Şimdi Ara

2000 polo 1.4 16v hıgh line model yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az yakar dıye gıttım bu polonun 1.4 16v hıgh line modelınden aldım arabam ful ama gazda aldıgım kısı 20 tl ye 120 km yapar dedı 2 gun once 20 tl ye 77 km yaptım nasıl bır ıstır bu anlıyamadım lpg yı aygazdan aldım bıde benmı bahtsızım neyım yoksa buyuk bı sorunumu var aracın anlıyamadım yardımlarınızdan dolayı sımdıden tesekkurler... atıker marka lpg takılı... 6 ay once taktırılmıs...

• Eğer 20tl ile 77km yi şehir içinde yaptıysan normal karşılaya bilirim,ama eğer şehir dışındaysa normal değil bi sorun var demektir.Akla gelen ilk şey gaz ayarında bi aksaklık olabilir.
  • Aracınız 1.4 100 hp dir. Kullanırken gaza basmamaya özen gösterin. Gerçekten atik bir araç ama basarsanız çok yakar.
  • böyle bir şey söz konusu olamaz arkadaşım ne şehir içi ne şehir dışı aynı araçtan bende var her gün kullandığım araç benzinde şehir içi 28-30 kr yakıyor seninkinde bir anormallik var iyi bir lpg ustasına göster veya hiç uğraşma sök at o lpg yi zaten bu araç hem aile aracım olsun hemde performanslı olsun diyenlerin tercih ettiği bir araç neden lpg takarlar anlamam 106gti tan daha dolu bir araçtır bu araç hem 101 hp hem 5 kapı özellikleri saymıyorum bile bence sök at o lpg yi yazık etme arabaya al yanına 2lt lik bir şişede benzin ışık yandığı zaman çek sağa 2lt benzini koy bak bakalım ne kadar sonra tekrar ışık yanacak demek istediğimi anlarsın o zaman ortalama 25-30 km gitmen lazım ona göre hesapla senin dediğne gör ben benzinle 30kr sen lpg ile 28 kr yakıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgür şef -- 17 Ocak 2012; 11:19:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Symbol 1.5 DCI tavsiyeleriniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.