Şimdi Ara

200.000TL SUV ARABA YARDIM EDİN LÜTFEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Biz eski emektar 20 senelik Toyota Coralla yı bırakmayı düşünüyoruz artık onun yerine arazi şartlarına uygun bayırda vs. geri kaçmıyacak otomatik vites çok yakmayan dizel bi araba bakıyoruz. Araba yüksek olması bizim lehimize çünkü arazide dolaşılcak. Tarım ile uğraşıyoruz.

Bizim baktığımız bütçemizin yettiği modeller şunlar ;

Volswagen Tourage: Aslına bakılırsa en çok beğendiğimiz araba bu 190.000TL giib bi fiyatı var dizel diğer arabalara göre yani tek Mıtsubıshılerden küçük diğer hepsinden büyük ortalama 7.1 yakıyordu galiba 6 silindir 8 ileri otomatik vites 3.0 motor. İç konforuda rahatmış. Bu arada 245PS olması lzm.

Nıssan X-Trial: Bu arabayı aile içinde çok konuşmadık ama yinede yazayım fikir edineyim dedim. Tourage göre aynı boyutlar gibi belki fazla 117.000TL yanılmıyorsam fiyatlar karışmadıysa :)

Mazda CX5: Avrupada sınıfının en iyisi AWD de sınıfının lideri olarak gösterilen bu arada 2.2 motor ortalama yakıt 5.5 en çok beğendiğimiz özellik bu oldu. buda Tourage ile aynı
    özelliklere sahip hemen hemen 175PS motor 160.000TL

VOLVO CX60: Açıkçası hep bu arabada bi sorun yaşadım dışı güzel gözüküyor CX5 ile aynı özelliklere sahip ama içi daha kötü gözüktü gözüme.

HYUNDAI İX30

Nıssan Qashqai: Galiba yenisi çıkıcakmış 2014 model bi bilgisi olan var mıdır ?

BMW X3: Tourage - CX5 - CX60 rakibi diye alındı listeye fakat babam x5 varken almam diyor X5 alın dendiğinde de çok pahalı dediği için arada kalınan bi araç.

Subaru FORESTER: Aslında müthiş bi araba ama yeni çıkan Foresterlar dizel yok bu üzücü oldu bizim için :( eski Forestarlar çok az yakıyor onlara bi bakılabilinir.

MITSUBISHI OUTLANDER - MITSUBİSHİ PAJERO: Şu arabaların içinde belkide en hani jep olarak gözükenleri bunlardır X-TRİAL la birlikte fakat çok yakıyorlar 10.1 gibi bişi eğer karıştırmıyorsam.

Bunların arasında en yüksek motora sahip olan yanılmıyorsam TOURAGE. En hantalları Forester yani en hantal demiyelim en babacan duranı. En az yakıt tüketen yanılmıyorsam Mazda CX5. En pahalıları yine TOURAGE. Bu listeye Porche Cayenne eklemeyi düşündük eski modellerden sonra Tourage ve CX5 o arabanın aynı özelliklerine ve Tourage ile nerdeyse aynı çigileresahip olduğu için koymadık.

Sizce hangi araba bunların arasından ?

• Toureg çok kaslı değil şahsen malzeme kalitesi araştırılıp freelander alınabilir. X5 iyidir volvoda suv sınıfında çok prestijlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem tarım ile uğraşıyorsunuz lüks suv yerine 4x4 pickup almak daha mantıklı bence. hemde paranızın yarısından fazlası cebinizde kalır.

Nissan Navara 3.0 dizel olabilir.

bu arada tuarege değil Touareg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 20 Haziran 2013; 13:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beneoushtatic

Toureg çok kaslı değil şahsen malzeme kalitesi araştırılıp freelander alınabilir. X5 iyidir volvoda suv sınıfında çok prestijlidir.

Evet. Freelander ne kadar yakıt tüketiyor. Ne kadara kaç modeli satılıyor bi bakılmalı 0 aracı 200.000TL var mıdır bakmak lazım :) X5 çok geldi bize. Volvo herkes met etti peki ya Mazdayı nasıl buldunuz ?
  • Arkası kapalı olan amaroklara da bakabilirsiniz.
  • Efsane kasa toyotadan porsche'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrpoine159

quote:

Orijinalden alıntı: beneoushtatic

Toureg çok kaslı değil şahsen malzeme kalitesi araştırılıp freelander alınabilir. X5 iyidir volvoda suv sınıfında çok prestijlidir.

Evet. Freelander ne kadar yakıt tüketiyor. Ne kadara kaç modeli satılıyor bi bakılmalı 0 aracı 200.000TL var mıdır bakmak lazım :) X5 çok geldi bize. Volvo herkes met etti peki ya Mazdayı nasıl buldunuz ?

