Şimdi Ara

2000 Model Passat Mı ? 2001 Model Vectra Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bir Araç Almayı Düşünüyorum . 18 - 22 Milyar Arası Para Çıkarabilirim . Bugun 2 Araçta Takıldım .
    2000 Model 1.8 Sıralı Otogaz/Benzinli Düz Vites Passat.
    2001 Model 2.0 Benzinli Opel Vectra.

Opel Dış Görünümü Daha Güzel Ve Lüks Fakat Bazı Galericiler Opel'in Her Ay Masraf Cıkaracagını , Alt Takımlarının Saglam Olmadıgını , Fazla Hızda Savruldugunu ve Çok Yaktıgını Söyledi.

Sizce Hangisini Alayım.Benim Aklım Opelde Kaldı. Yakıt , Saglamlık vb. Açıdan Karşılaştırıp Bana Bilgi Verirseniz Çok Memnun Olurum _ ( Ne Kadar Yakar vs)

• Sayın massari;
    Babamın kullandığı 1998 passat 1.8 aut. aracımız var, kuzenimde de 2000 model vectra 2.0 cd var. Bu iki aracı kendimce kıyaslayarak size yardımcı olmayı umuyorum.
    Yakıt konusunda başlayacak olursak aşağı yukarı iki aracında tüketimi de birbirine yakın. Passat la 2 ay önce Kayseri Ardahan arası yaptığım yolculuktaki yakıt tüketimim km de 18 kuruş oldu. Şehir içinde ise 26-30 kuruş tüketimi var.
    Performan olarak; hızlanmada passat vectra ya göre oldukça yavaş, passatın hızlanması 100 km den sonra başlıyor ve 200'e kadar sorunsuz. Vectra ise 180'e kadar çok güzel hızlanıyor.
    Passat bugüne kadar hiç arıza vermedi, sadece yağ ve benzin. Vectra bu konuda biraz sıkıntılı, tabi bunlar iki aracın da öneki kullanıcılarının kullanım biçimleriyle de alakalı. Yine de vectra'nın sık sık mekanik ve elketronik arıza verdiği söylenir.
    Benim kişisel tercihim iki aracı da kullanan birisi olarak passattan yana,
    Size tavsiye etmek istediğim araç ise passat 1.8 T 'dir. 150 hp lik gücüyle hem turbo keyfini doya doya yaşar, hemde 1.8 e göre yakıttan tasarruf etmiş olursunuz.
    Saygılarımla

• Opelin + Yönleri

Saglamlık
    Passata Gore biraz daha seri
    Konfor
    Görünüş
    Özellik bakımından zengin Cdxleri
    Yol tutus
    -Yonlerii

Yakıt
    Valla Bazıları Cok arıza Verıyor dıyor Bazılarıda hıc vermıyor dıyor ama herhalde arıza verıyormus genellikle
    2.eli o kadar ıyı degıl
    Passat + Yonler

Saglamlık
    konfor vectraya gore biraz daha konforlu
    yol tutus
    2.el fıyat pıyasası yuksek
    özellik

-Yönler

Gorunusu hıc guzel degıl bence
    Yakıt
    Seri Değil
    ...

Bence Sen C segmente yonel (cunku o zamanlarda Golf Astra Passat ve Vectraya Gore daha ıyıydı bence)
  • vectra sorunludur passata göre 2. eli yavaştır
  • Arkadaşlar . 23 Bin'e Vectra C kasa Buldu.O da Beyaz Çok Hoş Birşey.1.6 Motor.2-3 Parça Lokal Boya Varmış. Değişeni Yok.2 Hava yastıgı var.Atiker Sıralısı var.65 Bin Km.2004 Model. Çalışma Arkadaşımın Akrabasınınmış. Adam borcundan dolayı bu kadar düşük satıyormuş . C kasada Karar Kıldım Çokta Güzel Araba.İnş Hayırlı OLur.
  • Passat 1.8 Turbo 150 HP + LPG

Sizden kralı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Aynı fiyata bir önceki kasa 2002 - 2004 Mondeo 2.0 Ghia bulunabilir ve bence bu iki araçtan da daha iyidir. Bu kasa Mondeo'lar TR'de çok fazla tutulmadı ama çok güzel arabalar.

http://www.sahibinden.com/_erler_den_ghia_110_000_de_full_fuul_tamamina_kredi_-02WQQaXQQ21623108WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_mondeo_2_0_ghia_servis_bakimli-25WQQaXQQ22364799WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_ve_bakimli-42WQQaXQQ21175495WQQpXQQdisplayitem

+1

• Hocam marka fanatiklği gibi olmasın ama Passat diyorum, her iki aracı iyi tanıyorum, ancak passat derken Turbo olanını diyorum, atmosferik 1.8 leri demiyorum, düz 1.8 alacaksan vectra al ama turbo bambaşka bir şey, 1.8 ler hocam bastınmı gitmiyor hali ile ağır araba, turbo da düz 1.8 kadar yakacaksın diğerinde gitsin diye gaza yükleneceksin. Satarken düz 1.8 i daha zor satacaksın....

