu takımda yer buluyor.Bence sende yaparsın.Biraz imajınla uğraş orta halli top oyna biraz torpil bu iş tamam.Beckham denilen adam kanattı tamam müthiş orta açıyordu ama , kafa vuramaz hele çalım hiç atamaz hakan baltanın teknik verisyonunu düşünün adam manchester ve realmadrid efsanesi oldu.VE bu adam futboldan çok reklamlardan para aldı.Şimdide yok futbolmuş diye amerikada çatır çatır parasını alıyor hemde tatilini yapıyor.diğer örnekte milli takımın sağ beki sabriyse orta sahasında selçuk şahinler sol beki hasan aliyse defansında bekir serdar kesimal gibi adamlar görev alıyorsa bence sende yetenekliyim diyorsan git kardeşim.denemekten zarar çıkmaz.

''Barcelonadaki Busquets 19 yaşında başlamıştı.Babasının torpiliyle ve iyi tiyatro dersleriyle takımda yer buluyor.''sanki emmioğlunun analizini yapıyorsun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.