Şimdi Ara

Anadolu Sigorta'dan Kasko ? Fikir verebilir misiniz arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. İmzanda gördüğünüz araca kasko yaptırma telaşı içindeyim bu hafta.

Malesef şirket sayısı fazla olunca hangisini seçeceğini bilemiyor insan.

En uygun fiyatı aracım için Euroko sigorta verdi az önce. Ama teminatı 40.000 TL. Bana çıkarılan poliçe fiyatı ise 1060 TL. Ama full kasko.
    Ondan önce de Anadolu Sigorta ile görüştüm. 200.000 TL teminatlı Birleşik Kasko paketi adı altında 1250 TL fiyat çıkardılar.
    Gün içinde gene Axa Sigortadan falan fiyat aldım. 1400 TL çıktı.

Bir arkadaşımda Aksigorta diye tutturdu. Biraz pahalı olur ama, hasarın karşılığını en kısa zamanda hesabına yatırırlar dedi. Diğer firmalar uğraştırır falan diye zırvaladı.
    Açıkçası ben Aksigortaya sıcak bakmıyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Anadolu Sigorta hakkındaki görüşlerinizi alayım.

Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırıp da sorun yaşayanınız var mı?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

• bulunsun
  • Uzun yıllardır Anadolu kullanırız. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Herşeyimiz onlarda ama [şirket araçları 5 adet, bilgisayarlar, evler . . . ]
  • Ergo isviçre seçmeni önermem. Benim autoking'te yaptırdığım aracımın hasarsızlığını koşullu olarak bozmuşlar. Eğer onlardan başka şirkete gidersem bozuluyordu. Bunu yapmasalardı onlarla devam ederdim ama bu 3 kağıdı görünce uyuz oldum. Anadolu sigortaya hasarsızlığımı kabul ettirebildim. Sırf onlar para kazanmasın diye. 250.000 TL ihtiyari mali mesuliyet ve hasarsızlık koruma klozu ile. Anadolu sigortata imm oranı minimum 100.000 TL bana bu da çok güven verdi. Başka sigorta şirketlerini gezdim. Belirtmeme rağmen çakallık edip 50 bin falan yazıp yolluyorlardı teklifi sırf 40-50 lira daha ucuz çıksın diye. Anadolu sigortada ise bu rakam minimum 100.000. Bana güven verdi açıkçası. Ayrıca sağlık sigortaları da onlardan ve çok memnundu annem. Ergoya kapak olsun
  • Ak Sigortadan memnunum.Neden sıcak bakmadınız bilemem tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Ergo isviçre seçmeni önermem. Benim autoking'te yaptırdığım aracımın hasarsızlığını koşullu olarak bozmuşlar. Eğer onlardan başka şirkete gidersem bozuluyordu. Bunu yapmasalardı onlarla devam ederdim ama bu 3 kağıdı görünce uyuz oldum. Anadolu sigortaya hasarsızlığımı kabul ettirebildim. Sırf onlar para kazanmasın diye. 250.000 TL ihtiyari mali mesuliyet ve hasarsızlık koruma klozu ile. Anadolu sigortata imm oranı minimum 100.000 TL bana bu da çok güven verdi. Başka sigorta şirketlerini gezdim. Belirtmeme rağmen çakallık edip 50 bin falan yazıp yolluyorlardı teklifi sırf 40-50 lira daha ucuz çıksın diye. Anadolu sigortada ise bu rakam minimum 100.000. Bana güven verdi açıkçası. Ayrıca sağlık sigortaları da onlardan ve çok memnundu annem. Ergoya kapak olsun

Anadolu Sigorta Teminat olarak 200.000 TL veriyor. Önceden sınırsızmış. Euroko ise 30.000 + 10.000 veriyor.

