Şimdi Ara

20 yaşından sonra futbolcu olunurmu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
94.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Barcelonadaki Busquets 19 yaşında başlamıştı.Babasının torpiliyle ve iyi tiyatro dersleriyle bu takımda yer buluyor.Bence sende yaparsın.Biraz imajınla uğraş orta halli top oyna biraz torpil bu iş tamam.Beckham denilen adam kanattı tamam müthiş orta açıyordu ama , kafa vuramaz hele çalım hiç atamaz hakan baltanın teknik verisyonunu düşünün adam manchester ve realmadrid efsanesi oldu.VE bu adam futboldan çok reklamlardan para aldı.Şimdide yok futbolmuş diye amerikada çatır çatır parasını alıyor hemde tatilini yapıyor.diğer örnekte milli takımın sağ beki sabriyse orta sahasında selçuk şahinler sol beki hasan aliyse defansında bekir serdar kesimal gibi adamlar görev alıyorsa bence sende yetenekliyim diyorsan git kardeşim.denemekten zarar çıkmaz.

''Barcelonadaki Busquets 19 yaşında başlamıştı.Babasının torpiliyle ve iyi tiyatro dersleriyle takımda yer buluyor.''sanki emmioğlunun analizini yapıyorsun

bu akşam yine iyi tiyatro sahneleri yaptı.Ama alves ve pedro olmayınca show eksik kaldı hocam.Bazı zaman diyorum Barcelona'yı alıp İngiltere ligine yada italya ligine koysak barcelona oyuncuları kaç hafta sakat kalır.

• Ya Selçuk Şahin, Sabri Sarıoğlu futbolcu oluyorsa cidden yeteneği olanlar futbolcu olur.
  • Bence sınır 17-18 civarı diye düşünüyorum. 20 yaşından sonra hiç bir geçmişin olmadan sıfırdan başlayıp profesyonel olman çok zor. Millet 20-21 yaşlarında şampiyonlar ligi maçlarına çıkıyor. Ülkemizde 21 yaşındaki futbolcuya bile bu genç değil diyorlarsa düşün artık.
  • Sabri gibi şut cekiyorsan neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden olmasın yetenegin varsa. sergio busquets benim bildigim 18-19 yaşında futbola başladı
  • Bu ülkede zor dostum
  • Biz Pepe gibi bir adamın Real madridde oluşunu izliyorsak ki izliyoruz
    Bencede olabilir dene şansını ben denemediğime yanıyorum sen dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Reira 17 yaşında başlamıştı diye biliyorum ama 20 biraz geç gibi duruyor ama sen yinede bir şansını dene.

Riera 17 yasında başladıysa Selcuk İnan kundaktayken başlamıştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu okudum.konuyu açan arkadaş belli ki kafa buluyor.bulmuyorsa şayet çok saf bir arkadaş.türkiye de futbolcu olmak için inanılmaz yetenekli olmalısınız onun dışında amatör kulüpte bile oynamak için torpil lazım.hele ki profesyonel külüp tam hayal.kulüple içli dışlı milletvekili,işadamı vb. bir dayınız olması lazım.
  • Arsenalde oynayan siyahi bir oyuncu vardı oda 20 yaşında topçu olmuştu. (ben öyle duydum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

konuyu okudum.konuyu açan arkadaş belli ki kafa buluyor.bulmuyorsa şayet çok saf bir arkadaş.türkiye de futbolcu olmak için inanılmaz yetenekli olmalısınız onun dışında amatör kulüpte bile oynamak için torpil lazım.hele ki profesyonel külüp tam hayal.kulüple içli dışlı milletvekili,işadamı vb. bir dayınız olması lazım.

ben bile amatör olarak kemerburgazspor ve göktürkspor da oynadıysam bu arkadaş eğer yeteneklerine güveniyorsa hayli hayli oynar.
  • 20 yaş çok geç. Fakat bu iş biraz da azme ve yeteneğe bakar. Yetenekli ve çok azimliysen olabilir. Ayrıca biraz da şans faktörünün yanında olması lazım.

