Şimdi Ara

200 kg leg pressi rahatça basan kız arkadaşım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaş dediysem, sevgili değiliz. Olmak ister miydim, bilemiyorum, belki.

Bugün spor salonunda TAM 200 KG ile leg presste rahatça set çıkaran kız ile bilek güreşi de yaptım. Biliyorum, leg press ile kol gücü alakasız ama olsun. Bir hanımefendinin tarihte 1 ton Leg Press bastığı görülmemiştir. En fazla 900 - 950 kg ile basabilirler, o da tek tekrar. Bu kız ise sadece 60 kg ve kendini gerçekten zorlasa 300 kg Leg Press'e girebilir. Hanımefendilerde, 60 kg sikletinde FULL RAW (Without Wraps) Squat rekoru 180 kg ve bu kızımız yine 70, hatta 80 kg FULL RAW Squat yapabilir. Detaylar böyle. Kız beni bilek güreşinde tek eliyle yıkamadı ama zorlaması garibime gitti. İki eliyle ise zorlayabildiğimi sanmıyorum, yani beni iki eliyle yıktı. Daha sonra bilek güreşinde 80 kg sikletinde Türkiye 3.'sünü yenmiş adamla tutuştum. Ayakta yendim ama adam zayıf olduğu için (Bana göre) vücudu da hareket ettiği için yendim. Masada sağda yıktı, solda yıkamadı. En sevdiğim spor olan bilek güreşinde bir şeyler yapmak isterim ama aslında şu anda oldukça güçsüzüm. Zamanla turnuvalara katılmak kesinlikle niyetim.

Kız bana kaslarını gösterdi.

Not: Bu güç konusu sadece bir gövde gösterisinden ibaret. Eğer insanoğlu sadece her daim kısıtlı kalmış ve belki de kısıtlı kalmaya devam edecek fiziksel gücünle bir şeyler yapmaya çalışsaydı, bugün yüzbinlerce yıl öncesine göre çok az ilerleme kaydetmiş olurduk. Kesinlikle insan gücü, insan aklına göre tamamen kısıtlı. Mesela bir gorili düşünecek olursak, en güçlü adamı bile sadece 3 dakika içinde paramparça yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 16 Mart 2015; 18:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kiz arkadasin bu mu

• ÖNLERDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

kiz arkadasin bu mu

Kolları bu kadar değil ama bacakları vardır. Gerçi resimdeki kadının bacakları çok belli olmamış ama.

Edit: Katy Perry'nin suratı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 16 Mart 2015; 18:55:01 >

• bence sporda ağırlık kaldırma, çekme gibi kas geren eylemler sağlığa zararlı. insan yapılı ve güçlü değil, hızlı ve çevik olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

kiz arkadasin bu mu

Kolları bu kadar değil ama bacakları vardır. Gerçi resimdeki kadının bacakları çok belli olmamış ama.

yok be hocam sende ne yaptin bak gercek halimi atayim

edit: ama ins bir gun sen Katy ablamizdan bile daha fit olucaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 16 Mart 2015; 18:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

bence sporda ağırlık kaldırma, çekme gibi kas geren eylemler sağlığa zararlı. insan yapılı ve güçlü değil, hızlı ve çevik olmalı.

Bu yüzden en çok da Muay Thai sporcularına ve Maraton koşucularına saygı duyuyorum.

• Re

• Okurken The Tank'in kokusunu aldım. Profili kurcalayınca gördüm ki gerçekten oymuş.
  • quote:

quote:

quote:

kiz arkadasin bu mu

yok be hocam sende ne yaptin bak gercek halimi atayim

edit: ama ins bir gun sen Katy ablamizdan bile daha fit olucaksin

Anlamıştım hocam ama geç alıntıladığınız için Edit kısmını göremediniz galiba.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 16 Mart 2015; 19:05:48 >
  • kayra o kızı kaçırma tam senlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kayra o kızı kaçırma tam senlik

İşin en iyi tarafı her şeyimi bilen biri. Yani beni tanıyor. Bu bir artı bence. Neden artı diye soracak olursanız, benimle birlikte olursa beni olduğum gibi kabul eder.

• quote:

quote:

İşin en iyi tarafı her şeyimi bilen biri. Yani beni tanıyor. Bu bir artı bence. Neden artı diye soracak olursanız, benimle birlikte olursa beni olduğum gibi kabul eder.

Videodan haberi varsa işin zor... Silindi mi o? Dünyanın en güçlü adamı olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

quote:

quote:

Videodan haberi varsa işin zor... Silindi mi o? Dünyanın en güçlü adamı olayı.

Ben halen videonun neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum. Küfretmedim, sövmedim. Ayrıca videoyu geç, çok daha beter şeyleri de biliyor, piyasaya yayılmasını engellediğim.

Neyse, videoları sildirmeyi düşünüyorum ama belki ilerleyen zamanlarda. Belki de sildirmem. Eğer başıma iş falan açarsa, ki sanmıyorum, o zaman bir hal çaresine bakarız.

• quote:

/>

al işte, ömür boyu tekerlekli sandalye mahkumu
  • leg presste asla dizleri kitmeleyin uyarı olsun
  • quote:

quote:

kız kaç kilo?
  • quote:

quote:

quote:

kız kaç kilo?

60 kg hocam, boyu da ortalama Türk kızı boyu.

• quote:

/>

Hocam bu gif gerçek olmasın lütfen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.