Şimdi Ara

2000-2001 BORA ALINACAK YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BORA ALMAK İSTİYORUZ
    AMA ÖZELLİKLERİ VE İKİNCİ ELİ HAKKINDA BİLGİM YOK..
    BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR
    2000-2001 MODEL BORA COMFORTLİNE 'LARIN FİYATLARI NE CİVARINDADIR

AŞAĞIDAKİ ARAÇ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİDE ALMAK İSTİYORUM

http://www.sahibinden.com/iste_volkswagen_bora_iste_fiyat-42WQQaXQQ12227824WQQpXQQdisplayitem

• Çok az bilgimi paylaşayım. Piyasası hiç olmayan bir araç bakıyorsun ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. Ön yargılı olmak istemem ama vw eski araçları bana hep masraflı izlenimi verir. Bir arkadaşımın Passat tecrübesinden sonra Vw eski modellerinden hep uzak dururum. Üretilmeyen bir araç ise zaten alınmaz.
  • bora yı genelde övüyorlar 15-16 liraya alınabılecek en iyi araç dıyorlar ama..
    daha fazlabilgisi olan arkadaşları beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mat_Ogr

MERHABA ARKADAŞLAR BORA ALMAK İSTİYORUZ
    AMA ÖZELLİKLERİ VE İKİNCİ ELİ HAKKINDA BİLGİM YOK..
    BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR
    2000-2001 MODEL BORA COMFORTLİNE 'LARIN FİYATLARI NE CİVARINDADIR

AŞAĞIDAKİ ARAÇ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİDE ALMAK İSTİYORUM

http://www.sahibinden.com/iste_volkswagen_bora_iste_fiyat-42WQQaXQQ12227824WQQpXQQdisplayitem

İlandaki araç için değilde genel olarak yazıyorum. Vw Bora çok beğendiğim bir araçtır.
    Geçen sene vw bora araç ile uzun yola gittim araç inanılmaz güven ve keyif veriyor.Sınıfında kıyaslaması yaparsak 2008 passattan ve 2002 volvo S40 tan o keyfi alamadım.Yakışıklı da bir araç.Şu da bir gerçek vw servis ücretleri yüksek ama bence değer.Her ürünün bir alıcısı vardır fakat siz birkaç ay kullanıp satmayı düşünürseniz tabiki zarar edersiniz.Ama yok ben kullanacağım derseniz tavsiye edilir.

Tabiki bu aracı kullanan arkadaşların da görüşünü almakta fayda var.

Saygılarımla...

• teşekkür ederim.. ben alıp bırkaç ay bınıp satmıycam 4-5 sene bınmeyı düşünüyorum inşallah..
    değerli görüşlerinizi beklıyorum..
  • Yapmayın ya,ne son sahibi.Allah aşkına 2000 model arabayı alsanız son sahibi mi olursunuz.

Bora'yı bilen biri olarak şunu söyleyebilirim,konforlu,güven veren, kaliteli bir arabadır.Görünüşü ise bazılarına göre bugünkü Jetta'dan daha iyidir.Tek kusuru yakıt tüketimi sayılabilir;ama LPG varmış,yakıt tüketimi de dert değil.

Servis ücretine gelirsek,evet Volkswagen'in servisleri pahalı denebilir;ama sadece VW değil,birçok markanın yetkili servisi pahalıdır.Çünkü adamlar asıl parayı servisten kazanıyor,bunu ben değil,adamlar söylüyor.Fakat VW özel servisi bulmak hiç dert değil,orada fiyatlar makul.Yetkili servisten iyi bakım ve tamir yapan özel servisler var.Mesela aracımı götürdüğüm özel servise garantisi bitmiş VW'ler,Audi'ler geliyor.
  • Arkadaş ne yaptın ya, bahsettiğin araç vw bora, hastası çok o arabanın ( biri de babam )
    Kusura bakma ama hakkaten piyasa bilgin azmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Çok az bilgimi paylaşayım. Piyasası hiç olmayan bir araç bakıyorsun ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. Ön yargılı olmak istemem ama vw eski araçları bana hep masraflı izlenimi verir. Bir arkadaşımın Passat tecrübesinden sonra Vw eski modellerinden hep uzak dururum. Üretilmeyen bir araç ise zaten alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun75 -- 2 Temmuz 2009; 22:51:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bora tam bir sürücü arabasıdır, sürmesi muazzam keyiflidir. Çok konforludur, işçilik ve malzeme kalitesi, yalıtımı çok iyidir. Oldukça sağlam ve güvenlidir. Aynı yaşlardaki hiçbir rakibi eline su dökemez. Piyasası değişiyor, ama internet fiyatları biraz yüksek olur, temizleri 19 civarına bulunur rahat rahat.

