Şimdi Ara

2002 Model 3.16i (Yorumlarınız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002 model 3.16i BMW almak istiyorum. Düşündüğüm araç recaro koltuklar, sunroof, el gazı, el freni, dijital klima, vb. dolulukta bir araç.

Motoru konusunda çok yorum aldım. Bir de sizden duymak istiyorum.

Bundan önceki arabam 2002 model Megane Coupe idi. Buradaki arkadaşlarımın yorumlarıyla aldım aracı. 2 araç birbirinden çok ama çok farklı biliyorum.

1600 motor olması düşük performansa sebep oluyormuş. Motor yen nesil motor olması sebebiyle beygir gücü daha yükseltilmiş, vb.

Yaklaşık 30.000,00-TL - 33.000,00-TL bütçem var. Sizden isteklerim;

1. LPG'de yakıt konusunda nasıldır?
    2. Kronik problemleri var mıdır?
    3. 2.el de nasıldır?
    4. Yedek parça fiyatları hala eskisi gibi yüksek midir?
    5. BMW'nin farkı nedir diğer araçlara göre?

Aklıma gelmeyen konuları da siz eklerseniz çok mutlu olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyuser

İlk içime sinen araç;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-bmw-3.16i-110112782/detay/

ilandaki araç güzelmiş
  • İlandaki araç fena değil gibi ama tabiki yakından inceleyip bakmak lazım nedir ne değildir.Her hangi bir marka aracı alırken 5 kere düşünmek gerekiyorsa BMW alırken 555 kere düşünmek lazım çünkü sıkıntılı bir araca denk gelirseniz çok canınızı yakar.
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim. yeni yorumlarla daha net bilgiye sahip olacağımı ümit ediyorum...
  • İlanla ilgili yorumu olan var mı acaba? fiyat, vs...
  • Performanstan çok birşey beklemiyorsan alınabilir, bence megane coupe'dan hantal kalacaktır 3,18e bakmanı tavsiye ederim piyasasını bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 6.45ci alacağım 2004 Model
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=9970

teknik verilerini görmek istersen...
  • çok hoş gercekten temizse alınabilir..
  • bu 3.16 4 yıl önce 28 bin ile 32 bin arasındaydı şimdiyse 30 ile 38 arası

araç 2 kasa değiştirdi hala 3.18i modeli 40 bine satılıyor. neden bu kadar pahalı bu araç? açıkcası 2001 model 3.18i ye 40 bin tl vermek akıl karı değil ve araçta esp de yok

bilmiyorum 2 ıl önce bile 34 bine temiz 3.18 alınırken 40 bine nasıl ulaştı bu araç ?
  • Cunku 318'deki motor BMW'nin gelmis gecmis en saglam motorudur. F/p orani cok iyi bir aractir 318. Misal 316 gitmez yinede cok yakar, 320 gider ama o da yakar ve masrafli bir motordur. 1.8 motor idealdir o kasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

bu 3.16 4 yıl önce 28 bin ile 32 bin arasındaydı şimdiyse 30 ile 38 arası

araç 2 kasa değiştirdi hala 3.18i modeli 40 bine satılıyor. neden bu kadar pahalı bu araç? açıkcası 2001 model 3.18i ye 40 bin tl vermek akıl karı değil ve araçta esp de yok

bilmiyorum 2 ıl önce bile 34 bine temiz 3.18 alınırken 40 bine nasıl ulaştı bu araç ?

Bu otomobil piyasası için geçerli. 2010-2011 dolaylari günümüze gore gerçekten çok ucuz. Bunu forumdaki eski konulara bakarak anlayabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 olduğu için diğer motorlara nazaran piyasası biraz düşük. aynı model 1.8 veya 2.0 aracı bu fiyata bulmak çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: winneras

bu 3.16 4 yıl önce 28 bin ile 32 bin arasındaydı şimdiyse 30 ile 38 arası

Türkiye'de böyle. Arabaların eskidikçe değeri azalması gerekirken , eskidikçe değeri artıyor.

Sebebi : Arabayı araç değil amaç olarak gören halkımız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.