Şimdi Ara

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
20.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filtre contasını yağlayıp elle sıkabilirsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ailenin 2. aracı olarak Vega arıyorum. Nispeten konumuma yakın bir araç var. Sahibi rölanti dalgalanması ve pas dışında kusuru yok yazmış.km 123.000. Doğruysa araç yatmış gibi. kapı altları, kaput altı, sol çamurluk podye birleşim yerleri ve tavan ön cam köşesinde pas ve çürük gözüküyor. Aracı lifte kaldırıp kontrol edeceğiz fakat zaman çok bulamadığım için önüme gelen her aracı da lifte kaldırıp bakamam. Sizin bu araç ile ilgili düşünceniz nedir? Normal midir? Yoksa alt kısımda, kule başlarında ciddi bir çürümenin göstergesimidir? Açıkçası diğerleri normal geldi gözüme fakat video da gözüken tavan kısmındaki çürük kafamı bulandırıyor. Yorumlarınızı ve tavsiyeleriniz rica ederim. Aracın 1 yıldan fazla muayenesi var. Aracın dışarıdan görünüşü diri boyalı, çizgileri düzgün.

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

Lada Vega nasıldır -(2024 için)(BA3 2110) kondisyon incelemesi / Funtoma lastikler nasıl

• coskunyil41 C kullanıcısına yanıt

Merhaba araçta antifriz kulanılmış olması en önemli şeydir bir Lada için. Ön cam ve bagajdaki paslanmayı bir çok Lada da gördüm. Bu kısımlar su tahliye kanalları olduğu için paslanma oluyor. Bagajı ince zımpara ile temizleyebilirsiniz. Kapı eşiği paslanmaları ise fitillerden kaynaklıdır.

Rölanti dalgalanması problemi ise manifold veya boğaz hava almıyorsa rölanti valfi veya boğaz kelebeği sensörü kaynaklıdır. Sensörler mutlaka orjinal olmalıdır.

Merhaba ben de çok olmadı aracı alalı nisan ayıydı henüz sıcaklar tam anlamıyla gelmemişti. Siz de sıcakların bitiş zamanına denk geliyorsunuz. Soğuklarda sıkıntısız araçlar. Öncelikle antifiriz ile kullanılmamışsa naçizane tavsiyem uzak durun. Aracı yokuşta deneyin çekişine ve hararetine bakın. Fan açıp kapatıyor mu bakın. İyi kötü bir fikir edinirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Hocam senin kaza durumu onarım vs. Ne durumda ?

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hocam henüz bir geri dönüş olmadı sanırım hâlâ incelemediler mobeseyi. Aracı da yaptırmadım vuran kişi bulunmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 23 Eylül 2024; 15:3:10 >

Nasıl yani vur kaç mı oldu ? Eğer öyle ise polis tutanağı lazım olabilir. Yoksa vuranla aranızda tutanak tuttunuz mu ?

Vur kaç hocam seyir halinde akan trafikteydim sağ şeritteydim vurdu kaçtı hiç durmadı. Ww amblemi düşmüş ondan marka belli. Davlumbazı düşmüşmüş onun üstündeki kodda da jetta yazıyor.
    Direkt polisi aradım zaten geldiler olay yerine. Sonra karakol ifade alkol testi falan sabaha karşı bitti işimiz. Şu beklemedeyim vuran kişi belli olmadığı için yapacak hiç bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 23 Eylül 2024; 15:23:30 >

Çevrede kamera varsa esnaf, apartman, benzin istasyonu vs.. araştırın hocam.

Tam mobesenin önünde oldu eğer mobeseden bir şey çıkmazsa esnaflara bakacam ben. Ana cadde üzeri olduğu için kaçma şansı yok mutlaka takılmıştır bir kameraya diye düşünüyorum. Bulunduktan sonra ne olacak onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 23 Eylül 2024; 19:5:20 >

Polis tutanağı vardır umarım. Her türlü işleme koyabilirsiniz hatta her koşulda değer kaybı bile alırsınız sizin araç kaporta olarak diri duruyordu.

Tutanak tuttu ama ben yine de şahıs bulunmadan yaptırmak istemiyorum. Fakat kaporta gerçekten sağlammış. Arka tekere sürtüyordu tampon yarım saat çekiçledik mermerle vurduk zor ayırdık. Diğer araba bana tam ortadan vurup çeki demirine girseydi onun ön taraf yola düşerdi muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 23 Eylül 2024; 22:58:6 >

Hocam arayın görüşün çokta karşı tarafı beklemeyin bence.

Vega'nın şasi ciddi sağlamdır. Zamanında vega ile fluence perte çıkartmışlığımız var. Kaportası da ilginçtir ki çok kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 24 Eylül 2024; 1:0:37 >

Geçmiş olsun hocam. Halen bulunamadı mı şahıs?

Alkollü veya çocuk vs. olabilir. Kameradan kullananı da tespit edebilirler.

Onlar yüzeysel pas. İki kutu spreye bakar.

Taban ve davlumbazlar önemli. Motor orijinal görünüyor. Vida somunları, izolasyon, yağ kapağı vs. orijinal. Sıralı sistem var.

Aracı alıp yağını suyunu değiştirmek şart. Bu fiyatlara alınabilecek işe yarar tek araba bu. Diğer arabalar inşaatta, köyde, tarlada vs. çalışıyor.

Fiyat neymiş bu aracın?

• Hocam karşı taraftan parayı alınca stop takımını komple alıp makyajlı kasaya çevirebilirsin.

Orada hasar tespit nasıl oluyor bilmiyorum ama arka tampon, egzoz, bagaj, arka silecek, arka silecek krikosu, arka cam, lastik, jant cart curt ne varsa eklemek lazım listeye. Hasar kaydı karşı tarafa işleniyordu galiba.

Esnaftan bir yerden kameradan plakayı bulman lazim hocam. Bir iki haftaya silinir kayıtlar. Mobese'ler bir yıl saklanıyor diyorlar.

Sigorta şirketine söylediniz mi hocam?

Arka panelde sağlam hocam. Full sac.

• Doğrudur hocam çok tehkikeli aslında yaya güvenliği olarak. Kemik gibi kaporta var.

• Yayalarda normal değil ki hocam, ben yayayken hep koşar adım hareket ederim. Tampon demirinin saplanmasındansa koşayım daha iyi. Zaten Lada türevi arabaların önüne atlanmaz.

Ben yayadan ziyade kadın sürücülerden çekiniyorum. Sağa sola bile bakmıyor kadınların çoğu.

• Hocam bu cam açma düğmeleri çok fazla ısınıyor. Sende de oluyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.