Şimdi Ara

20 yaşından sonra futbolcu olunurmu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
94.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence olunur neden olunmasın. Futbol oynama yaşı uzadı artık. Grafite, Tuncay'ı araştırın.
  • Vala üzülerek söylüyorum, malesef biraz torpil işi bu işler. Elinden tutacak birileri yoksa sürüm sürüm sürünürsün
  • Florya'nın önüne kendini zincirle, Fatih Terim'in kuzeniyim de, gerçek Galatasaraylı ve fenerden kovuldum de ve bedavaya oynarım de yarın formayı giyersin.
  • Bizim Ekrem de 2-3 sene önce başlamış herhalde, bence ona ulaş sana yardım eder

Şaka bir yana inşallah istediklerine kavuşursun.
  • çok geç + kendini messi zannediyorsun ama o işler öyle yürümüyor aydında kendi çapında messi ama ne kadarını yansıtabiliyor ?
  • zor biraz ama kilo problemin yoksa hızlı koşabiliyosan güzel şut iyi pas ve mücadele edebiliyorsan bi alt yapıya yazıl kendini göster yeterli görürlerse belki alırlar
  • beyler zaten ekonomik bir amacım şuan yok tabiki bedavaya oynayacağm..
    Destek veren vermeyen herkse teşkkürler geç bir yaş oldğunun farkındayım..
    olağan gelişmeleri bu topicten sizlere aktaracağım Sağolun:)

Sanırım dh samsun diye grup var halı saha maçları felan düzenlerlerse katılcam geçen sene sanırım piknik yapılmıştı.
  • Içinde kaldiysa dene ama o yasda hic kulübe gitmemis biri için futbolcu olma sansi %0
  • arkaadaş bi keita oldun bi sabri oldun bi messi oldun....mesajların tamamını okudum ne zaman ronaldo olacaksın diye ama göremedim:)

bence sen bizi kafaya alıyorsun aama hadi hayırlısı....sağdan yarıdırırsın keita gibi öylemi....çok güldüm yaw valla....

neyse hakikaten dediğin gibiysen biraz da torpilin varsa(ne yazık ki) oynarsın.....
  • En kötü banka asyada oynarsın..Bank asyadaki futbolcular adam değil o kadar konuşyom..1 gram teknik , zeka yok..Öyle yarmalar oynuyorki trt sayesinde hepsini görüyoruz..Özellikle defans oyuncularını futbolda ilerlemek için daha şanslı görüyorum ben..defansta yapabilirsen defans olarak başla bence
  • Ağaç yaşken eğilir hiç ugraşma
  • Eğer torpilin yoksa, imkansız gibi birşey.

Çünkü artık futbolcuları 9-10 yaşından başlatıyorlar. Yıllar öncesini örnek vermek yanlış olur, o günün şartlarıyla bugünküler çok değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

bu zamana kadr klüplere gitmeme nedenim ailem yüzünden..
    Yok olum gitme kolun bacağın kırılır..sakatlanırsın hayatın kayar dediler :(

Bu arkadaşın dediği gibi. Aynı nasihatler benimde başıma geldi. Eee hayatta üzeceğin son kişiler aile bireylerim olduğu için üstelemedim. Ama inanıyorum ki aksini söylemiş olsalardı destek çıksalardı eminim şuan farklı konumda olurdum. O zamanlar imkanım olsaydı maddi yönden yine laf dinlemezdim de akıl ermiyordu ki. 5-6 yaşlarında evde dahi sehpalardan kale yapar top oynardım.

Keşke şuan bi imkan çıksa da biri elden tutsa da tekrar hayal edebilsem !!! Ahhh ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Manime.

Reira 17 yaşında başlamıştı diye biliyorum ama 20 biraz geç gibi duruyor ama sen yinede bir şansını dene.

Başlamasaymış keşke..

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

birinci ligde kaç takım var 18
    takımların kaç kişiden oluşuyor 24
    18*24=432
    Türkiye'de ilk 432'ye gireceksin
    ayrıca 432 kişinin bir kısmı da yabancılardan oluşuyor. Bizim ligimizde sadece Türkler oynamıyor.
    yabancılar zaten senden bir adım önde
    432'nin atıyorum 100'ü yabancı olsa, kaldı mı 332
    Türkiye'de ilk 332'nin içerisine gireceksin.

Atın beni denizlere.
  • Tüm kariyerinde Fenerbahçede oynama garantisi verirsen olur tabikii..
  • quote:

kimse yanlış anlamasın gs lı olduğum için konuyu açtım buraya fakat şöyle bir gerçekte var..
    hangi takım bir kişiye şans verirse şimdi ne kadar gs lı isem o kadar fb,bjk li olurum diye düşünüyorum
    ama gsın yeri başkadır.ilk tercih o ama daha başlamadanda hayallere dalmak doğru değil.:(

yetenek olarak şu daha ön planda: Sabri kadar hızlıyım(kısa kulvar koşu atletiydim)..Şutlarım 90'a gider...Keita tarzı sağ kanattan yardırırım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Hatırladığım kadarıyla suan 3buyuklerde oynayan futbola 21 yasında başlamış futbolcular var. Yeteneğin var ise amatör klüplere uğra. Biraz da şanslıysan bank Asya 1. Lig ardından süper lig :) ama çık fazla sansa ve yeteneğe ihtiyacın var. Alt yapılarda oynayan oyuncuların bacak kaslarının tam gelişmesi icin söylemesi ayıp bacak kıllarını 14 yasından sonra düzenli olarak keserler. Bu konuda geç kalmış olabilirsin.

yazın body ile uğraşacağım..boy 1.80 kilom:75
    dediğiniz gibi doğru arkadaşım küçüklükten itibaren hala klübe gidiyor..
    Ben onlarla halı sahada başa baş mücadele veriyorum..
    Messinin daha çok defansa yardım eden versiyonuyum..
    5 ay judoya gittim...Defansım iyi.

5 ay judo'ya gittiysen bu is bitmistir.

Eto'o bitmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geç filan değil. çok çalışarak eksiklerini kapatıp olabilirsin bence. tekniğini geliştirici antremanlar yap. al bir tane top git bir sahaya tek başına top sür çalım filan atmaya çalış. topa hakimiyetin inanılmaz artar. hücum oyuncusuysan zaten en önemli şey tekniktir. olumsuz yorumlara hiç takılma. bildiğin yolda ilerlemeye devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

Hatırladığım kadarıyla suan 3buyuklerde oynayan futbola 21 yasında başlamış futbolcular var. Yeteneğin var ise amatör klüplere uğra. Biraz da şanslıysan bank Asya 1. Lig ardından süper lig :) ama çık fazla sansa ve yeteneğe ihtiyacın var. Alt yapılarda oynayan oyuncuların bacak kaslarının tam gelişmesi icin söylemesi ayıp bacak kıllarını 14 yasından sonra düzenli olarak keserler. Bu konuda geç kalmış olabilirsin.

yazın body ile uğraşacağım..boy 1.80 kilom:75
    dediğiniz gibi doğru arkadaşım küçüklükten itibaren hala klübe gidiyor..
    Ben onlarla halı sahada başa baş mücadele veriyorum..
    Messinin daha çok defansa yardım eden versiyonuyum..
    5 ay judoya gittim...Defansım iyi.

5 ay judo'ya gittiysen bu is bitmistir.

Eto'o bitmis

yazamadan geçemicem. Mavi donu da varsa bu is bitmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.