Mesela Grafite 21 yaşına kadar sokaklardan karton toplayarak geçimini sürdüren bir oyuncuymuş. Daha sonra kendindeki yeteneğin farkına varmış ve amatör kulüpte oynamaya başlamış. Kendini gösterme fırsatı bulmuş. Ve bu fırsatı olumlu kullanmış. Daha sonra profesyonel kariyeri başlamış.

Kendisi Wolfsburg takımında Bundesliga gol kralı oldu. Almanya da yılın oyuncusu seçildi. Bu sadece ufak bir örnek. Yetenekli olduğunu düşünüyorsan,çevrenden de bu yönde yorumlar alıyorsan ve azimli isen başarabilirsin.
  • maradona 32 de başlamıs hersey senın ıcın daha cok erken
  • bu konu kurulmuşken bende sorayım bu arkadaşla aynı yaşlardayım halısahada oynuyoz her hafta adam markajım süperdir ( 50 dkika GözTepenin benim yaşımdaki ortasahasınını markajladım ayağına top gelmedi en son bacaklar yoruldu koşamıyodum bıraktım markajı 2 gol atmış 5 dakkada :D ) defansın her yerinden ve sağ kanatta süper oyun kuruculuk yaparım sağ kanattan keita kadar olmasada bi aydın kadar yardırırım 3büyükler harici kondisyonum fizik gücüm bi futbolcu kadar güçlü olduğunda bütün takımlarda oynarım diye düşünüyorum bende başlasammı 4-5 sene önce stoperde 1-2 yıl oynamıştım en geride top geçer adam geçmezdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Hatırladığım kadarıyla suan 3buyuklerde oynayan futbola 21 yasında başlamış futbolcular var. Yeteneğin var ise amatör klüplere uğra. Biraz da şanslıysan bank Asya 1. Lig ardından süper lig :) ama çık fazla sansa ve yeteneğe ihtiyacın var. Alt yapılarda oynayan oyuncuların bacak kaslarının tam gelişmesi icin söylemesi ayıp bacak kıllarını 14 yasından sonra düzenli olarak keserler. Bu konuda geç kalmış olabilirsin.

yazın body ile uğraşacağım..boy 1.80 kilom:75
    dediğiniz gibi doğru arkadaşım küçüklükten itibaren hala klübe gidiyor..
    Ben onlarla halı sahada başa baş mücadele veriyorum..
    Messinin daha çok defansa yardım eden versiyonuyum..
    5 ay judoya gittim...Defansım iyi.

Messinin daha çok defansa yardım eden versiyonusun ve 20 yaşına kadar kimse seni fark edemedi :) Sen öyle biriysen marsta olsan bulurlardı. Bu ego ile halı sahada devam etmeni öneririm.

• Oldu mu acaba?
  • Olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var..
    hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum
    ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(

yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..

Daha futbola başlamadan yan çizdin

Şaka bir yana haklısın. Yanlış anlama. Bende olsam aynısını yaparım. Umarım başarılı olursun.

Bana göre bol kondisyon gerek. Topu alır çalım atar koşar gidersin, kaleye bakarsın ama vuracak gücün kalmaz. Kalmalı. Bende hep şu son sorun oluyor

Yıllar önce halı saha maçında, bir ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalacaktım. Koştum koştum, kademe kademe yere düştüm. Ne oldu anlayamamıştım.

Geçen sene daha beteri bana oldu, o an ne hissettiğini anlayabiliyorum Sol kanattan hayvani bir depar atayım dedim, 20 metre koştuktan sonra afedersin poh çuvalı gibi yere bıraktım kendimi.. top da gitti auta çıktı

Sahadaki herkes, hatta izleyenler bile gülme krizine girmişti. ''Poh çuvalı gibi düşmek'' deyimini hiç kimse daha güzel bir şekilde canlandıramaz

Be adam senin neyine öyle bir depara kalkışmak. Aylar olmuş oynamamışsın, kondisyon kalmamış, vücut iflas bayrağını çekmiş

O günden beri nerde oynarsam oynıyayım, asla oynadığım mevkiiden fazla uzaklaşmamaya, hele öyle bir deparla hiç uzaklaşmamaya yemin ettim

• Kusura bakma ama olamazsın, gerçekçi düşünmek lazım.
  • Culio insaat amelesiymis 20 yasinda futbolcu olmus sende olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.