Şimdi Ara

2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim gibi bende 2000 model Corsa B 1.4 90 bg GLS model kazasız tek bir parça boyalı lpg'li Klimalı aracım var.

çocukta olduktan sonra aracı biraz büyütmek istedim.Araştırmalarım neticesinde Carizmalar bana göre gayet uygun bir araç gibi geldi.

bulduğum araç kazasız (sorgulattık) bel altı boyalı, oynanan değişen çekiçlenen falan yok, içi dışı temiz 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX buldum.

aracımla takas teklif ettim. Adam ilk önce 1.500 tl istedi. ben çok oldu falan dedim. Abi ciddi düşünürsen yardımcı oluruz dediler.

Bu şartlarda takasta en fazla ne kadar para vereyim veya daha doğrusu bu araçları takaslayayımmı.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit :Carisma Alındı.
    Edit 2 : Lancer Alındı.

Fotolar aşağıda...
    Corsa
     2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi 2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi 2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi

Carisma :

2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi 2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi

Lancer :

2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 8 Eylül 2015; 17:28:19 >

• up
  • uste senin para alman gerekiyor hocam vermen degil. carisma cok cok rahat bi aractir ancak 2.eli yok ve parcalarida ates pahasidir. tekrar dusunun derim. en azindan astra falan alin g kasa bilindik araca binersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla alakalı değil ama corsadan memnun musunuz?
    yedek parçası pahalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eswody

konuyla alakalı değil ama corsadan memnun musunuz?
    yedek parçası pahalı mı?

Memnunum hocam.Hiçbir problemi yok .Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir araçtır.

Yedek parçasıda çok ucuzdur.Muadil parçası piyasada çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

uste senin para alman gerekiyor hocam vermen degil. carisma cok cok rahat bi aractir ancak 2.eli yok ve parcalarida ates pahasidir. tekrar dusunun derim. en azindan astra falan alin g kasa bilindik araca binersiniz.

2. el kısmında haklısınız.Ama ben biniciyim en az 2-3 sene binececeğim.İnş bir problem olmazsa hemen satılacak gibi bir durumumda yoktur.Parçası konusundada evet biraz pahalıymış ama kolay arıza veren parçalar değilmiş.

Astra G leri bende beğeniyorum fakat bu bahsettiğim paralara almam imkansız gibi birşey.

1.500 lira istedi fakat biryerden para bulmak üzereyim öyle olursa aracı nakit pazarlıkla alıp arabamı kendim satacağım.Böylelikle cebime para bile girebilir gibi.

Bu şekil mantıklı gibi duruyor ama bakalım hayırlısı.
  • araçların km leri önemli normal de rahat kafa kafaya takaslık araçlar ama. adam elden çıkarmışken 3-5 kar etmek istiyor sanırım...

Satıp sıcak parayla dolaşmanız daha mantıklı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aracın sahibini buldum.Eniştemden borç alıp gittim direk adamla pazarlık yaptım nakit olarak aldım arbayı.

Benim arabayıda birkaç gün sonra ankaradan bir arkadaş geldi aldı gitti.14.200 e benim aracı verdim.

13.200 e ise carismayı aldım.

Araçtan şimdilik çok memnunum.

İnşallah bir sorun çıkartmaz ise çok isabetli bir tercih yapmışım.
  • karlı bir takas olmuş hayırlı olsun
  • Hayirli ugurlu olsun. Carisma genel olarak rahat ve kronik sikintisi olmayan bir aractir.

• quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Arkadaşlar aracın sahibini buldum.Eniştemden borç alıp gittim direk adamla pazarlık yaptım nakit olarak aldım arbayı.

Benim arabayıda birkaç gün sonra ankaradan bir arkadaş geldi aldı gitti.14.200 e benim aracı verdim.

Bir kaç fotoğraf bekliyoruz forum geleneği D segment günümüz passatlarına jettalarına kafa tutacak eski volvo s40 ile aynı platform araçlar yalnız farlara dikkat derim 600 lira alman malı hella marka evlat acısı misali güle güle binin corsadan sonra tank gibi gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Arkadaşlar aracın sahibini buldum.Eniştemden borç alıp gittim direk adamla pazarlık yaptım nakit olarak aldım arbayı.

Bir kaç fotoğraf bekliyoruz forum geleneği D segment günümüz passatlarına jettalarına kafa tutacak eski volvo s40 ile aynı platform araçlar yalnız farlara dikkat derim 600 lira alman malı hella marka evlat acısı misali güle güle binin corsadan sonra tank gibi gelmiştir.

Herkese teşekkürler.

Yarın müsait olduğumda yada pazar günü fotoları çeker koyarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Herkese teşekkürler.

Yarın müsait olduğumda yada pazar günü fotoları çeker koyarım.

Bekliyoruz araç tercihinizi Mitsubishi olarak değiştirin birde

• Biraz geç oldu ama işte carismam

• Devamm
     2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi 2000 Corsa B 1.4 GLS vs 1999 Mitsubishi Carizma 1.6 GLX(CARİSMA ALINDI)Konu Güncellendi

• güzel temiz araç, bi zamanlar bizde de vardı en ufak bir sıkıntı çıkarmadı, motor sesini çok severdim=) kazasız belasız kullanın inşallah
  • evet motor sesi gerçekten çok güzel.

http://www.n11.com/simota-mushroom-hexagon-yuksek-performans-filtre-65-mm-P11972511

Bunu aldım ses inanılmaz oldu.
  • quote:

evet motor sesi gerçekten çok güzel.

http://www.n11.com/simota-mushroom-hexagon-yuksek-performans-filtre-65-mm-P11972511

Bugün sabahtan beri Carisma ilanlarına bakıyordum isabet oldu bu konu.

O fiyata alınacak en iyi araç benim gözümde.

15-16 gibi rakamlara 1.6 avance modelleri var.

Araç gırtlak dolu çift taraflı sunroof bile var.

Eniştemde 1.8 Gdi vardı lpg olmadığı için satmıştı 1.6larda lpgde oluyor.

Aracınız hayırlı olsun.

1 sene içinde bende düşünüyorum.

Bomboş Corollaya o parayı vermek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

evet motor sesi gerçekten çok güzel.

Bugün sabahtan beri Carisma ilanlarına bakıyordum isabet oldu bu konu.

O fiyata alınacak en iyi araç benim gözümde.

15-16 gibi rakamlara 1.6 avance modelleri var.

Araç gırtlak dolu çift taraflı sunroof bile var.

Eniştemde 1.8 Gdi vardı lpg olmadığı için satmıştı 1.6larda lpgde oluyor.

Aracınız hayırlı olsun.

1 sene içinde bende düşünüyorum.

Bomboş Corollaya o parayı vermek istemiyorum.

evet arabadan çok memnunum.Benimkindede sunroof var.

dünde park sensörü montajı yaptık.

Çok şükür şuan arabamın hiç eksiği yok.

Bundan sonra arabamı değiştirirsem sanırım üst modelleri ile değiştiririm.

• evet dediğimi yaptım ve 2007 model Mitsubishi lancer aldım.

şimdiki hedefim ise yeni kasa mitsubishi lancer.Eğer ilerde hatırlar isem yine bu konuda yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 8 Eylül 2015; 17:22:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.