Şimdi Ara

2001 S40 1.6 Yakıt Tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 model S40 1.6 benzinli bir araç almayı düşünüyorum. Birçok kullanıcı lpg taktırdığını görüyorum. Acab lpgli ve lpgsiz olarak şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi nedir aracın?

Birde 82.000 civarındaki bir s40 için piyasa değeri nedir acaba
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunT -- 25 Aralık 2010; 19:01:26 >

• şehir içi yakıt oranı 9 ila 11 lt arası benzin yakar şehirler arası 7 ile 9 lt arası benzin yakar lpg oranı lt bazında şehir içi ve şehir dışı daha fazladır lpgdeki karın sadece fiyat oranındaki kardır fiyattan dolayı lpg %35 ila %40'dır ama ileride açacagı zararı düşünürsek lpg'nin normalde hiç bir karı yoktur onun için iyi düşünmek gerekiyo aracın fiyatı temizligine göre yaklaşık 15.000 ila 18.000tl normaldir yani fiyatı daha düşükse hemen alınabilir tabi önce bir servisine göstermek gerekiyo mutlaka bu şarttır.
  • dostum bende 2000 model 1.6 s40 var ve atiker marka lpg takılı şehir içi 200-210 kr (1lt lpg/2.200) gibi yakıyor ben gayet memnunum. herhangi bir performans düşüklüğüde hissettirmedi...
  • speedy_trendy S kullanıcısına yanıt
    Cok iyi yakiyor benim arabam 2004 atiker lpgli sehir ici 18 litrelerde. Nasil oluyor ayari kime yaptirdin ve ariza isigi yaniyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.