Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yenilenmiş olmuş bahaneyle Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl  problem yok hocam antifriz seviyesini arttırıp sıcaklık çok yükselince fan açıyor mu diye gözlemleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Fan açıyor onda problem yok ama ibre yükseldi önceden 90 olan ibre şimdi 90a düşmüyor ona kafam takıldı ya :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün bir şey fark ettim normalde ben de 90 olmadan hemen önce fan açıyordu. Bugün aracı topladıktan marş bastım 90a geldi fan açmıyor benim kriz tuttu :) buraya gelince açtı fan açtı. Termostat değişiminden sonra oldu. Müşürlerle falan sa oynamadık neden olabilir

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 15 Ağustos 2024; 22:47:22 >

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Sistemde hava kalmışsa müşir sıcaklığı tam olarak okuyamıyor olabilir. Bu sıcaklığı göstergeye ileten ayrı bir müşir var. Bloğun solunda termostat yakınlarında kalıyor. Belki de bozulmaya başlamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Ağustos 2024; 1:9:54 >
    Çok defa su değiştirdim hava kapak açıkken uzun süre çalışır kalıyor hava kaldığını sanmıyorum. İnşaallah dediğini gibi müşir arızasıdır.

Müşir bende 1 yıldır hiç çalışmıyordu ölü müşirle 0 gözüken hararetle gezmiştim. Geçenlerde alıp kendim değiştirmiştim 100 tl bir şeydi fiyatı. 22 anahtar kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam.

• Başımdaki yeni beladan bahsedeyim :)
    Radyatör tahliye çıkışı

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl
    Burası zaten daha önceden işlem görmüş ama emanet yapmışlar bende iyice gitti. Kendim yapmak istedim para vermemek için. İran yapıştırıcı hemen kuruyunca şekil veremedim şekilsiz sürüldü yanardağ şekline geldi ve hortum girmeyecek, kelepçe tutmayacak bir hal aldı
    Bu aşamadan sonra çok uğraştım. Radyatörü çıkaramadığım için çalışma alanım da kısıtlı. Rekor vida almıştım bir şekilde araya ek attım beni işe götürüp getirsin diye ama rekorun vidanın orada su atıyor onu değiştirmem lazım bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 16 Ağustos 2024; 13:51:37 >

Hoam 1500 tl yenisi ama bunu tamir ederim kullanırım derseniz siz bilirsiniz. Problem sadece tahliye ise oşe götürür getirir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 16 Ağustos 2024; 13:5:41 >
    Bizim usta 2000 dedi onda da fan müşir yeri yok. Tamir edilmeyecek bir şey değil de radyatörü çıkabilsem daha rahat uğraşırım bu şekilde olmuyor

İyi cesaret hocam sendeki ne diyim aracını çok iyi tanıyorsun. kışın neyse de yazın hayatta gezemem öyle

• Üstündeki çıkışın üstüne bunu geçirdim. rekor vida deniyor sanırım dün sanayiden almıştım. Ama çok sağlam olduğunu sanmıyorum deneyecem 1 saat sonra kuruyunca. Bu olmazsa mecbur yeni radyatör takılacak.
    Benim ilk servisi aradım avtopars radyatör var üstünde müşür yeri olan. Montajıyla beraber 2000 dedi nasıl sizce iyi marka mı

Hocam aracın huyunu suyunu iyi ezberlediğim için ayrıca bakımlarını da ihmal etmem erkenden yaparım. Bunlara güvenerekten bir ara hallederiz diye diye 1 sene geçirdik.

Avtopars yan sanayidir yag filtrelerini kullanırdım. Benim radyatörde kutu üstünde markası bile yazmıyordu öyle hatırlıyorum.

Evet usta da yan sanayi olduğunu söyledi. Yani ne diyorsunuz sıkıntı çıkarır mı o marka? yeni taktığım termostat da avtopars.
    Araçda son durum bu
    Suyunu doldurum fan açana kadar bekledim sonra
    Sürdüm bir kaç km sıkıştırdım klima açtım vs su damlatması görmedim biraz su eksilmişti o da hortumları sökerken akan suyun eksiği diyelim
    Ama hiç içime sinmedi aklımda hep soru işareti kalacak acaba tekrar aynısı olur mu diye. su seviye sensörü olsa kafa rahat ekrandan görürdüm ama yok. Bir kaç gün deneyeyim olmazsa radyatör yenileyecem.

Su kaçağını farkedemezsin anında buharlaşır. Su seviyesini her gün kontrol et. Azalma olursa değişime git.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle elle ve gözle kontrol

• @Canberk06TR hocam aslanerden online mi alış veriz yapiıorsunuz yoksa dükkana mı gidiyorsunuz ?

Hocam dükkana gidiyorum, bir onlar var bir de Cihan Lada var, Cihan Lada hem parça hem servis var baba oğul olarak çalışıyorlar. Karşı dükkan da onların, hemen parçayı alıp arabayı lifte alıyorlar vs. çok hızlı oluyor.

Geçen direksiyon kutusunu söküp burçlar vs. değişti, elleri hızlı.

Aslaner den aldığım ucuz sensörler sorunlu çıkmıştı, sipariş verirseniz telefonla Süleyman Abi (Süleyman Aslaner) arayıp konuşabilirsiniz, hem kargo, hem adres, hem ödemeyi teyit ederek sistemden sipariş verilebilir. Süleyman abi zaten dükkanın içinde hazırlıyor siparişi, ben her gittiğimde genelde sipariş hazırlıyorlar.

Ben Avtopars amortisör almıştım cillop gibiydi.

Çin malı zaten, Rusya da bile millet Avtopars alıyor.Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl 

Hocam araba zaten hararet yapıyor, conta yakma geçmişi var, o radyatörden size hayır gelmez.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.