Şimdi Ara

2001 FABIA, FİKİR VEREBİLİR MİSİNİZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir arkadaşım için Aşağıdaki linkte gördüğünüz araba için 14.100TL'den el sıkıştık,

Yarından sonra servise girip, arabayı teslim alacağım.

Sizden yorum isteyeceğim, sizce bu arabayı değerinde mi alıyoruz, yoksa pahalı mı?

ÖZELLİKLERİ :

Kendi kaportacımız ile gittik, araçta kesinlikle darbe yok, kesinlikle değişen yok, 1 parça ufak boya var, arka tampon civari bir yerde, o da parçanın yarısı boyalı gibi bişey.

2001 model SKODA FABİA 1.4 COMFORT 8V, 133.000 KM'de, Gömülü simit LPG'Lİ,

MPI motor olması fiyatta değişiklik yaparmı, bilemiyorum, MPI motor var araçta.

KAÇ HP olduğunu bilmiyorum, sanırsam 60-65 civarı iki seçenek var piyasada, bizim açımızdan sıkıntı yok, ama fiyatta değişiklik yapar mı ?

Satıcı vizeyi yenileyip bize teslim edecek.

Lastikler gözümle gördüm, gerçekten sıfır.

SONUÇ OLARAK ARABA TEMIZ, KAZASIZ BELASIZ HASARSIZ OLDUGU TAMAMEN TESBiT EDİLDi GİBİ. 2001 ARACI HASARSIZ BULMAK MÜMKÜN OLMADIĞINDAN BU TERTEMİZ ARAÇ BİZi ÇEKTİ.

Sizce fiyat nasıl ?

http://www.araba.com/4543986/Skoda-Fabia-14-Comfort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 20 Şubat 2012; 18:16:35 >

• ilk olarak o araçlar 16v degil 8v olması lazım.tekrar bi bakınız. 68bg'dir. fiyat olarak cok ıyı ancak ıyıce bır bakmakta fayda var diye dusunuyorum.
    saygılarımla.
  • pardon hocam, evet haklısınız, 16V degil 8V, yanlış yazmışım, düzelttim.

Skoda Fabia, ikinci elde, birazcık sıkıntı yapabilen bir araç. Sizce bu yüzden 101BG'lik 16V lik olanını alsak daha mı iyi olur ?

Bu araç ilerde satarken elimizde kalır mı ?

14.000TL civarına 100BG lik modelini almak mümkün olabilir mi ?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxmaN -- 20 Şubat 2012; 18:21:10 >
  • 14.000TL'ye bahsettiğiniz temizlikte 101BG Fabia (2001 model, LPG'li) bulamazsınız.
  • Fiyatta aşırıya kaçmadığınız sürece bu araç elinizde kalmaz, hatta hiçbir araç elde kalmaz diye düşünüyorum. Fabia'nın sıkıntısı pazarlaması çok zayıf, aslında bu araclar cok ıyı ve fayda maliyet olarak bakarsak listede cok ustlerde kendıne yer bulur ancak milletin takıntıları bu aracların popular olmasının onune gecıyor. ben cok memnunum acıkcası.

101bg bulmanız imkansız gercekten.

hayırlısı olsun inşalllah.
  • skoda 2. el piyasası üzmez sizi.tamam bi vw-opel-toyota gibi 2. el piyasası yok ancak makul sürelerde elden rahatça çıkarırsınız.skodasını satmak için nete ilan verip aynı gün satanı biliyorum.bu işler birazda şans işi!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.