Bildirim
2000 GOLF COMFORLINE MI YOKSA 1997 BMW 3.16 İ FULL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BMW'nin tadı başkadır , kesinlikle ayrı bir dünya...
Çok memnun kalırsın diye düşünüyorum...
-
Eğer KM si 100 bin den az ise BMW -
arkadaşı fiyat doğrumu 16000ytl ye vermezer dediğin arabaları bana biraz öyle geliyor aşağı yazmışsın rakamı aldığında bizide bilgilendir kaça ne aldığını arkadaşın lafına katılıyorum 100000 km altında ise bmw iyi ama sanmam o kilometrenin altında olacağını golf bile şüpheli o kilometrenin altında bulamazsın bence ikiside iyidir tamircide baktır durumu hangisinin iyi ise onu al -
bmw:200.000 km golf :130.000 km -
Farklı sınıflardaki arabalar, beklentilerini söyle ki daha ayrıntılı cevaplar gelsin. -
arkadaslar fiyatlar dogru iki arabada da muhtelif yerlerde boya var ama degisen yok -
O kadar km yapmış bir BMW den fazla hayır bekleme. -
Bence 200 bin , eger gerekli servis bakımları yapıldıysa BMW için bir problem değil.
Opel Vectra bile ortalama 300bin km , büyük sorunlar çıkarmadan devirebiliyor.BMW motorundan daha fazlasını bekliyorum... -
3.16 degil de O fiyata 3.18 is yada 3.20 daha bir alınası geliyor insana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X