• Anadolu Sigorta'ya bir defa kaza yaptığımda işim düştü. 444 lü numarasını aradım 20 dakika bekledim , hasar ihbarını bile yapamadım. İnanılmaz bir müşteri hizmetleri var. Polis tutanağı tutulduktan sonra ertesi gün hasarsızlık indirim koruma klozunun kapsamı hakkında bilgi alayım, limitini öğreneyim diye aradım ama nafile... Uzun bir bekleyişten sonra 444 lü numaradaki temsilci kendilerinin bilgisi olmadığını söyledi. Bana İstanbul ya da iç anadolu bölge müdürlüğünün numaralarını verdiler, yeminle söylüyorum mesai saatleri içinde aramama ve telefonların çalmasına rağmen bölge müdürlüklerinde telefonu açan olmadı. Acentemin tecrübesiz olduğunu bildiğim halde gittim, ulaşılamıyor müşteri hizmetlerine dedim; o da tabi ulaşamazsınız biz ne güne duruyoruz falan diye bişeyler dedi. Biraz ağzını yokladıktan sonra o numaralar devamlı meşgul olur dedi ve bana gizli olduğunu söylediği bir numara verdi.(Şikayetvar sitesinde müşteri hizmetlerinin rezaleti hakkında birçok şikayet var) sonra tiksindim aramadım. Deneyin kasko poliçem hakkında bilgi edinmek istiyorum diye. Ulaşabilirseniz yaptırın; ama şunu bilinki acentenizin becerisine mahkum bırakıyor sizi. Hele mesai saatleri dışında bilgi edineceğiniz, zor durumdayım ne yapabilirim diyeceğiniz birini buluyor musunuz deneyin ve poliçenizi ona göre yaptırın. Tabi bu benim başıma gelenler kimseyi yanıltmak istemem ancak ben çok mağdur oldum.Poliçeledeki bilgiler tam detaylı değil, ödeme konusunda zaten sizi olabildiğince anlaşmalı servise yönlendiriyor (acente). Zaten benim bulunduğum ildeki anlaşmalı kaportacı da vasat bir kaportacı. Öyle servisin niteliğine bakıp da seçici olduklarını (Benim bulunduğum yer için söylüyorum.) söyleyemem. Acentenin de sahibi yurt dışında ama akrabaları idare ediyor, sigortacılıkla alakaları yok. Benim de talihsizliğimdir ki olabilecek en kötü acenteye çatmışım... Umarım sizin şansınız yaver gider... Selam ve saygı ile...

• Yorumunuz için teşekkürler. Anadolu Sigortadan yaptırdık bakalım. İnşallah işimiz düşmez de uğraşmayız birilerini bulmakla...
  • Anlodolu sigorta iyi seçim hayırlı olsun
    en son sigorta yaptıracağın firma dolandırıcı kılıklı eureko'dan olmalı
  • Anadolu sigorta yaptırmışsınız hayırlı olsun, bende anadolu yada axa diyecektim.
  • ihtiyari mali mesuliyet ve hasarsızlık koruma klozu'nu 500.000 TL yaptırdım.
    1.000.000 TL içinse yaklaşık 50 - 60 TL fark ödüyordum. Gereksiz gördüğüm için 500.000 TL yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Ergo isviçre seçmeni önermem. Benim autoking'te yaptırdığım aracımın hasarsızlığını koşullu olarak bozmuşlar. Eğer onlardan başka şirkete gidersem bozuluyordu. Bunu yapmasalardı onlarla devam ederdim ama bu 3 kağıdı görünce uyuz oldum. Anadolu sigortaya hasarsızlığımı kabul ettirebildim. Sırf onlar para kazanmasın diye. 250.000 TL ihtiyari mali mesuliyet ve hasarsızlık koruma klozu ile. Anadolu sigortata imm oranı minimum 100.000 TL bana bu da çok güven verdi. Başka sigorta şirketlerini gezdim. Belirtmeme rağmen çakallık edip 50 bin falan yazıp yolluyorlardı teklifi sırf 40-50 lira daha ucuz çıksın diye. Anadolu sigortada ise bu rakam minimum 100.000. Bana güven verdi açıkçası. Ayrıca sağlık sigortaları da onlardan ve çok memnundu annem. Ergoya kapak olsun

Anadolu Sigorta Teminat olarak 200.000 TL veriyor. Önceden sınırsızmış. Euroko ise 30.000 + 10.000 veriyor.

Anadolu sigortada 2 haftaya kadar 30tane sirket aracim vardi , q7lerden tutunda doblolardan bir sirket filosu.

