Şimdi Ara

2001 opel astra 1.6 teyp değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2001 opel astra 1.6 nın teyp bi değişir mi?

• değişir nie değişmesin
  • teşekkürler:)
  • değişir
  • Size değişmez mi dediler yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

Merhaba arkadaşlar

Değişir...

Sadece bilgi ekranında teyp/radyo bilgilerini göremezsin...

Bende 1995 Opel Astra F var... Orjinal BLAUPUNKT teybi açtığımda tarih gösteren bölümde Kasetteyken "CAS" yazıyordu, radyodayken radyo frekansını gösteriyordu... Yaklaşık 2,5 sene önce Kamasonic taktırdım; cihazı açtığımda tarih ekranı tümden siliniyordu... Sonra bazı nedenlerle orjinal teybe geri döndüm... 1 hafta önce Pioneer taktırdım; teybi açtığımda tarih ekranına bir şey olmuyor... Sanırım ya cihaza ya da montajı yapan ustasına göre değişiyor...

Aşağıya fotoğrafını ekliyorum... Cihaz açık ve tarih göstergesi aktif...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 23 Mayıs 2008; 3:28:53 >

• bana değişmez demişlerdi. şimdi rahatladım. umarım sorun çıkmaz herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istersen çift teyp de yapabilirsin. Aşağıda bulunan göze takabilrsin. Birkaç arkadaşım öle yaptı en azından kafanda soru işareti kalmaz ama bir gözünde gider
  • bende de aynı araç var.cd çaları piooner ile değiştirdim. gayet de güzel oldu.
  • Aynı araba benim kuzenimde var, bundan iki ay önce değiştirdi. Yalnız takacak olan ustaya söyle bence, orjinal teybin kablolarına dokunmasın. Öyle şeymi olur demesin, oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orjinalden alıntı: gümüşkayakçı

Merhaba arkadaşlar

Değişir...

Sadece bilgi ekranında teyp/radyo bilgilerini göremezsin...

Bende 1995 Opel Astra F var... Orjinal BLAUPUNKT teybi açtığımda tarih gösteren bölümde Kasetteyken "CAS" yazıyordu, radyodayken radyo frekansını gösteriyordu... Yaklaşık 2,5 sene önce Kamasonic taktırdım; cihazı açtığımda tarih ekranı tümden siliniyordu... Sonra bazı nedenlerle orjinal teybe geri döndüm... 1 hafta önce Pioneer taktırdım; teybi açtığımda tarih ekranına bir şey olmuyor... Sanırım ya cihaza ya da montajı yapan ustasına göre değişiyor...

Aşağıya fotoğrafını ekliyorum... Cihaz açık ve tarih göstergesi aktif...

dostum bendede 99 corsa var radyonun oldugu panel aynı bende teybi degiştiridim ama bende usteki ekranda tarih çıkmıo :( hiç bişe yazmıo nası haledebilriz?

• Hiçbir fikrim yok...

Ben de önce ki CD çaların tecrübesiyle yine ekran gidecek diyordum, gitmedi...

Ya cihazın ya da ustanın marifeti...

Senin CD çalar hangi marka/model?...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.