Bildirim
[b]2000 BORA TRENDLİNE YAKITI KONUSUNDA YARDIM[/b]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ılk zamanlar km de 160 bin yakar 1 2 depo sonra 140 bıne dusmesı gerekır 140 150 arası normal dir -
bence 180 rahat yakar -
bnde 2000 model comfortlıne bora war su an tam olcmedım ama 260 270 yakıyor ılk taktırdıyında pek fark goremessın ama sonradan 200 flan yakar bnce 100bınlere ıneceyını hıc sanmıyorum bızde tıcarı taksı sahın var hyundaı accent era ıle yenıledık sokucaz pzartesı sahın ble lpg var bzen 300 yakıyo 100bınlere duseceynı zannetmıorum -
bence wolksvagen süper araba... -
benim boraya yeni taktırdım lpg yi .ilk depo tüketim sehir içi 17 ykr oldu ,buna benzin tüketim dahil .uzun yolda ise 14,6 ykr oldu.üç depodan sonra tekrar ayar yaptıcam.bu durumda bile yakıt gayet iyi. -
Hocam,
Sorması ayıp taktırdığın lpg kitinin markası nedir?? Bir de hic sorun yasadınmı taktırdıktan sonra? ve tabiki altın soru kaça mal oldu sana?
quote:
Orjinalden alıntı: ozhal
benim boraya yeni taktırdım lpg yi .ilk depo tüketim sehir içi 17 ykr oldu ,buna benzin tüketim dahil .uzun yolda ise 14,6 ykr oldu.üç depodan sonra tekrar ayar yaptıcam.bu durumda bile yakıt gayet iyi.
-
arkadaşlar BRC SEQUENT MY 07 TAKTIRDIM. peşin 1500 ytl. toplam 1750 ye mal oldu ruhsata işletmesi ile.
sorun yaşadım. hem de çok. rolanti ayarı bozuldu. düzelttiler. kelebek boğazı tıkandı düzelttirdim.
yakıtı da düzceye gittim geldim bayramda. 130km hiç düşmedim uzun yolda 18 kuruş yaktı. ama çekişi filan hiç farketmedi. -
quote:
Orjinalden alıntı: alitasti
Hocam,
Sorması ayıp taktırdığın lpg kitinin markası nedir?? Bir de hic sorun yasadınmı taktırdıktan sonra? ve tabiki altın soru kaça mal oldu sana?
quote:
Orjinalden alıntı: ozhal
benim boraya yeni taktırdım lpg yi .ilk depo tüketim sehir içi 17 ykr oldu ,buna benzin tüketim dahil .uzun yolda ise 14,6 ykr oldu.üç depodan sonra tekrar ayar yaptıcam.bu durumda bile yakıt gayet iyi.
lpg kitinin markası zavolli.k.katına taksitli 1500 tyl ye taktırdım.bir aydır kullanıyorum lpg ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X