Ancak masraflı da bir araçtır. Parçası yan sanayi olsa bile rakiplerinden pahalıdır. Yine de iyi bir özel serviste makul rakamlara bakımı mümkündür. Motorları iyi bakılırsa çok uzun ömürlüdür. Almanya'da 400.000 km gören TDI ve 1,6 benzinli motorlar mevcut. Bora kasası bir hayli ağır bir araç. 1,9 TDI lar, hele ki 110 ve 135 beygirlik olanlar yüksek torkları sayesinde gayet tatmin edici performans gösterebiliyor, ama 1,6 motorların biraz ağır kaldığı söylenebilir. Ama 1,9 ların da ciddi vergisi var. Tercih meselesi. Ayrıca 1,6 benzinliler LPG ile en iyi uyum gösteren motorlardandır.

İyi araştırmak lazım. Ufak tefek boya ve parça değişimlerine bakmayın, önemli olan aracın ciddi kazalı olmamasıdır. Kazalı araçlardan uzak durun. KM olarak elbette düşük daha iyidir, ama yeri gelir 80 lik araç 150 lik araçtan daha kötü durumda olabilir. Kendi seçtiğiniz bir test merkezinde aracı kontrol ettirin, motordan frenlere hepsinin durumunu söylüyorlar. Comfortline alın, yağmur sensörü gibi güzel donanımları var.

Verdiğiniz linkteki araç Emirdağ'da, benim de ailem Emirdağ'da oturuyor. Nasıl durumda bilmiyorum ama oranın şehir içi yolları berbattı 5-6 senedir, bizim iki tane arabamızı harcadı resmen o yollar. Alacağınız aracın sahibinin titizliği de önemli, titiz adam kendini belli eder. İç aksamı da iyi kontrol edin, fazla yıpranmışsa Bora almanın anlamı kalmaz.

Boraların ikinci eli her zaman olmuştur, olacaktır. Hele ki yaşıt başka araçlar dökülüp giderken sağlam kaldığı için bilakis iyi bir seçim olur.

Yardıma ihtiyacınız olursa burdayız, kolay gelsin.

• Taksi'deyken, ön koltuktaydım. Işıklarda Bora ile yanyana durduk. Taksici camı indirdi. Bora sahibine nasıl memnun musunuz dedi. Bora sahibi evet memnunum dedi. Taksici bende vardı 1,5 yılda zor sattım dedi. Bora sahibi valla ben satamadığım için biniyorum dedi. Konu orada gülümseyerek kapandı.

Arkadaşım 2002 Passat aldı, 2 ay kullandı 4 sefer servise gitti. Bir şekilde arızası sorunu bitmemişti. Tecrübelerim bu şekilde, Bora'yı alıp binmedim kullanmadım. Ama arkadaşlar çok olumlu konuşmuş, onlar daha bilgili olabilirler.

Hayırlı olsun, selamlar.
  • bu sene ocak ayında satmış olduğum boranın yerine honda crv almış pişman olmuştum inanın 4 sene binmiş olduğum boradaki konforu bulamadım hondada hatta biraz ucuz da gitti 18 tl sattım alan galeri ertesi gün 20 tl ye sattı sattığımda 86 bin kmdeydi ve sadece sol ön çamurluk değişp boyalı ve kaput çeyrek boyalıydı boranın tek kusuru gaz kelebeği adaptasyon uyumsuzluğu ve ön cam kriko tırnaklarının kırılıp sürekli halat sarması olmuştur başkada bir sorun teşkil etmez üste 16 tl verip 140 binde 2003 model hasarsız kazasız honda crv aldım alacağın araç içine sinerse boranın müşterisi sürekli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.