Şimdi Ara

20 Yaşındayım Evi Geçtim Araba Almak Bile Hayal Benim İçin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
3
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 Yaşındayım evi yeni aldım 15 sene ödeyeceğim arabam yok 2.el böyle gider ise bi 7-8 sene daha olmaz. Annem fedakarlık yaptıda öyle alabildim evini sattıda daha kötü bir eve geçip bana peşinat parası verdi yoksa ev banada hayaldi allah herkesin yardımcısı olsun.

• O yere göre sigdiramadiginiz ve aslında bakkalı bile 5 dakika emanet etmeyeceğim kişi yüzünden bundan 3-5 sene sonra burası Hindistan gibi olacak. Öyle hızla fakirlesip öyle bir hayatın içine çekiliyoruz ki, artık 2000 kriz dönemi falan devede kulak.

3-5 yil sonra kimse sıfır araba alamayacak. Ucuza sırf Mexika, Hindistan vs ülkelere özel üretilen, ucuz ve euro normlarini kalite standartlarini karşılamayan arabalardan girecek sadece ülkeye. O bile 150-200 olacak. Ülkenim sokakları Hindistan gibi ikinci el hurdalarla dolup taşacak. Hatta bu ivmeyle fakirlesirsek, o arabalara bile bakamadigimiz için çarpık çurpuk, tampon biryerden uydurma, aynaları birinden devşirme arabalar göreceğiz sokakta.

Haa benim akp li dostum bunları sonuna kadar hakediyor. Ben hakedecek ne yaptım onu bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

Ama biz şahlanıyoruz , BMW Türkün , Audi Türkün , Wolksvagen Türkün Alamanın nesi var ki gardaşım ? Dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

2.000 mi o bile değil 1400 civarı,2000 ni vasıflı insanlar işçiler alır 2900 dolar öğretmen maaşı zaten..

+Nerden biliyorsun

-ÇONKO OMOROKO'DO TANIDIKLARIM VOR

+vışşşşş.... Papau yeni gine?

-VOR

+Mars?

-VOR

20 Yaşındayım Evi Geçtim Araba Almak Bile Hayal Benim İçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şu yazdığın şeyin benim yazdığım mesajla ne alakası var sevgili kardeşim Allah aşkına?

• ülkemiz şartlarında 20 yaşında hali vakti yerinde aileden gelmiyorsak ev araba hayali kurmak yersiz. ailede araba vardı ama kendime ait ilk arabamı 29 yaşımda alabildim. aradan geçen zamanda ev parasıda biriktirdim ama çakal çukala para kaptırıp kendimi keriz yerine koymamak için beklemedeyim :)

• Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

kaldırımlarda park edecek yer yok

• cemsch C kullanıcısına yanıt

Peder bir kaç kez arabasını bana vermeyi denedi ben kabul etmedim.

Dedim aman aman sende kalsın , şimdi kaza yapsak Dünya kadar masraf bir tonda laf yerim. Valla ehliyeti aldık ama araba yok ne zamana arabam olur bilmiyorum 20 Yaşındayım Evi Geçtim Araba Almak Bile Hayal Benim İçin 

• Güzel olan zaten imkansızı başarmak değil mi? :))

• 20 yaşındaysan da bi zahmet ev sahibi olma zaten. üniversite bile bitmemiş oluyor normal şartlarda. tabi babadan zengin olanlar için durum farklı.

• Ne güzel söylemişsin Önlisans dan yeni mezun oldum diye . Mezun olduğuna göre vasfında var artık . İngilizce zaten anadil gibidir şimdi sende çok zorlanmazsın yakında güzel birişe girer Önlisansda öğrendiğin süper meslek becerilerini uygulayarak para kazanır yatırım yapar evde arabada alırsın.

Vasıflı olduğunu söyledim ama öylesin değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

ülkemiz şartlarında 20 yaşında hali vakti yerinde aileden gelmiyorsak ev araba hayali kurmak yersiz. ailede araba vardı ama kendime ait ilk arabamı 29 yaşımda alabildim. aradan geçen zamanda ev parasıda biriktirdim ama çakal çukala para kaptırıp kendimi keriz yerine koymamak için beklemedeyim :)

çok çalışan alır anca , herkesi çok çalışmaya zorlamak - zaten yapılabilir bir şey değil

• Evi arabayı geçtim motosiklet alamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Şu Mayıs ayındaki gümrük muhabbetinden sonra giriş seviyesi telefonlar bile asgari ücreti geçti. Giriş diyorum Snapdragon 200'lu 400'lu telefonlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt
    Bisiklet al sende illa birşey almak istiyorsan.

• Türkiye'de boomer yok bizde çomarlar ve kedici teyzeler var. Aşırı da bencil bir ülkeyiz. Ramazanda pideye, hurmaya, meyve sebzeye zam yaparız öyle bir müslüman ülkeyiz.

• Bu ülke 40 sene sonra rahatlayacak görün o çok kizdigimiz Z kuşağı bu ülkeyi kurtaracak abi

Çocuklar inanıyorum size

• bilimveteknik kullanıcısına yanıt
    Eski bir bisikletim vardı, lastiğini değiştirdim bir hafta sonra yine patladı. Zırt pırt onla da uğraşılmaz ki

• GwynBleidd48 kullanıcısına yanıt
    Sen janta düşmüşsün hocam

• 21 yaşındayım ben de. Eylül ayında Lada aldım şimdi ona bile 15 bin veriyorlar satmıyorum. Satsam ne alacağım? 90 model araçlar 20 binden başlıyor temizi... Bu gidişle bekle beni Almanya 20 Yaşındayım Evi Geçtim Araba Almak Bile Hayal Benim İçin  20 Yaşındayım Evi Geçtim Araba Almak Bile Hayal Benim İçin 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.