Selam, 2000 TL. altı, tercihen internet özelliği olmayan 4K ve kaliteli görüntü veren bir cihaz arıyorum. Next İnnova 4K 'yı biliyorum ve inceledim, açıkçası benim kullanım senaryomda hybird bir cihaz gereksiz, bana sadece görüntü anlamında iyi ve 4K kanalları da gösterebilen bir cihaz gerekli Benim kullandığım TV 'im de uydu kanalları seyredebiliyorum, amacım salonuma kurduğum Projeksiyonuma bağlayarak uydu dan TV(özellikle de maç yayınları için)spor kanallarını seyredebilmek, Esasen Türksat ta Fullhd cihaz yeterli, ama TRT4K için de mecburen 4K özellikli bir Receiver arıyorum. Görüntü kalitesi önemli, çünkü kullandığım projeksiyonla 130 inç ekran seyrediyorum, ve maalesef internetten(iptv de) bu büyüklükte ekranda yayın çamur gibi oluyor. Kanal geçiş hızı hiç önemli değil, sadece görüntü kalitesi mümkün mertebe güzel olan 4K özellikli(TRT 4K maç verirse diye, bazen de belgeseller için) Yani next innova yı biliyorum ,internette başka cihazda bulamadım, belki dedim sizlerin bildiği bir cihaz vardır. |
Bildirim