Şimdi Ara

2000 PALIO EL 9500 66000KM ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KREDI KULALANARAK COK TEMIZ BI PALIO BULDUM. AMA 1.4 EL LERDEN HERKES UZAK DUR DIYE YAZMIS YARIN ARABAYI BAKTIRIP HAFTAYA DEVIR ISLEMI YAPMAYA DUSUNUYORDUM. ARABA TERTEMIZ KLIMA HAVA YASTIGI FALAN YOK ALT TAMPONLAR ORJINAL BOYALI 2000 PALIO EL 9500 66000 KM DE ACIL YARDIM COK ONEMLI LUTFEN !

• arkadaşım ben 2002 1.4 el kullandım. bu arabanın yakıt tüketimi fazla performans içinde iyi şeyler söyleyemem. bide yol tutuş hiç yok araba da.. aama sen şehir içinde kullanırım çok yol yapmam falan diyosan al derim.. fiyat uygunmuş ayrıca bakım masrafları da pahalı değil...
  • alınabilir ama yukardaki arkadaşın dediklerine katılıyorum performans dışında performansı tatmin edicidir
  • 2000 model palio aman uzak dur napıyosun sen motor desen motor değil kasa desen kasa değil. palio da 1.2 16v in altına düşme artık.

o fiyata 97-98 corsa bulursun biraz daha kas 1 milyar daha koy ecotecli corsa al. Olmaz dersen tipo al uno al bulursan çok temiz tempra al
  • bizde 2002 model siena 1,4el vardı. Çok yakardı, gitmezdi, içi çok küçüktü. Arkada oturup da kafasını cama vurmayana rastlamadım. Hem de yalnızca dik oturuşta

O kadar parayı Palio'ya harcama derim. Şu an piyasa çok kötü ve ne arabalar var o fiyatlara. Bi abimiz 11 milyara Amerikan Mondeo aldı. Eski kasa. 99 model filan heralde. Tertemiz kız giib araba. Biraz daha araştır derim
  • Palio 1.4ü lpgli kullanacaksan al yoksa hiç bulaşma benzin parasından iflas edersin.1.6lardan al 1.4e göre daha az yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 11 Mart 2006; 3:09:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Palio 1.4ü lpgli kullanacaksan al yoksa hiç bulaşma benzin parasından iflas edersin.1.6lardan al 1.4e göre daha az yakıyor

+1907
  • valla lpg taktıracaksan al derim ama o namussuzların lpg leri özel ve çok pahalı

9 dan fazla verme derim

onun dışında palioların en güzeli diyebilirim bendede vardı 99 model ve benzin masrafı öldürmüştü beni

mercedes gibi yakıp bisiklet gibi performansı olan bi araçtır ama çok severek kullandım kullanışı rahatır bence

yakıt masrafı olmasaydı satmazdım açıkçası
  • DÜŞÜNME BİLE BENCE...
  • Kesinlikle LPG ile kullanacaksan al Benzinli Palio ile uğraşılmaz.
  • Arkadaslar çok teşekkür ediyorum.. az önce satan arkadaşı aradım kredim çıkmadı kusura bakma dedim.. LPG kesinlikle düşünmüyordum. Canım yanacaktı telekkürler
  • quote:

Arkadaslar çok teşekkür ediyorum.. az önce satan arkadaşı aradım kredim çıkmadı kusura bakma dedim.. LPG kesinlikle düşünmüyordum. Canım yanacaktı telekkürler

Ne mutlu biz donanımhaber ailesine ki bir arkadaşımızın daha canını kurtardık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.