Arkadaşlar sizden daha öncede yardım istemiştim... Yardımlarınız gerçekten cok yardımcı oldu mesela hondadan vazgeçtim. clio corsa ve polo arasında secim yapmaya karar verdim...
Büyük ihtimalle su arabayı alıcam sizden de yorumlarnızı istiyorum.
Arabanın tek dezavantajı 3 kapı olması... Ama hasarsız ve sorun cıkarmayacagını düşünüyorum bunlarda pozitif yönleri
Sizde Pozitif ve Negatif yönlerini yazarsanız çok sevinirim.. Şimdiden SAğolun...
bende izmirde 1 ay once corsa cdti aldım .hatta araba ararken otobıre de uğramıstım.corsa kesınlıkle memmun eder.bendekı araba dızel ve cok az yakıor .ama araba bozuk yola gelmıyor cok ses alıor sanırım kronık dıreksıon kutusu problemınden.onun dısında oldukca memnun eder.bence sende dizel dusunebılırsın.
ben olsam camı açtırırdım,arkaya güçlü bi set koyardım,4 tane de güsell jant al sana corsa gti şaka bi yana güzel bir arabadır,tavsiye ederim
Hocam bence hiç kaçırma güzel araçtır, hem konforlu, hem ekonomik tavsiye ederim...
3 kapılar satışta sorun oluyor diye biliyorum ama genel olarak corsa çok iyi arabadır, oldum olası severim opeli