Birde önemli bir ayrındaı 1.8 motorlu passatın vergisi 2.0 vectradan daha ucuzdur keza 1.6-1.8 dilimine girer, vectranın 1.8 i bile 1.8-2.0 a girer .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 5 Mart 2010; 14:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Birde önemli bir ayrındaı 1.8 motorlu passatın vergisi 2.0 vectradan daha ucuzdur keza 1.6-1.8 dilimine girer, vectranın 1.8 i bile 1.8-2.0 a girer .....

Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Allah akıl fikir versin.

Sanada versin, neden rahatsız oldun yaz bir görelim ?
  • quote:

quote:

quote:

Allah akıl fikir versin.

Sanada versin, neden rahatsız oldun yaz bir görelim ?

Arkadasim passatin 1.8cc si 1.6 - 1.8 vergi dilimine giriyorken, vectranin 1.8cc si hangi akla hizmet 1.8 - 2.0 dilimine giriyor bana bi acikla bakalim bu celiskiyi hele.

• Tamam şöyle söyle işte, sen karşında kim var kim yok bilmeden bir toplulağa girdinmi böyle bir girişmi yapıyorsun ? Nerede kaldı iletişimin gücü, nerede kaldı saygı ? Nasıl bir toplum olduk çıktık ben anlamıyorum, yada yaşınız kaç ?

Ben 1.8 Vectaların 1801 cm3 olduğunu sanıyordum, şimdi araştırınca 1796 cm3 olduğunu gördüm, passatlarda 1781 cm3, yani insan yanılabilirmiş, ben düzeltiyorum kendimi ,

peki ya siz ?
  • quote:

Tamam şöyle söyle işte, sen karşında kim var kim yok bilmeden bir toplulağa girdinmi böyle bir girişmi yapıyorsun ? Nerede kaldı iletişimin gücü, nerede kaldı saygı ? Nasıl bir toplum olduk çıktık ben anlamıyorum, yada yaşınız kaç ?

Ben 1.8 Vectaların 1801 cm3 olduğunu sanıyordum, şimdi araştırınca 1796 cm3 olduğunu gördüm, passatlarda 1781 cm3, yani insan yanılabilirmiş, ben düzeltiyorum kendimi ,

peki ya siz ?

bırak sen simdi iletisimin gücünü felan da, bundan sonra fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi ol ondan sonra saga sola biseyler karala.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Aynı fiyata bir önceki kasa 2002 - 2004 Mondeo 2.0 Ghia bulunabilir ve bence bu iki araçtan da daha iyidir. Bu kasa Mondeo'lar TR'de çok fazla tutulmadı ama çok güzel arabalar.

http://www.sahibinden.com/_erler_den_ghia_110_000_de_full_fuul_tamamina_kredi_-02WQQaXQQ21623108WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_mondeo_2_0_ghia_servis_bakimli-25WQQaXQQ22364799WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_ve_bakimli-42WQQaXQQ21175495WQQpXQQdisplayitem

Kesinlikle mondeo
    +11111

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: massari

Arkadaşlar . 23 Bin'e Vectra C kasa Buldu.O da Beyaz Çok Hoş Birşey.1.6 Motor.2-3 Parça Lokal Boya Varmış. Değişeni Yok.2 Hava yastıgı var.Atiker Sıralısı var.65 Bin Km.2004 Model. Çalışma Arkadaşımın Akrabasınınmış. Adam borcundan dolayı bu kadar düşük satıyormuş . C kasada Karar Kıldım Çokta Güzel Araba.İnş Hayırlı OLur.

Aynı araçtan bizdede vardı 2004 model vectra-c 1,6 comfort modeli gri renk

size diyebileceğim en başta 2-3 parça lokal boya olan 2003 model vectra ya 23000 tl çok. Biz kendi aracımızı 21000 tl ye verdik ve üzerinde boya, vuruk, kırık, lpg bile yoktu.Passatım olmadı ama vectra uzun yolda kullanması güzel tam bir asfalt arabasıdır. Büyüklüğü ile sürücüsüne güven verir ve konforludur, güvenlidir. Hakkında söylenen sık arıza verir söylentisi kısmen düğrudur. Ufak hatalar verir ama bu hatalar can sıkar çünkü klasına göre o çeşit hataları vermemesini beklersiniz. Mesela ankara-aydın-ankara yolculuğu sonrası lastik basınç sensörü ile aları bir hata vermişti yanlış hatırlamıyorsam. sensörün kendisi 15 tl olmasına rağmen onunla uğraşmak zaman kaybetmek can sıkıcı olabiliyor. Süspansiyon sistemi şehir içi biraz serttir çukur ve tümsekleri hissedersiniz. Herşeye rağmen beğendiğim bir arabadır ama ufak tefek arızadayla uğraşmayı seviyorsanız alın

• ford mondeo giha 2003-2005 arası yaza alacam o konfor o fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.