Şimdi Ara

2000 MAREA ELX tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2000 model marea elx almak üzereyim.araç 80000 de ilk el orjinal içi dışı tertemiz.Bu aracı kaç liraya alırsam uygun olur cevaplar mısınız lütfen?

• dediğiniz gibi çok temizse kmde orjinalse 13 bin eder...
  • Çok teşekürler cevabınız için satıcı yakın tanıdık.Aracı sıfır almışlardı.satmaya karar verdiklerinde de ilk benim haberim oldu.11.000 fiyat istediler.Sizin demenize göre teredütsüz almalıyım.Araçta darbe,boya,çizik yok.İçi ilk günki gibi.Kısmet olur da alırsam benide aranıza kabul edersiniz artık.Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tellisaz

Çok teşekürler cevabınız için satıcı yakın tanıdık.Aracı sıfır almışlardı.satmaya karar verdiklerinde de ilk benim haberim oldu.11.000 fiyat istediler.Sizin demenize göre teredütsüz almalıyım.Araçta darbe,boya,çizik yok.İçi ilk günki gibi.Kısmet olur da alırsam benide aranıza kabul edersiniz artık.Selamlar

hiç düşünme al...
  • 2001 elx ön tampon kaput çamurluk boyalıymış oysaki yetkili servis boyasız demişti neyse başka kusuru yoktu 77.000'de 14.250 sattım ağustosta o zaman fiyatlar bu kadar uçukta değildi..Yani kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

2001 elx ön tampon kaput çamurluk boyalıymış oysaki yetkili servis boyasız demişti neyse başka kusuru yoktu 77.000'de 14.250 sattım ağustosta o zaman fiyatlar bu kadar uçukta değildi..Yani kaçmaz

Teşekürler cevabınız için.Nasip olursa bu ay içinde almış olurum satıcı tanıdık olduğu için sıkıntı yok.Müsadenizle bir şey daha sormak isterim mareanın ön göğüs görüntüsünü esas tamamlayan teyp kısmı.Ancak sanırım cd,mp3 desteği yok yada var ben bilmiyorum.marea kullanıcıları bu duruma nasıl çözüm üretiyor?malüm kaset devri kapandı.Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tellisaz

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

2001 elx ön tampon kaput çamurluk boyalıymış oysaki yetkili servis boyasız demişti neyse başka kusuru yoktu 77.000'de 14.250 sattım ağustosta o zaman fiyatlar bu kadar uçukta değildi..Yani kaçmaz

Teşekürler cevabınız için.Nasip olursa bu ay içinde almış olurum satıcı tanıdık olduğu için sıkıntı yok.Müsadenizle bir şey daha sormak isterim mareanın ön göğüs görüntüsünü esas tamamlayan teyp kısmı.Ancak sanırım cd,mp3 desteği yok yada var ben bilmiyorum.marea kullanıcıları bu duruma nasıl çözüm üretiyor?malüm kaset devri kapandı.Selamlar

Ben jvc teyp almıştım cd çalarlı usb'li falan..Artık cd devride kapandı usb'li sd kart girişli bir teyp al doldur mp3'leri bin git...Bunun için birde teyp çerçevesi alman gerekli servislere falan gitme hiç 80-90 tl derler her oto teypçide vs bulunur fiyatı 20-30 tldir..Hele birde şöyle teyp güzel ışıklandırmalı falan oldumu harika oluyor..Ancak bu durumda direksiyon kumandasını kullanamıyorsun onunda çözümü yok malesef..Alternatif olarak jack girişli bir mp3 çalar alıp kaset adaptörü kullanabilirsin eğer direksiyon iptal olmasın dersen

Dip Not: Bu arada marealarda mp3 değil ama cd çalarlı teypler falan mevcut ama fiyatları 700-800'den başlıyor o paraya harika bir sistem bile kurulabilir arabaya yani değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 14 Nisan 2011; 18:08:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orjinal teybe cd changer bağlantı yerinden aux bağlantısı yapılıyor çok basit bir şekilde...
  • Hocam kaçırma o aracı, ELX ler libertylere benzemez, italyan ve çok daha kaliteli.
  • Çok teşekürler arkadaşlar değerli görüş ve tavsiyeleriniz için.buraya üye olmakla harika bir dostluk ve paylaşım platformuna dahil olduğumu hissetmeye başladım.Aracı bir-iki hafta içinde teslim almış olurum.o zaman elimden geldiğince sizlerle paylaşımlarda bulunurum.Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.