Mazdayı görmedim bişey diyemem ama zamanında xc90 ı incelemiştim binek araçlarına oranla bi fırt yukarda. Freelander araştırın derim ilk çıktıgnda düz ü 97 idi. 2. El düşünürseniz eski model q7 olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X3 düşünün derim xtrail, mitsubishi toyota vs o paraları vermeyin.
  • arazi dağ bayır tarla diyorsun, bmw x3, volvo, hyundai ix35, qashqai falan filan diyorsun, kusura bakmada bunlar arazide bir halt edemez taksiden farkı yok bunların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

madem tarım ile uğraşıyorsunuz lüks suv yerine 4x4 pickup almak daha mantıklı bence. hemde paranızın yarısından fazlası cebinizde kalır.

Nissan Navara 3.0 dizel olabilir.

bu arada tuarege değil Touareg.

quote:

Orijinalden alıntı: SonunuDusunenKahraman

Arkası kapalı olan amaroklara da bakabilirsiniz.

Kamyonet - pickup vs. taşımalık var bu sefer sadece gezilmelik arazilere bakmalık isteniyor. Bu yüzden Navara gibi arabaları yazmadım. Yazım yanlışı için kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

arazi dağ bayır tarla diyorsun, bmw x3, volvo, hyundai ix35, qashqai falan filan diyorsun, kusura bakmada bunlar arazide bir halt edemez taksiden farkı yok bunların...

Yukarıda belittim tabi bu arabalar arazide çok etkili olduu söylenemez fakat zaten bizde tarlayı bunla sürmeye kalkışmıycaz. :) Sadece gezmelik ayrıca yukarda arkadaşlara belitiğim gibi pickup tarzı arabalar var yani ortaklaşa kullanılıyor. Bizim niyetimiz Toyota Corolla 98 modelle tarlaya girmektense :) daha yüksek boylu şehirdede takılmalık suv bi araba. Zaten burda öyle aman amanlık bi dağ tepe olmuyor düz bazı yerler öyle çok kötüdür orayada traktörle girersin.
  • infiniti fx30d
  • Touareg al bak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

infiniti fx30d

Yok hocam o bizi aşar :) Fiyatı olsun yakıt tüketimi olsun :) O kadarına gerek yok.
  • Arazi araçları dedin mi amerikan ile japonları ayrı tutmak lazım...
    Yukarıdaki önerilerden farklı arazide traktörle bile girebileceğin yerlere Jeep Wrangler ile rahat girebilirsin. Yakıt olarak diğerlerine göre biraz üzebilir ama...

• @Carvajal

Hiç arabayı sürme şansınız oldu mu hocam ? Yada nerden böyle bi kanıya ulaştınız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

arazi dağ bayır tarla diyorsun, bmw x3, volvo, hyundai ix35, qashqai falan filan diyorsun, kusura bakmada bunlar arazide bir halt edemez taksiden farkı yok bunların...

Yukarıda belittim tabi bu arabalar arazide çok etkili olduu söylenemez fakat zaten bizde tarlayı bunla sürmeye kalkışmıycaz. :) Sadece gezmelik ayrıca yukarda arkadaşlara belitiğim gibi pickup tarzı arabalar var yani ortaklaşa kullanılıyor. Bizim niyetimiz Toyota Corolla 98 modelle tarlaya girmektense :) daha yüksek boylu şehirdede takılmalık suv bi araba. Zaten burda öyle aman amanlık bi dağ tepe olmuyor düz bazı yerler öyle çok kötüdür orayada traktörle girersin.

Merhabalar. Biz eski emektar 20 senelik Toyota Coralla yı bırakmayı düşünüyoruz artık onun yerine arazi şartlarına uygun bayırda vs. geri kaçmıyacak otomatik vites çok yakmayan dizel bi araba bakıyoruz. Araba yüksek olması bizim lehimize çünkü arazide dolaşılcak. Tarım ile uğraşıyoruz.

böyle yazarsanız bende böyle tavsiyede bulunurum... bende tarım işi ile uğraşıyorum.. tarlaya girerseniz bu araçlar işinizi görmez...

• 200.000 tl ?

AZ YAKAN ?

SUV ARABA ?

SUV taksi ?

SUV ?

Ben reno öneriyorum. Stw. Eğer bütçe müsait ise toros alınır keyifle binilir. Hem 5 vites.

Bir de shadow arkadasımızı konuya davet ediyorum.

• cx 5 al skyactive sıkıştırma oranı çok iyi alcaksanda 2 litre olanı al normal arabadan az yakar turbo olmadığı halde o gücü üretiyo 2000 motorda daha az yakanı yok fiyatı 100 felan benzinli oldugu halde o dediğinden az yakar

• quote:

@Carvajal

Hiç arabayı sürme şansınız oldu mu hocam ? Yada nerden böyle bi kanıya ulaştınız ?

Arkadaşımın babasında var dağ bayır kar çamur toprak yağış taş dinlemiyor her yere giriyor araba. Offroad hastası birisi, offroad kitleri de almış keyif yapıyor adam dağlık yollarda yakıt tüketimini dert etmiyorlardı heralde cok yakıyo olmasa gerek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.