Şimdi Ara

2000 tl civarına lcd düşünüyorum yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lcd tv almayı düşünüyorum.. 40c750 nasıldır sizce?? şu anda onu gözüme kestirdim gibi.. 2000' biraz geçiyor fiyatı.. 300-400 e de sehpa alsam 2500 civarına gelecek herhalde..

Evde kablo tv var. Ailem tv izleyecek.. Ben ara sıra xbox360'da oyun oynarım diye almak istiyorum tv'yi.. Acaba sd yayında çok mu kötü olur görüntü şüphelerim var.. Hem kablo tv sd yayın hem de xbox da iyi performans alabilir miyim bu modelle..

Fikri olan varsa memnun olurum.. Çok bilgim olan bir konu değil.. sd yayın ve xbox'ta iyi performans alacağım bir tv arıyorum.. 2000 civarı tercihim... biraz daha çıkabilirim..

• arkadaşlar bir fikri olanlardan yardım bekliyorum..
  • DOĞUBANKTAN 1890 tl ye 12 taksit garantili Samsung 40 inch d5000 aldım çççooooook memnunum... alırken tek şeye baktım o da usb deki 720 p filmi altyazısı ile şak diye nazlanmadan mukemmel oynatması. ama eve gelince daha da süper olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornist -- 18 Mayıs 2011; 15:10:55 >
  • söylediğin samsung modeli herhalde ve 40inç. fena bir şeye benzemiyor ama PHILIPS, LG ve diğer markalarda aynı özelliklerde daha büyük ekran bir şey alabilirsin.
  • arkadaşlar çok sağ olun.. usb'den film izleme olayını hiç düşünmemiştim.. işime çok yarar valla öyle bir özelliği olan tv.. 40c750 ile indirdiğim divxleri izleyebilir miyim acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.