Şimdi Ara

2000 model 1.6 İES otomatik LPG seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce lpg konusunda bir takım tecrübeler yaşadım bir kısmı çokta iyi değil , bir kısmı sorunsuz tüm bunlardan yola çıkarak 3 ay önce otomatik olmak koşulu ile araba arayışlarıma hız verdim kriter sorunsuz olacak vergi az olacak yani kısacası yıllık maliyet düşük olacak ve açıkçası öyle donanım ve incik boncuk takıntılarım yok

bu arayışlar neticesinde ilk sahibinden yetkili servis bakımlı 2000 , model , 42.000 km de honda civic 1.6 İES otm bir araç buldum ve aldım yaklaşık 3000 km dir kullanıyorum aracı test ediyorum herhangi bir aksilikle karşılaşmadım benzin karma tüketimde birkaç kez 8 lt civarı fakat çoğunluk 9 ila 9,5 lt arası

şimdi can alıcı soru şu bu araca lpg montajı yapmalımıyım aklım biraz karışık işin açıkçası o da şöyleki korkum sorun çıkabileceği ihtimali aslında sorun çıkmayıp net %35 gibi bir tasarruf sorunsuz yapılabilirse tadından yenmez fakat , forumlarda dolaşan subap ayarı , lpg kaynaklı ateşleme ekipman arızaları , egzos sistemi arızaları , 1.6 İES için geçerlimidir , yoksa montajı yap ve keyfine bakmı denir

eğer montaj yapmaya karar verirsem aşşağıda listeleyeceğim 3 marka aklımda olan sizce aralarından hangisini seçmeliyim

1: ATİKER GOLD ( yeni nesil hızlı enjektör kullanıldığı ve ekipmanları eski nesile göre daha kaliteli olduğu söyleniyor ve tabiki nispeten fiyat uygunluğu )

2: BRC ( yaygın servis ağı gene enjektörleri bir çok markaya göre hızlı olması )

3: PRINS SİLVERLİNE ( kalite ve hızlı enjektör yapısı kolay kolay ayar vs istememesi daha önce kullandığım 2 aracımda sorunsuz çalışması )

aslında fiyatları farklı olsada 3 markadada enjektör hızları temel alında bu benim için önemli araç 6500 devire kadar stabil çalışabilmeli nazlanmadan

en son sorum eğer varsa 98-01 arası otomatik civic kullanıcıları litre bazında tüketim paylaşırlarsa sevinirim

saygılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 17 Ekim 2014; 21:46:30 >

• Brc kullanıyorum sorun yok.Fakat fiyat sorun değil derseniz prince ozellikle enjektör olarak ta siye edilmekte.

iyide özel bir servisiniz varsa tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Brc kullanıyorum sorun yok.Fakat fiyat sorun değil derseniz prince ozellikle enjektör olarak ta siye edilmekte.

iyide özel bir servisiniz varsa tadından yenmez.

peki üstad aracınızda harici masraflar çıkıyormu örneğin subap ayarı vs..

birde şehir içi kaç lt yakıt tüketiminiz var
  • sengsm S kullanıcısına yanıt
    Ben crv kullanıyorum.Subap ayarı bizim araçlarda var.10 bin km de gerekiyor.

Onun haricinde sıfır sorun.Servisimden de memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Ben crv kullanıyorum.Subap ayarı bizim araçlarda var.10 bin km de gerekiyor.

Onun haricinde sıfır sorun.Servisimden de memnunum.

10.000 km biraz düşük değilmi yani sonuçta her 10.000 km de bir masraf demek ve yapılan ekonomi biraz daha düşmesi demek
  • Her nimetin bir külfeti var hocam.

Sizin araçta nedir ne değildir.Lpciler ve servisler bilir.

• teşekkürler ilgin için
  • Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

• bmc
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bmc

?
  • bence brc
  • teşekkürler arkadaşlar

konu burada yeterli ilgiyi görmeyince lpg bölümüne açtım artık oradan devam
  • bence sat o eski aracı yen bir şey al
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bence sat o eski aracı yen bir şey al

param yok be hacı :) başka araba alamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 28 Ekim 2014; 11:31:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.