Biraz geniş ferah aile arabasına ihtiyacım var. sedan düşünmüyorum. focus sw ile scenic arasında kararsız kaldım. Öğretmenim. çoğunlukla şehir dışı uzun yolculuklarda kullanacağım. Malum tatil çok, gezmek güzel. 18.000-20.000 ytl arası. tüplü, fazla masraf çıkarmayan bir araba lazım. yardımlarınız için şimdiden tşk. ederim.
o zman focus al bence hem lpg ile iyi anlasıo hem geniş güvenlii bi aractır focus...
focus sw iyi bir secim olur
bence de focus sw
Bu ikisi arasından kesinlikle Focus. Hem yol tutuşu daha iyidir, hem de (bence) şekil olarak daha iyi. Ama SW Focus'u satarken sıkıntı yaşaman muhtemel çünkü bir kaç araç dışında ülkemizde SW pazarı yok gibi bir şey.
Zaten alırkende ucuz olacağından satarkende ucuz satarız artık. Herşeyin satılacak bir fiyatı vardır. Geçen scenice baktım. En basitinden arka koltukları çok dik. bana hiç rahat gelmedi.
Hem binek araba ruhuna sahip olsun, hemde geniş bagajı olup aile arabası özelliklerine sahip olsun diyorsanız Focus SW yi tavsiye ederim. SW arabalar Türkiyede pek tutulmuyor ama Avrupada çok başka yeri var. Benim çocukluğum opel rekord sw arabada geçti, taş gibi arabaydı, hala durur bizde, o bagajın ne kadar yükümüzü taşıdığını ne rahatlık olduğunu iyi bilirim..