Şimdi Ara

20 yaşından sonra futbolcu olunurmu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
94.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • welbeck bile 18 mi 19 mu oyle basladi yamulmuyorsam yetenek varsa olur ama futbolda asil is fizik ve kondisyonda yetenek ve teknik bir sonraki asama bence o yuzden saglam fizik ve kondisyonun varsa calisarak 20 yasinda futbolcu olabilir ama gelgelim teknik ve oyun bilgisi oyle kolay gelisen seyler degil o yuzden herkes 1 saat calisirsa senin 3 saat calisman lazim
  • Bursaspordaki. Stoper İbrahim ozturk gercek meslegi muhasebecidir , kendisi mezun oldugum liseden mezun olmustur 21 yasindan sonra kesfedilmis muhasebecilik yaparken kirsehirspor o zamanki adiyla hacilar erciyesspor gibi takimlarda oynarken suan bursasporun kaptani.. Biraz sans,biraz torpil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zmax kullanıcısına yanıt
    hollandalı cocu vardı yakın zamanda emekli oldu onun bi araştır 24 yaşında profesyonel olmuş diye hatırlıyorum yıllarça turuncu formayı terletti üstelik
  • olmayacak şey yok yeteneğine güveniyorsan denemelisin.Ama şu da var 4 senedir ayağına top deymediyse eski gücüne kavuşman da (yetenek ve kondisyon olarak) düzenli antremanla bile en az 1 seneni götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

birinci ligde kaç takım var 18
    takımların kaç kişiden oluşuyor 24
    18*24=432
    Türkiye'de ilk 432'ye gireceksin
    ayrıca 432 kişinin bir kısmı da yabancılardan oluşuyor. Bizim ligimizde sadece Türkler oynamıyor.
    yabancılar zaten senden bir adım önde
    432'nin atıyorum 100'ü yabancı olsa, kaldı mı 332
    Türkiye'de ilk 332'nin içerisine gireceksin.

Gayet mantıklı bir yaklaşım. Matematiğe vurmadan ''şanslıysan, torpil bulursan, biri keşfederse olur'' diye düşünmek yerine Türkiye'de ilk 332'nin içine girebilecek ve orda tutunabilecek yetenekte misin diye sormak daha makul.

Zaten bunun özgüvenine (mantık çerçevesinde) sahip biri futbolu düşünmekten uyku uyuyamaz, haliyle burda konu açmaz.

Konuyu açan arkadaş üstüne alınmasın, meclisten dışarı sözlerim. Maksat bakış açısını tebrik etmek

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var..
    hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum
    ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(

yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..

Daha futbola başlamadan yan çizdin

Şaka bir yana haklısın. Yanlış anlama. Bende olsam aynısını yaparım. Umarım başarılı olursun.

Bana göre bol kondisyon gerek. Topu alır çalım atar koşar gidersin, kaleye bakarsın ama vuracak gücün kalmaz. Kalmalı. Bende hep şu son sorun oluyor

Yıllar önce halı saha maçında, bir ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalacaktım. Koştum koştum, kademe kademe yere düştüm. Ne oldu anlayamamıştım.

Geçen sene daha beteri bana oldu, o an ne hissettiğini anlayabiliyorum Sol kanattan hayvani bir depar atayım dedim, 20 metre koştuktan sonra afedersin poh çuvalı gibi yere bıraktım kendimi.. top da gitti auta çıktı

Sahadaki herkes, hatta izleyenler bile gülme krizine girmişti. ''Poh çuvalı gibi düşmek'' deyimini hiç kimse daha güzel bir şekilde canlandıramaz

Be adam senin neyine öyle bir depara kalkışmak. Aylar olmuş oynamamışsın, kondisyon kalmamış, vücut iflas bayrağını çekmiş

O günden beri nerde oynarsam oynıyayım, asla oynadığım mevkiiden fazla uzaklaşmamaya, hele öyle bir deparla hiç uzaklaşmamaya yemin ettim

Aynen, düşme sahnem bile komikti. Yavaş çekimde düşüyordum sanki. Ne olduğunu anlayamadım.

Bir keresinde de, Gençlerbirliği paf takımı ile maç yaptık. Adam kaleciyi kıvırdı, kale bomboş. Ben hemen kaleye geçtim, yerden vururda kurtarırım diye.

Adam öyle bir abandıki topa, yok böyle bir şey. Şut suratımda patladı ve ayaklarım yerden kesildi.

Millet krizlerde, gül gül bitmiyor.

Gittim adamın yanına, kardeşim kale bomboş ne gerek vardı öyle abanmaya demiştim.

