Bildirim
2001 focus -- 2001 laguna
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konfor v.b açılarından laguna katlar. Ama 2.0 olması senin için problem olur mu bilemem... -
Focus c segmentte yer alıyor.Laguna ise d segmentte laguna focusla değil mondeo ile kıyaslanabilir ancak.Haliyle d segment laguna daha rahat kullandım uzun yolda çok rahat seyahat edebiliyosun.1.6 lagunadan her zaman 2.0 laguna devirli kullanımda az yakar bu arada. -
Laguna tercihim olurdu -
Ben focus'u tercih ederdim, çünkü sadece aracı almakla bitmez bu iş.
Düşünülmesi gereken işletme maliyeti var, parçasının ustasının yaygınlığı var, en sonunda elden çıkarması var.
Geniş bütçe ile sıfır araç alacak olsam bunları düşünmem belki ama bence ikinci elde aldıktan sonrası daha önemli.
Bu konuda focus laguna'dan daha avantajlı. Zaten bu avantajı olmasa laguna ile aynı fiyata alıcı bulamazdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X