Merhaba; İki gün önce misafirliğe gittiğim yerden dönerken uzaktan kumanda çalışmaz oldu. Manuel olarak kapıyı açtım ancak anahtar motoru çalıştırmadı. Ne oluyor derken bir oto elektrikçi çağırdık 'Abi anahtar/chip bozulmuş' dedi. Neyse eve gidip yedek anahtarı getirdim, denedim çalıştı. Ya şehir dışında alakasız bir yerde olsaydım ne olacaktı? Otomobili dağın başında mı bırakacaktım?
Anahtar niye bozulmuş olabilir? Kopyasını nereden kaça çıkartabilirim?
İyi çalışmalar..
Anahtarın bozulma sebebi çok yere düşmüş olabilir ya da miyadı dolmuştur.Yeni anahtar için 2 alternatifin var 1. servise şipariş veri 3 sene önce ben 150 ytl karşılığına Fransa'dan yeni anahtar geitirttik.2.si Vatan caddesinde İstanbul Anahtar diye bir şirket var sanırsam 50 ytl karşılığında anahtara çip takılıyorlar ve bu çip ömür boyu garantili oluyor tercih senin.
quote:
Orjinalden alıntı: Hrdt_Carlone34
Anahtarın bozulma sebebi çok yere düşmüş olabilir ya da miyadı dolmuştur.Yeni anahtar için 2 alternatifin var 1. servise şipariş veri 3 sene önce ben 150 ytl karşılığına Fransa'dan yeni anahtar geitirttik.2.si Vatan caddesinde İstanbul Anahtar diye bir şirket var sanırsam 50 ytl karşılığında anahtara çip takılıyorlar ve bu çip ömür boyu garantili oluyor tercih senin.
Merhaba; Yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ederim. Ancak ben Bursa'da ikamet ediyorum. Sanırım benzer işi yapan bir anahtarcı bulup anahtara çip taktırmak en ekonomik yol olacak..
arkadaşlar benim 2007 symbol un anahtar pili bitiyo galiba bazen çok güzel açıp kapatıyo bazen düğmeye 10 kere basınca anca açılıp kapanıyo pili mi bitti yoksa başka bişi mi cevap verirseniz sevinirim SAYGILAR
Arkadaşlar araba anahtarları yapan herhangi bir anahtarcı elinizdeki clio anahtarıı içine çip takarak bu dertten sizi kurtarabilir. Ben yaptırdım anahtarı takıp kontağı çevirdiğimde immobolizer ışığı hızlı hızlı yanıp sönüyordu çalışmıyordu bazı yerler 50 TL alıyor benim yaptırdığım yer 35 TL ye yapıyor yapan yer Demir Anahtar Ankara İskitlerde google dan aratıp telefon adresine bakabilrsiniz iyi günler.
otomobil yedek anahtarı çok uygun fiyatlarla kısa bir zamanda yapıyoruz maltepede belediye karşısındayız eger tek bir anahtarınız varsa her zaman risktir eski kaybolan anahtarlarınız başkasının yada satın aldıgınız kişinin elinde bulunmasına ve kötüye kullanımasına mahal vermemek için yeni bir kart yaparken diger hafızadaki kaybolan anahtarlarıda siliyoruz buda artı bir güvenlik önlemi olarak size sunuyoruz aşagıdaki linkten internet sitemize girip ürünlerimizi inceleyebilir online satın alabilirsiniz önemli hatırlatma ;anahtar yaptırmak için ofisimize geldiğinizde rusat ve kimliginizle gelmeniz gerek keza sadece ruhsat sahibine yapabiliyoruz yada mutlaka vekaletiniz olması gerek http://www.asanlaranahtar.com/araba_kumanda_anahtari_urunleri_57.aspx istanbul maltepe 0543 540 56 38 0216 459 78 55
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme