Şimdi Ara

2001 Model Vw Bora Comfort Alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BI TANIDIGIMIN ARACI SATILIK ALMAK ISTIYORUM . 2001 model -WV BORA- COMFORLINE- OTOMATIK-140.000 KM -sadece tamponlar boyalı degısen yok ekspertız yaptırdım.FİYAT 16.000 YTL ne dersınız alırsam pişman olurmuym
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• km cok ve otomatik vites olması kötü(cok yakıcak).Fakat araç için istenen rakam normal.Aracın içi temizse ve hala diri görünüyorsa alabilirsin ama aracına 17-18 bin ytl isteyen bir bora sahibide 16 ya kadar düşer.Tanıdıktan almakta ayrı bir avantaj

otomatikte ısrarlıysanhttp://www.sahibinden.com/90_000_km_de_sahibinden_cok_acil_satilik_2002_model_boraWQQaXQQ5738171WQQpXQQdisplayitem + pazarlık kabiliyetin
  • içine siniyorsa al @ emirtetik arkadaşın işaret ettği gibi otomatik fazla yakacak ama o araba piyasaya düşse emin ol km yi düşürüp satacaklar hem ww motoru için 140 bin km fazla değil eğer iyi kullanılmışşsa
  • Bu fiyat normal deil arkadaşım iyi bi ustaya göster arabayı derim bende war aynısının siyahı çok yakması dışında bi sıkıntı yaşamadım
  • temiz kullanıldı ise motorda sorun olacağını sanmam km den dolayı
    şanzıman ve diğer kontrolleri daha önemli
    (ben 1988 model broadwayi 2002 de 218000 kmde(düz vites) sattım 2002 seat toledo almıştım)
  • içinize siniyorsa alınabilecek güzel bir araç tek dezavantajı yüksek km ve otomatik olması
  • otomatik çok yakar alınmaz tavrına karşı diyebilirim ki, şayet istanbul vb. büyük şehirlerden birindeyseniz otomatik aldığınıza hiçte pişman olmazsınız.
    Uzun yolda da otomatikle düz arasında ciddi bir tüketim farkı olmuyor zaten.
  • EMIRTETIK nıck lı arkadasım lınkını verdıgın arac sahıbı ıle gorustum daha onceden aracın kapı ve tamponu degısmıs ayrıca bırcok parcası boyalıymıs
  • bizim arkadaş 3 ay önce 2004 model 15.000 ytl ye bora pasific aldı araçta hiç boya yok ben fiyatına inanmamıştım ama yemin etti çocuk 15.000 ytl ye aldık diye ayrıca araba 32.000 km deydi
  • 2004 MODEL 32BINDE BORA PASİFİCTE 15 TEN FAZLA EDER GİBİ SANKİ GERÇİ ŞİMDİ SIFIRLARI 30 A VERYORLAR AMA 3 YAŞINDAKİ ARAÇTA 15 TEN FAZLA EDER SANKİM BAYA UCUZA ALMIŞ ÖLE DENK GELMİŞ DEMEKKİ ADAM IHTIYACTAN SATMIŞTIR. TURKIYEDE BÖYLE AMA DIŞARIDA 2CI ELLER İNANILMAZ DÜŞÜYOR İSTERSEN HİÇ BİNME SIFIRIN 3 TE 1 FİYATINA ALIYORSUN
  • Fiyat bence uygun. Araç olarak zaten bora güzel, kullanışlı bir araç. Yaklaşık birkaç hafta önce Ankara araba pazarında 17000-18000 civarı fiyatlar isteniyordu bu modeller için. Aracı bir servise göster ve al derim.
  • arkadaşım bence araç temiz ve özenli kullanılmış ise kaçırma ama piyasayı da araştır bence yakın fiyatlarda daha uygun daha temiz ve daha donanımlı araçlar bulabilirsin
    aracı almak için ilk önce önceliklerini belirle
    yakıtı fazla olabilir ama benim gibi lpg karşıtı değilsen bir kaç bin ytl lik bir masrafla araca lpg uygulatarak(sıralı sistem ama) yakıt sorununu aşarsın
    motorunu da adam gibi bi servise yada özel servise götürür bi güzel elden geçirtirsin

mis gibi araba
    aldıktan sonrada sana güle güle kazasız belsız kullanmak kalıyor
    onu da yapıver bi zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: daddiydoy

ARKADASLAR BI TANIDIGIMIN ARACI SATILIK ALMAK ISTIYORUM . 2001 model -WV BORA- COMFORLINE- OTOMATIK-140.000 KM -sadece tamponlar boyalı degısen yok ekspertız yaptırdım.FİYAT 16.000 YTL ne dersınız alırsam pişman olurmuym

aracın fiyatı ii ama otamatik insanı düşündürür.tabiki zevk meselesi.şahsen bende bora alımayı düşünüyorum ama otamatik deil.çünkü:
    1-araç seri olamıyor otamatikte
    2-araç sollarken zorlanırsınız otamatikle manuelin keyfini vermez
    3-çok yakar manuele göre
    4-trafikte bol arkanızdan düdük çalarlar seri olamadığı için
    5-otamatik vitesli aracı vurdurarak çalıştırma imkanınız yok ama manueli vurdurarak çalıştırabilirsiniz.

Acizane fikirlerim bunlar tabiki zevk meselesi..

• Bence gunumuzde en önemli kıstaslardan biri tüketim maliyetleri ve bu araç gerek kmsi gerekse otomatik olması,modeli vs. nedenlerden dolayı aşırı yakıt tuketen bir araç olacaktır(düz vites ortalama kmdeki boralarında zaten çok yaktıgını düşünürsek).Ve 140bin kmdeki aracı birkaç sene kullansanız gelecek 200bin km ye ve 200bin kmdeki otomatik bir aracıda kolay kolay satamazsınız bilginiz olsun...saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.