Şimdi Ara

2002 terra alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2002 model 117000 kmde 1.6 corolla terra buldum arabada bir kapı sacı ile ön panel değişikmiş fiyat olarak 19.000 tl dediler ama pazarlık var arabanın tüpü yeni takılmış ağır bakımları (baskı-fren balataları) ve rutin bakımları yeni yapılmış dediğim hasarın kaydı varmış ve yetkili serviste yapılmış. Ama panelin değişmesi beni tedirgin ediyor 17xxx gibi rakamlara bu arabayı alayım mı? cevap verenlere şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiestateam

Arkadaşlar 2002 model 117000 kmde 1.6 corolla terra buldum arabada bir kapı sacı ile ön panel değişikmiş fiyat olarak 19.000 tl dediler ama pazarlık var arabanın tüpü yeni takılmış ağır bakımları (baskı-fren balataları) ve rutin bakımları yeni yapılmış dediğim hasarın kaydı varmış ve yetkili serviste yapılmış. Ama panelin değişmesi beni tedirgin ediyor 17xxx gibi rakamlara bu arabayı alayım mı? cevap verenlere şimdiden teşekkürler....

17000civarlarında binmeye alıyorsan al, satmaya alıyorsan sakın alma..!
  • Panelin değişmesi ürkütücü km. saatinden dolayı.Arkadaşın dediği gibi biniciysen al.
  • quote:

Arkadaşlar 2002 model 117000 kmde 1.6 corolla terra buldum arabada bir kapı sacı ile ön panel değişikmiş fiyat olarak 19.000 tl dediler ama pazarlık var arabanın tüpü yeni takılmış ağır bakımları (baskı-fren balataları) ve rutin bakımları yeni yapılmış dediğim hasarın kaydı varmış ve yetkili serviste yapılmış. Ama panelin değişmesi beni tedirgin ediyor 17xxx gibi rakamlara bu arabayı alayım mı? cevap verenlere şimdiden teşekkürler....

aldınız mı aracı..?
  • yok almadım 18000 civarına satılmış ben gitmeden
  • quote:

yok almadım 18000 civarına satılmış ben gitmeden

hayırlı olsun, altın gibi valla değeri birden arttı araçların. Ben sattığımda pişman oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.