merhaba arkadaşlar, sizlerden ricam aşağıda sayacağım araçlardan birisini artısı eksisi ile önermeniz. ihtiyacım olan tatminkar bir bagajı olsun lpg ye gelsin e biraz da donanımlı olsun, son limitim 17000 lira ve 2000 model üstü olsun istiyorum. yaptığım araştırmalar sonucu peugeot 406 sv opel vectra 1.8, 2.0 cd, 2.0 cdx volvo s40 1.8, 2.0 alfa romeo 156 sizce hangisi?????
hiç mi yardımcı olacak yok. peki laguna yada 2003 üzeri cordaba hakkında fikirleriniz
seçtiğiniz araçların hepsi konfor olarak güzel araçlar.göz dolduran cinsten araçlar.ama yüzleri eskiyen araçlar.ne istediğinize dair daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olunur.s40 1.8 ve vectra 1.8 i önermem.ağır canlı araçlar(ama sizin için bunun ne kadar önemli olduğunu bilmediğim için değerlendirmeyi siz yaparsınız artık).dediğim gibi biraz daha bilgi verirseniz daha fazla yardım gelir.
benim önerim vectra olur. ikinci eli biraz daha hareketli. yedek parça sorunu yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme