Şimdi Ara

2000 206 XT YENİ COCUK TAVSİYE İSTİYOR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar. aranıza yeni katıldım sayılır. 1 ay kadar önce 2000 model 1.6 110 beygir bir 206 xt aldım.
    problem 1..aracı aldıgım adam tanıdık bana triger kayısını 600 km önce degiştirdigini sötyledi. ben pek anlamam arabadan. bu triger önemli dediler. bunu ustalar anlayabilir mi degişip degişmemesi gerektigini?
    problem 2... aracla bi hız denemesi yapayım dedim. araba 5. viteste 130 dedi bagırmaya başladı. debriyaj balatası bitmiştir dedi biraz anlayan arkadaslar. dogru mu? degiştirmek kaça patlar anadolu yakasında yetklili servis tavsiye edebilir misiniz.?
    3... arabayaı yeni aldıgım için bi check up yaptırıp ne degişmesi gerekiyorsa veya eklenmesi gereken yağ su vs. varsa bilmek istiyorum. bunları yaptırabilecegim iyi bi yer veya yetkili servis tavsiye edebilir misiniz.
    şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytankirmizi -- 29 Nisan 2009; 0:09:46 >

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan aracını.laf aramızda benimde ilk peugeottum bir 2000 model bir xt idi sıfır km almıştım 2 yıl boyuncada büyük bir keyifle kullanmıştım

Forumumuzda AtillaTDI isimli arkadaşımız peugeot yetlikili servisinde teknisyen onunla irtibata geçersen sana yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 29 Nisan 2009; 0:52:00 >
  • teşekkürler.
  • Yakın zamanda Peugeot'nun 4 yaş ve üzeri için ücretsiz check up, yedek parçada %25, motor yağlarında

%30 ve işçilikte %20 indirim vardı.

Ancak kampanya şu an sadece indirimle sınırlı, ücretsiz check up yok.

Biraz erken davransaydınız güzel olurdu
  • peki anlayan arkadaslar su baskı balatası konusunda konusanlar haklı mı? arac bassan da gitmiyorsa baskı balatası mı bitmiş demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytankirmizi

peki anlayan arkadaslar su baskı balatası konusunda konusanlar haklı mı? arac bassan da gitmiyorsa baskı balatası mı bitmiş demektir.

Aracınızı yeni almışsınız yani normal performansına alışık olmadığınız için hangi aşamada ses yapacağı konusunda fikir sahibi olmayabilirsiniz. Suçu bu yüzden hemen balataya atmak doğru olmaz, kalkışlarda çok zorlanıyorsa, bağırarak kalkıyorsa muhtemelen son baharını yaşıyordur Bir de aracınızla 5. viteste kalkmayı deneyin eğer kalkarsa deb bitiktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.