Kaskomu yaptirip parami odedikten 1 saat sonra aracimin motoru su aldi yagmur yuzunden ve aracimin kaskosu hasari odemeyi reddetti...

Bende ne yaptim?

30 sirket aracimin kaskosunu iptal ettirdim ve koc allianza gectim. En kisa surede parani alirsin diyorlar.

Anadolu ile davalik olduk ve dava sonunda 10bin tl ve faizini catir catir alacagim.

Teminat 100bin tl olsa yeter 200bin tl ucuk rakamlar

• @okantnc
    Kasko sizin bir oyun yaptığınızı düşünmüş olabilir. Kaskodan hemen 1 saat sonrası herkes de şüphe uyandırır diye düşünüyorum...
  • s.a. kardeş ben de bu hafta kasko yaptıracağım fiyat araştırıyorum. senin araba ne? fiyat ne gözüküyor 1060 tl kasko demişsin ondan soruyorum benim araçta 23000 tl sayılır ne kadar isterler sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Arkadaşlar selamlar. İmzanda gördüğünüz araca kasko yaptırma telaşı içindeyim bu hafta.

Malesef şirket sayısı fazla olunca hangisini seçeceğini bilemiyor insan.

En uygun fiyatı aracım için Euroko sigorta verdi az önce. Ama teminatı 40.000 TL. Bana çıkarılan poliçe fiyatı ise 1060 TL. Ama full kasko.
    Ondan önce de Anadolu Sigorta ile görüştüm. 200.000 TL teminatlı Birleşik Kasko paketi adı altında 1250 TL fiyat çıkardılar.
    Gün içinde gene Axa Sigortadan falan fiyat aldım. 1400 TL çıktı.

Bir arkadaşımda Aksigorta diye tutturdu. Biraz pahalı olur ama, hasarın karşılığını en kısa zamanda hesabına yatırırlar dedi. Diğer firmalar uğraştırır falan diye zırvaladı.
    Açıkçası ben Aksigortaya sıcak bakmıyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Anadolu Sigorta hakkındaki görüşlerinizi alayım.

Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırıp da sorun yaşayanınız var mı?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

hero ben çok memnundum anadoludan 2 kere ufak tefek kazam oldu hiç sıkıntı yapmadılar. Anadoluda parayla falan sen uğraşmıyorsun anlaşmalı servise bırakıyorsun onlar herşeyi hallediyor.(Aldatmaz vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 30 Aralık 2010; 15:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cocoter

s.a. kardeş ben de bu hafta kasko yaptıracağım fiyat araştırıyorum. senin araba ne? fiyat ne gözüküyor 1060 tl kasko demişsin ondan soruyorum benim araçta 23000 tl sayılır ne kadar isterler sence?

21400 TL kasko bedeli vardı benim aracın... 500.000 TL teminatlı 1265 TL ödüyorum 10 taksitte.
    Diğer firmalarla da görüştüm baya. Euroko, Fiba, Aksigorta vs. ama teminat oranları o kadar düşük ki anlatamam. 800 TL fiyat aldığım da oldu. Ama verdiği teminat 10.000 + 20.000 komik bir rakam ayrıca muafiyet var %30 falan...

Kasko hakkında pek birşey bilmiyordum. Sora sora öğrendim herşeyini

Yani ucuz fiyata aldanma dostum. Ucuz fiyat verene sor bakalım. Ne kadarlık hasarı karşılıyorlar(teminat rakamı), Bir de muafiyet olup olmadığını sor.

Mesela %30 muafiyet olan bir poliçede, hasar sonucu ortaya çıkan diyelim 2000 TL'lik masrafın 600 TL'sini senin ödeyeceğin anlamına geliyor.

@Jannissary.
    Saol abicim. Allah kaza bela göstermesin de kullanmayım ben bunu :)

Bu arada bu poliçenin arabada durması gerekiyor mu?

• hero4262321 kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra anadolu bitmisdir benim ixin dun balikesirde aksam yolda kaldim bana cekicinin olmadigini yarin ogleye gelecegini soyluyolar ve ben halaa bekliyorum .sakin yaptirmayin nalet olsun diyorum anadolu sigortaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.