Arkadaşlar merhaba Araba almaya sonunda karar verdim ama söylediğim iki seçenek arasında kararsız kaldım. ikiside fiyatlarına göre iyi arabalar. Hyundai accent 10000 tl civarı toyota corolla 11000 tl. Toyota sağlamlık ve kalite yönünden daha kaliteli diye düşünüyorum ama 99model corollalar sizinde bildiğiniz gibi tip olarak biraz kayık. Accent de ona göre daha gösterişli duruyor. İkisi arasında bir karar veremedim. bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim. Aşağıya da linklerini koyuyorum. Hyundai Accent 1.3 LX http://www.sahibinden.com/2000_model_hundai_accent_1_3_lx_orjinal-49WQQaXQQ13090482WQQpXQQdisplayitem
Corolla her yönden üstündür ayrıca tip olarak da Accent den üstündür. Siz en iyisi yarın sokağa çıkın iki araçtan da bulup şöyle bir bakın zaten ne demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca 99 Corollaların sürüş özellikleri çok çok iyidir. Bende 1.6 vardı ama 1.3 de sürmüştüm, şöyle söylemem gerekirse günümüzde hala satılan bir çok 1.6 aracın performansını verir, çok keyifli bir arabadır.
Sorunsuzluk olarak bir önceki Corolla modelleri dünya çapında ün yapmıştı. Fakat bu kasalar hakkında bir şey söyleyemiyorum. Malum, donanımlar arttıkça sorunlar da artıyor. Yine de Toyota'nın üstün bir araç olduğunu düşünüyorum. LPG'li olursa iki aracın da yakıt tüketimleri sorun olmaz.
Her ikiside iyi araba.Bence birbirlerine üstünlükleri de yok aynı gibi.Bir önceki corollalar daha güzel tabi de onlarda inanılmaz derecede pahalı.Bende 1.3 corolla var 93 model.Tek tavsiyem 1.3 araba alma kafayı yersin.
Yardımlarınız için çok teşekkürler. sizlerinde söylediği gibi toyota sağlamlık kalite açısından çok daha üstün fakat benim bu söylemiş olduğum corollanın tipi gerçekten biraz kayık. zaten onun içinde fiyatı baya düşük. acaba satarken çok sıkıntı yaşarmıyım. Üstte linkini koyduğum Hyundai den vazgeçtim çünkü hidrolik direksiyon değilmiş. Corolla hoşumada gidiyor aslında. Birde şu arabayı buldum. bu arabada hoşuma gitti. sizlerde yine bu arabayla corolla arasında tercihlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2003 Accentin önden işlemi var alırken mutlaka iyi bir ustaya göster. Bence 99 model corollaya 12 vermek çok hemde 1.3 Hyundai Accent çok güzel işini görür senin
merhaba trafs 99 corolla 12000 değil 10750 ye verecek. 10750 TL ye nasıl sence. bu araba için bu fiyat nasıl. 2003 Hyundai nin önünde işlem olduğunu nerden anladınız acaba. olabilir tabi ki. bana sadece kapılarda boya var dediler ama bilemiyorum.
arkadaşlar daha fazla bilgi verecek yokmu acaba toyota corolla 1.3 terra hakkında daha önce kullanan veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. birde bu araç 90-100 km sabit hızla gidilince km de kaç lira yakar acaba.
arkadaşlar zonunda söylediğim corolla yı aldım. 10900 TL ye aldım. bakalım nasıl olacak ama araba gerçekten çok temiz ne kadar yaktığını çok merak ediyorum. kullananlar varsa ne kadar yaktığını söylerlerse çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme