Şimdi Ara

2000 model polo bilgi, ses sistemi ve farlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model volkswagen polo 1.6 aracın standart ses sistemini degiştirmek istiyorum

Standart olarak üzerinde orjinal kaset calar blaupunk teyp , on kapılarda 2 mid-bas kolon ve üsttede 2 tiz surucu var.
    Ses kalitesi hiç iç açıcı değil, radyosuda kötü çekiyor. Aracın bir yerlerini delmeden sanirim komponent denilen 2 adet kolon alicam.
    Teyp olarakta 150-200 ytl arası bir sony yada pioneer..

Sorum komponent olarak ne tercih edebilirim, bunları surmek için yeni teybin anfisi yeterli olurmu yoksa ekstra bir anfi gerekirmi?
    Anfi ses kalitesini cok farkettirirmi? Çok bir bütce ayıramiyacagim icin cok iyi bir anfi alamıyacağım. İstediğim ses kaliteli olsun, sesleri dengel
    versin yeter. Çok yüksek ses çıkarsın, deli gibi bas vursun gibi isteklerim yok.
    Bir ototeypçiyle konuştum fiyatları pahalı, hepsiburada gibi sitelerden aletleri daha ucuz temin edebilirim sanıyorum. Bağlantı içinde bir tesisatçıya götürürüm artık.
    Komponent alınca üzerinde bulunan tiz sürücüleri değiştirmem gerekirmi onlar ne olucak?

teyp ve kolon tavsiyelerinizi bekliyorum ,uygun bütçeli

Far olayıda arabanın standart farları cok güçsüz zor aydınlatıyor ortalığı.. Zenon olsun göz alsın istemiyorum
    İyi kaliteli bir ampul bulsam sonuç ne olur, ne kullanabilirim? elektrik sistemine dokunmak gerekirmi?

• arkadaşım teypde jvc alabilirsinhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4147&k_id=657&kn=JVC sony ve pioneerden iyidir jvccompanent olarakhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680&kn=HERTZ bunu al kesinlikle güzeldirama birde companent anfisi alman gerekli yoksa performans alamazsın anfi sesde çok farkettirir ses kalitesi artar daha yüksek ses çıkartır.companent alınca tiz sürücüyü değiştirebilirsin ama değiştirmeyede bilirsin o tizi susturur companentin tizini bağlarsın yada tümden tizi çıkartır yerine com.tizini koyarsın

• Bugün mediamarkta gidip teyplere baktım, alt modellerde bikac model arasında alpine 9870r modeli ses olarak hosuma gitti bu modeli aldım. pioneer sesi boguk veriyordu biraz, en dogalı alpine dı.. orjinal teybe gore ses baya farketti standart kolonlarla. simdilik bu sekilde kullanıp daha sonra anfi ve component takımı bakıcam, belki bide woofer.

tek sorun kontagı kapadıkta 15 dk sonra teybi acında kaydettigim radyo ve eq ayarları sıfırlanıyor, umarım bu sorunu çozebilirimç..
  • radyo kaydememe sorunu baglantı hatalı oldugu icinmis, aleti mediamarktan aldım, 40 lirada baglanti ucreti verdim, ve yanlıs bagladılar.
    Orda baglatmayın bisey alırsanız aklınızda olsun.
    teybi cıkarıp kendim duzelttim baglantıyı, battery ile ignition kablosunu ters baglamışlar.
  • kardes alpine 9870 R modelinden memnunmusun ? bende almayı düşünüyordum ama teyp i dısardan inceledim hosuma gitmedi pek işçilik falan memnunmusun ?
  • alpine in en dusuk modeli , ozellik olarak pek fonksiyonu yok, isciligi kotu degil ama superde degil. tek artısı dusuk modeller içinde ses kalitesi en iyi olanı, tabi bu benim fikrim. yakın fiyatlarda inceledigim pioneer ve diger markalar sesi daha boguk ve efektli veriyordu.Ayrıca icindeki anfiside fena diil standart kolonları oldukca iyi surebiliyor. ben 260 liraya aldım. Gittigidiyorda 200e satan gordum daha sonra. 200 gibi bir rakama alıcaksan fiyat perf oldukca iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.