Şimdi Ara

İlk Aracım ve Seçemiyorum:) Ford Fiesta mı? - Seat Leon mu? (2009 ve sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıkcası arabalar ile ilgili çok fazla bilgiye sahip değilim, sizce 35.000 TL bütçe ile hangisine gidilmeli? aracı Antalya şehir merkezinde kullanacağım, sürekli aktif olarak kullanacağım diyemem. hız sürat vs. düşünmüyorum. Aslında model olarak kararımı vermiştim, Fiesta almayı düşünüyordum fakat forum sitelerinden bir tanesinde fiesta-leon karşılaştırılan bir konuda bir arkadaşın "fiesta'da kullandım leon'da, bence farkları karşılaştırılamayacak kadar çok, imkanın varsa LEON almalısın" diye yazması sonucu ve ayrıca burada açılan bir çok konu içerisinde leon'un daha çok tavsiye edilmesi sonucu kafam birhayli karıştı.. leonuda çok beğeniyorum, şuanda iki aracada %50 %50 eşit mesafede duruyorum, bu arada bu benim ilk aracım olacak Allah'ım nasip ederse. bu araçların bakımları bandrolleri kaskosu vs. vs.? hangisinin parçaları daha ucuzdur, hangi araç daha az masraf çıkarır, daha az yakar? aracı kredi ile alacağım için aldıktan sonra da beni maddi olarak zorlamasın istiyorum.

sizce hangisi tercih edilmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 18 Ekim 2013; 4:33:33 >

• Mantık Fiesta diyor, kalp Leon. Karar senin.
  • arkadaşlar lütfen yorumlarinizi esirgemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında mantıkta kalpte leon dıyor.fıesta b segmentı leon c segmentı.fıesta dar leon genıs ben olsam tabıkıde leon alırdım.

• Motor secenekleri ne olacak? Sizi maddi olarak zorlayip zorlamayacagini belirleyecek sey budur

• Seat leon c sinifi fiesta ise b sinifi bir aractir . Ona gore yapin seciminizi

• Fiesta daha yeni olacaktır ve daha düşük km. Leon'da risk fazla. Temizini bulmak fiestaya göre daha zor. Biri b diğeri c sınıfı araç. Leon daha geniştir. Temizini bulabilirsen leon al hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiestayı boş sıfır alsanız kredili alacağınız için daha mantıklı sıfır araç kredi faizleri ikinciele göre daha ucuz.Amam illa ikinci elderseniz leon hele o kasa bir harika.Ama leon daha çok gençler kullanıyor bu nedenle kasko poliçesi daha pahalı olabilir.Bakımı illa seat leonun c sınıfı olduğu için pahalıdır.Ama bence sıfır fiesta güvenlik paketli en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Fiestayı boş sıfır alsanız kredili alacağınız için daha mantıklı sıfır araç kredi faizleri ikinciele göre daha ucuz.Amam illa ikinci elderseniz leon hele o kasa bir harika.Ama leon daha çok gençler kullanıyor bu nedenle kasko poliçesi daha pahalı olabilir.Bakımı illa seat leonun c sınıfı olduğu için pahalıdır.Ama bence sıfır fiesta güvenlik paketli en mantıklısı.

Leon kasko için ben de aynı şeyi söyleyebilirim ama çıkışı var. Daha önce pek forumlarda rastlamadım ama benim izlediğim bir yolu tavsiye edebilirim. Aldığım aracın kaskosunun daha çok bayan kullanıcılar tarafından tercih edilmesi nedeniyle yüksek olduğu söylendi. Çok yüksek meblağlar çıktı. Ben de öncelikle piyasaya yeni giren ve iyi fiyat veren bir sigorta firmasından düşük teklif aldım. Sigorta firmaları diğerlerinin verdiği bu teklifleri görebiliyorlar. Sonra diğer firmalardan birine gidip "bu teklifi aldım, buna yakın verin sizden yaptırayım" dedim. Evet gerçekten o fiyata indiler. Size de tavsiye ederim.
    Leon'a gelince, VW Golf'ün kardeşi olan bu aracın Golf'ten çok eksik kalır yönü yok bence. Eğer Leon ve Fiesta arasında kaldıysanız tabii ki Leon tercih edilir. Leon için kullanıcı yorumu okumak isterseniz BURADAN Okuyabilirsiniz. Yorum biraz uzun buraya yapıştırmak istemedim.

• 0 km trend fiesta alacağınıza, 2. el focus titanium alın; ya da leon. artık hangisi aklınıza yattıysa.
  • şehir içinde zorlanmayım her araya girsin park sorunu yaşamayım ve az yaksın dersen emin ol b sınıfı al pişman olmazsın..
    leon da güzel araç ancak manuel alınırsa ki 35 civarı alacağın leon yüksek km yada 2-3 yaşında olur yada kazalı..
    ancak neredeyse sıfır fiesta alabilirsin o paraya ve ayrıca honda jazz ve yeni kıa rıo 2012-2013 bak derim bu iki araçtanda daha güzeldir her anlamda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.