Bildirim
2000 Bütçeli Kamera ve Şarj Önemli Öneri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende arıyorum up +
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz özelliklere ve bütçenize en uygun cihaz S7 gibi görünüyor. -
s7 ıphone6 -
Yerinde olsam alacağım bir telefon var hocam 400 TL bütçeni aşıyor ama kesinlikle parasını hak eden bir cihaz Huawei P10 derim
Huawei P10 bütçeyi zorla biraz
quote:
Orijinalden alıntı: asiesmer
Huawei P10 bütçeyi zorla biraz
Bütceyi zorlamasina gerek yok.P9 alır geçer acıkcası.Kamerasi Amiral gemi telefonlar arasında ilk 10 sırada.Sadece 3000mah dusunduruyor.1.5 günü cikartabilir dusuncesindeyim.
Forumda yeni olduğum ve konu açmayı bilmediğim. İçin buraya yazmak istedim 2000 tl civarı telefon alıcam Sony xa1 ultra ve Sony xz modelleri arasında kaldım sizce hangisi daha iyi?
aynı özelliklerde bende arıyorum.
ekran boyutu yalnız 4.7inc üzerinde olmazsa harika olur.
büyük telefon sevmiyorum. -
Android de 4.7 inch lik model hic yok.Siz 6s alın kurtariyorsa
iPhone 7 al geç
iPhone SE var hocam oldukça iyi bir telefon -
XZ açık ara daha iyi. -
Sony Xperia X Compact -
Ben de bakiyorum up
up a5 2017 iş görür mu kamera acısından özellikle s7 ile karşılaştırınca çok mu geri kalır
Yorumlara biraz baktım.Iphone 7 oneren bile var.Herhalde yine 6 yazacagina 7 yazdim diyecek.
(32gb) modeli bile 3300bin tl iken 2000tl lik telefon konusunda nasil i7 onerir halen anlamis degilim.
Aynısını ben de çok düşündüm. Sonuç olarak fiyatta 2000 küsüre çıkıtığım için s7 gerek kamera gerek s serisi olarak 200 lira daha fazla verip almakta fayda var diye düşünüyorum. S7'de sonuç kıldım ben de. Gerçi daha sipariş vermedim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X