Arkadaşlar civic imi 1 ay önce aldım. Herşey iyi güzel ama 180 km(20 km i şehir içi) yol yaptım depo yarıya indi. Galiba 150 tl ye depo doluyo. Yani bu durumda 360km hadi diyelim 400 km yol mu yapacak bu araç 150 tl ile. Tahminim senede 8000 km felan yol yaparım maksimum. Lpg sistemi taktırmalımıyım? taktırmalıysam hangisi bu model hondalara en uygundur? Diğer bir sorumda direksiyonun hemen sol altında bir mandal var bu ne için direksiyon ayarı felan mı? Son olarakta gögsün sol tarafında ayna ayarının yanında bi ışık düğmesi var basınca oturmayan o ne işe yaramaktadır?
Şimdiden sagolun.
o mandal direksiyon ayarı direksiyonu aşagı yukarı ayarlayabilirsin
Bende de 97 Civic sedan vardı aralarında çok değişik kokpit tasarımı yoktu sanırım o basıca içinde takılı kalmayan düğme dediğiniz arka sis farı olmasın ? bende öyleydi çünkü basınca içinde kalmıyordu diğeri arkadaşımızın dediği gibi direksiyon yükseklik ayar mandalı.
Bende de 2006 VTEC var 1.6 fakat çok kullanım yapmıyorum o yüzden LPG tercihim değil fakat aktif olarak kullanıyorsanız bence LPG yaptırabilirsiniz ben yaptırmadım fakat Atiker, BRC gibi firmalar basından tanıdıklarımız...