Şimdi Ara

2002 alfa 156 2.0 executive benzin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese.forumda ilk yazisim yine bir ilkle gerceklesti :) bugun hayatimda ilkdefa arac sahibi oldum.biraz arastirdim fakat araci kullananlar tavsiyede bulunabilirlerse sevinirim.arac 2002 model alfa 156 2.0 executive 11 yasinda ama 38.500 km. Benzin cok yakiyor diye dusunuyorum lpg taktirmalimiyiz.bugun cok az kullandim fakat baya bir tehlikeli araba :) ucuyor sanki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FriDaYs kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun aracınız kaç paraya mal oldu ?o km de bulmanıza helal olsun.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Bir paraya malolmadi aslinda bir yakinimizindi bize geldi.ufak tefek cizikler var dogal olarak ama pekte gozukmuyor.lpg performansini cok etkilermi acaba.esimde sirket arabasi var.bunu nafir kullanacagiz.birde eskiden kalma erikson telefon konusma kiti var onu cikarttiracagim.anafolu yakasinda alfa servis tavsiyesi verebilirseniz sevinirim

anladım hayırlı olsun.alfa servisi bilmiyorum bir ara bende baktım ikinci elinde ama cesaret edip giremedim.2005 modelini bulmuştum güzel arabaydı fakat vazgeçtim.
    lpg performansı tabiki etkiler ama araba zaten güçlü öyle çok bir kayıp olmaz tasarruf kesin ettirir lpg.
    124 hp lik cruzeda kasa ağır lpg de çekmiyor dedirtir ama 2.0 laguna 2 dede denedim oda lpg li ve 140 beygirdi gayet güzel gidiyordu.yani motor güçlü oldumu lpg çok hissedilmiyor.
    fakat nadir kullanacaksanız lpg bağlatmayın benzinde kullanın.lpg ye vereceğiz parayı benzinde kullanırsınız.takılan lpg nerden baksan adam gibi bir kit 2bin tl falan yapar.2 bin tl yi amorti edecek kadar uzun ve çok kullanacaksanız aracı taktırın.yok ben hafta sonları biraz yolda adrenalin yaşıcam derseniz benzinle kullanmak daha mantıklı olur.benim düşüncelerim bu yönde.Güle güle kullanın.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ilhiniz icin.Arabayi az kullanicam o yuzden taktirmamak daha iyi herhalde.bugun biraz daha kullandim ucuyor sanki yolda yag gibi akiyor.kullanmasi cok keyifli bir aracmis ve 11 yasinda olmasina ragmen bu duyguyu veriyor enteresan.

güle güle kullanın mazotlu bir kağnıdan benzinli bir canavara geçmenin tarifsiz duygusunu yaşıyorsunuz sanırım
    arabada bence yaş çok önemli değil önemli olan bakımlı ve yıpranmamış olması.eğer ki mekaniği motoru kasasında yıpranma az ise daha sizede bir 11 sene hizmet eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrikler mükemmel bir araç almışsınız Çok kullanmayacaksanız lpgye gerek yok, bulabilirseniz gta bodykit ve
     2002 alfa 156 2.0 executive benzin bu jantla daha da mükemmel olur. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 29 Kasım 2013; 15:04:27 >

Alfa nız hayırlı olsun, lpg-benzin konusu tercihi Alfa kullananlar için genelde keyif-ihtiyaç terazisinde gider gelir, şöyleki bendekinde lpg var ama benzinde kullanıyorum zira benzinden keyf alıyorum şehir dışına çıkacak isem lpg kullanıyorum şehir içinde lpg çok bir performans kaybettirmiyor ama benzindeki tepkimeler daha çok hoşuma gittiği için tercihim benzin oluyor, uzun yolda ise lpg ile gayet güzel gidiyor şehir içine göre daha az hissediyorsunuz lpg nin sertliğini.

Lpg de önemli nokta montajın sağlıklı ve güzel yapılması forumlarda gördüğüm genelde montaj-usta kaynaklı sıkıntılar çıkıyor.

Servis konusunda şu servis bu servis demem yanlış olur ama aşağıdan kendiniz inceleyebilirsiniz.

http://www.alfaturk.com/forum/servis-ve-sikayetler-b42.0/

http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/

• Resim eklemeye calistim telefondan ama beceremedim :)

• Ingrid I kullanıcısına yanıt
    Jantlarim resimdekinin daha kucuk yuvarlaklisi ve daha fazla yuvarlak var cok benziyor.

• DOMIX kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim bilgiler icin.siteleri inceleyecegim

• Malum sitede gördüğüm araçtı sanırım siyah renk ise.Çok güzel seçim hayırlı olsun.
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Aracin ilani hic olmadi o degildir o yuzden.arac gri.tesekkur ederim.bugun kaskosu ve zorunlu sigortasi yapildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.