• Konu efsane yorumlar daha da fena Konuyu açan arkadaşta daha belki çime ayak basmadı yok kondisyonum iyi yok keita gibi yardırırım Ne güldüm ya Ayrıca profesyonel futbolcuları tokatlamış bazı arkadaşlar daha maç yapmadan Bizim ülkemiz gibisi yoktur herhalde

• Burda öneride bulunan arkadaşlar ne hikmetse bank asya gidip durdukları ligin ptt 1.lig olduğunun farkında değiller, sanırım 1.ligi hiç takip etmiyorlar. dostum sana söyleyeyim bu işten 2.lig, 3.lig ayarında para kazanmak istiyorsan en kötü bölgesel amatör liginden bir takımda oynaman gerekiyor ve oldukça sağlam yeteneğin olmalı ki oraya gittiğinde adam seni alsın, eğer öyle ahım şahım bir yetenek yoksa kesinlikle almaz amatör klüpler dışında bir klüp. ama hobi olarak devam etmek istiyorsan, maç başına 50-60 tl neyse almak istiyorsan amatör klüplere git koşuyorsan seni alırlar, ciddi söylüyorum, sadece koş alırlar.
  • İmkansız değil ama çok çok çok zor. 20 yaşına kadar amatörde falan az çok oynadıysan yine bir derece ama halı sahadan başka yerde oynamadıysan imkansıza yakın %2 falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayzerSozze -- 11 Ocak 2014; 15:20:02 >
  • 12 yıl amatör oynadım. İş, üni derken zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel bilgide çok önemli dikkat ederseniz ismini verdiğiniz futbolcuların çoğu ya ilk 11 e giremeyen ya da mecburiyetten oynayan oyuncular böyle şeyler için çocukluktan başlamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Burda öneride bulunan arkadaşlar ne hikmetse bank asya gidip durdukları ligin ptt 1.lig olduğunun farkında değiller, sanırım 1.ligi hiç takip etmiyorlar. dostum sana söyleyeyim bu işten 2.lig, 3.lig ayarında para kazanmak istiyorsan en kötü bölgesel amatör liginden bir takımda oynaman gerekiyor ve oldukça sağlam yeteneğin olmalı ki oraya gittiğinde adam seni alsın, eğer öyle ahım şahım bir yetenek yoksa kesinlikle almaz amatör klüpler dışında bir klüp. ama hobi olarak devam etmek istiyorsan, maç başına 50-60 tl neyse almak istiyorsan amatör klüplere git koşuyorsan seni alırlar, ciddi söylüyorum, sadece koş alırlar.

Bence sen başkalarını eleştirmeden önce kendini kontrol et farkındaysan o bank asya yazan kişiler bu mesajları 2012 tarihinde göndermiş ki 2012 yılında o ligin adı bank asya 1. Ligdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

quote:

Burda öneride bulunan arkadaşlar ne hikmetse bank asya gidip durdukları ligin ptt 1.lig olduğunun farkında değiller, sanırım 1.ligi hiç takip etmiyorlar. dostum sana söyleyeyim bu işten 2.lig, 3.lig ayarında para kazanmak istiyorsan en kötü bölgesel amatör liginden bir takımda oynaman gerekiyor ve oldukça sağlam yeteneğin olmalı ki oraya gittiğinde adam seni alsın, eğer öyle ahım şahım bir yetenek yoksa kesinlikle almaz amatör klüpler dışında bir klüp. ama hobi olarak devam etmek istiyorsan, maç başına 50-60 tl neyse almak istiyorsan amatör klüplere git koşuyorsan seni alırlar, ciddi söylüyorum, sadece koş alırlar.

Bence sen başkalarını eleştirmeden önce kendini kontrol et farkındaysan o bank asya yazan kişiler bu mesajları 2012 tarihinde göndermiş ki 2012 yılında o ligin adı bank asya 1. Ligdi

Mesaj tarihlerine dikkat etmedim dostum, eğer öyleyse pardon.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

quote:

Mesaj tarihlerine dikkat etmedim dostum, eğer öyleyse pardon.

Önemli değil kardeş ne demek.

• zmax kullanıcısına yanıt
    Sen hiç heves bile yapma. amatör falan bi lisansla oynasan blki mucize olur derdim. ama şuanda ihtimali yok. zaten 20 yaşında artık olmuş yıldız oyuncu alır takımlar. Yeni yetenekleride 13 14 yaşlarında. Senden sadece iyi bi halı saha oyuncusu olur hocam :)
  • Yorum yapmaya devam edenler siz meyin kafasını yaşıyosunuz konu açılalı 2 yıl omuş hala yorum yapıyosunuz amacınız ne sizin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler bu konu inşallah kalır..muhafaza edicem..Sizleri bilgilendireceğim..

Adminlerden af sığınarak konuyu hortlatıyorum. Arkadaş cevap vermemiş acaba futbolcu oldu mu, olmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

quote:

beyler bu konu inşallah kalır..muhafaza edicem..Sizleri bilgilendireceğim..

Adminlerden af sığınarak konuyu hortlatıyorum. Arkadaş cevap vermemiş acaba futbolcu oldu mu, olmadı mı?

gittimdi lisans bu yaştan sonra çıkmıyor imkansız gibi bişey yani

• ne futblcular var niye olmayasın
  • Çok çok zor,ama imkansız değil

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.