Şimdi Ara

2002-2003 Mondeo Alınır mı - Çok Yakar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu aralar arabamı değiştirmeye niyetlendim.
    2002-2003 Mondeo'lar çok hoşuma gidiyor ancak 2000cc motor olduğundan işin açıkçası yakıt tüketimi beni korkutuyor.
    Forumda bu arabayı kullanan yada kullanmış olan arkadaşların görüşleri nedir acaba?
    Lpg ile 100 km'de ne yakar?
    Onun dışında bu fiyatta bu arabaya alternatif ne olabilir, fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefl10 -- 3 Mayıs 2010; 17:48:13 >

• Size en son yakıt tüketimimi söyleyeyim..Şehir içi kısa mesafe yol bilgisayarı hız ortalaması 24 ile 100 km de 11.7 lt lpg..2000 cc bir motor için gayet normal değerler..Muadili aynı yıllarda üretilen vectra, peugeot 407, passat gibi araçlardan daha az yakar..
  • alınır hocam super aractır 100 km de sehir içi 12 lt civarı lpg yakar uzun yolda 1600 cc araclar kadar yakmaz en fazla 100 km de 8 lt civarı yakar.yurdum insanı mondeo nun yanında ancak at arabası olacak focusa dunyaları verir sıfırını alırken mondeo 60000 tl focus 35000 tl dir.ancak ne hikmetse bizim memlekette toyota ile focus birde wosvagenin bazı modellerinden baska arac bilmezler.işin esprisi bir yana fiyatına gore mukemmel bir aractır.yakıt ve parcasıda uygundur.
  • Ben imzamdaki aracımı alalı henüz 10 gün oldu. Atiker LPG yi kendim taktırdım. İlk fullememde tıka basa 78 TL lik LPG aldı, 450 km oldu agresif kullanmama rağmen henüz bitmedi...Kullanımı çok zevkli, konforlu, güvenli, bu fiyata C sınıfı alacağıma böylesi güzel bir D sınıfı almak çok daha güzel...
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Araba olarak mükemmel olduğunu zaten biliyorum.
    Ben kendi aracımı dün akşam verdim, kısmetse bunlardan bir bakınayım bakalım.
  • Mondeo nun Tdci li(Dizel) motoru çok az yakıyor.Depoyu doldurdunuzmu 1000km gidebiliyorsunuz.
  • benimkinde bir süredir arıza var sanırım 19 lt yakıyor lpg de benzindede öyle ağır aşırı trafikte rakam bu ne yapmak lazım acaba? filtreler temiz, bir tek cruise control çalışmıyor, lpg ayarı yeni yapıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.