Şimdi Ara

2001 otomatik 1.8 nissan almera hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konuda bahsettiğim araçlardan bir arkadaşıma bakıyoruz. Kendim aynı yaşlarda primera kullandığım için almera bana 2. eli kuvvetli olmasa da iyi bir seçenek gibi geliyor. Arkadaşım otomatik ve hatchback araç konusunda ısrarlı. Bende en kötü LPG takılır 1.8 motorun üstesinden gelinir diyorum temiz araçlarla da karşılaşıyoruz. Fiyatlar 14-17 civarı internette tahminim 1-2000 TL düşebilirler. Ne dersiniz ?

Sedan olan otomatikleri 1.6 motor sanırım benim aracın motoru ama sedanların içi biraz daha ucuz gözüküyor çünkü hatchbackler luxury donanımda.
    Bu 1.8 motora LPG takan oldu mu çok sorun çıkaracağını pek sanmıyorum ama. Bu motor otomatik şanzımanlar birleşince 10-12 lt benzin tüketimine sahip olur sanırım istanbul içi bu konuda ne yorum yaparsanız?

Kendi aracıma bakım harici masraf yapmadığım için bilmiyorum ama antin kuntin bir düğmesi bozulsa 200-300 TL isterlermi sizce ?

Ben 2.eli ölü ama konforlu araçların temizlerinin ve donanımlılarının alınıp 3-5 sene binilmesi taraftarıyım genel olarak. O paralara otomatik civic alınabilir sanırım ama sadece 2.el değeri için konfor ve göz zevkinden (iç mekan) vazgeçilmali mi emin değilim

• Yapay Zekanın Yanıtı

2001 Nissan Almera 1.8 Otomatik: Bilmeniz Gereken Her Şey

Nissan Almera 1.8 Otomatik modeli, 2001 yılında Nissan tarafından piyasaya sürülen orta sınıf bir otomobildir. "Luxury" donanım paketiyle sunulan bu araç, özellikleri ve performansıyla dikkat çekmektedir.

Motor ve Performans

2001 Nissan Almera 1.8 Otomatik, 1,8 litrelik benzinli bir motora sahiptir. Bu motor, 116 beygir gücü ve 165 Nm tork üretmektedir. 4 ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilen bu güç ünitesi, sorunsuz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunar.

Özellikler ve Donanım

Nissan Almera 1.8 Luxury Otomatik, çeşitli özellikler ve donanımlarla donatılmıştır. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Klima
    • Elektrikli camlar
    • Merkezi kilit
    • Çift hava yastığı
    • ABS frenler

Yakıt Tüketimi ve Bakım Maliyetleri

2001 Nissan Almera 1.8 Otomatik'in ortalama yakıt tüketimi, şehir içi kullanımda 9,5 litre/100 km, şehir dışı kullanımda 6,5 litre/100 km'dir. Bakım maliyetleri, aracın yaşına ve kullanımına bağlı olarak değişebilir ancak genel olarak uygun fiyatlıdır.

Avantajlar ve Dezavantajlar

Avantajlar:

• Konforlu ve sorunsuz sürüş
    • Geniş iç mekan
    • Düşük bakım maliyetleri

Dezavantajlar:

• Modası geçmiş tasarım
    • Göreceli olarak yüksek yakıt tüketimi
    • Sınırlı güvenlik özellikleri

Sonuç

2001 Nissan Almera 1.8 Otomatik, bütçe dostu ve güvenilir bir aile otomobili arayanlar için iyi bir seçenektir. Konforlu iç mekanı, sorunsuz performansı ve uygun fiyatlı bakım maliyetleri ile dikkate değer bir araçtır. Bununla birlikte, modası geçmiş tasarımı ve sınırlı güvenlik özellikleri, potansiyel alıcılar için dezavantajlar oluşturabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerten
    Ben 2.eli ölü ama konforlu araçların temizlerinin ve donanımlılarının alınıp 3-5 sene binilmesi taraftarıyım genel olarak.

boyle dusunmeniz iyi. cunku genelde insanlar arabayi satin almadan nasil satarim diye dusunuyorlar ve saglikli karar veremiyorlar.

bahsi gecen araba temiz ise alinabilir. sıkı pazarlikla belki lpg donusum parasini cikarabilirsiniz. ancak size tavsiyem, cok zorunlu bir durum olmadikca otomatik vites tercih etmeyiniz. hem bakim onarim yonunden zorluklari var hemde yakita cok buyuk bir etkisi var.
    ama karar sizin.
  • teşekkürler clone,

arkadaşımın ilk aracı olucak ve otomatik vites konusundaki tüm baskılarıma rağmen diretiyor ya bir emrivaki yapacağız yada otomatiği alacağız. Otomatik vites konusu riskli bir iş ben kendi açımdan nasıl kullanıldığını bilmediğim bir otomatik vitesli aracı alırken çekinirim. Zaten düz vitese döndüğünüzde seçenekler de artıyor bakalım hayırlısı. Almeranın yaklaşık kilosu nedir yaklaşık bileniniz var mı benim araç 1280 kg 1.6 motorla şehir içi hantal kalıyor 80-100 km 'ye kadar ondan 1.5 performansı da onun gibi mi olur acaba gerçi almera sahibi bir arkadaş ayrıntılı yazmıştı okumuştum çok seri değil çok hantal da değil orta halli diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.