selam arkadaşlar. ben 2 yıla yakın zamandır kullandıgım aracımı sattım ve artık vw markasına binmek sitiyorum. 2 yıl boyunca bindiğim meganedn tat tuz alamadım. bende 25.000 tl para var size banzı sorular sormak istiyorum yardımcı olur iseniz memnun olurum. 1- Bu arabaların piyasası nekadardır kimisi 19 dan fazla etmez diyor kimisi ise max 21.000 eder diyor satıcılar da 23 ten aşagı düşmüyor Allah aşkına bu arabanın fiat aralıgı nedir. 2- Biz 2 kişilik aileyiz. 6 ay sonra İnşallah bebegimiz dogacak. bu araba bize nasıl olur küçük olur mu. 3- kasanın çok saglam oldugunu biliyorum ama motor nasılsorun suz mu. 4-VII. kasası çıkacak olan bir arabanın IV. serisine bu para verilir mi 5- bu kasaların uzun yolu ve yol keyfi nasıldır. önerileriniz gidiş yolumu belirleyecek lütfen yardım
selam arkadaşlar. ben 2 yıla yakın zamandır kullandıgım aracımı sattım ve artık vw markasına binmek sitiyorum. 2 yıl boyunca bindiğim meganedn tat tuz alamadım. bende 25.000 tl para var size banzı sorular sormak istiyorum yardımcı olur iseniz memnun olurum. 1- Bu arabaların piyasası nekadardır kimisi 19 dan fazla etmez diyor kimisi ise max 21.000 eder diyor satıcılar da 23 ten aşagı düşmüyor Allah aşkına bu arabanın fiat aralıgı nedir. 2- Biz 2 kişilik aileyiz. 6 ay sonra İnşallah bebegimiz dogacak. bu araba bize nasıl olur küçük olur mu. 3- kasanın çok saglam oldugunu biliyorum ama motor nasılsorun suz mu. 4-VII. kasası çıkacak olan bir arabanın IV. serisine bu para verilir mi 5- bu kasaların uzun yolu ve yol keyfi nasıldır. önerileriniz gidiş yolumu belirleyecek lütfen yardım
Sevgili sadall, Ben 2 aydır GOLF IV almak üzere sahibinden.com a bakıyorum. Şu anda TR deki satılık tüm otomatik vites GOLF IV leri ve GOLF V FSI COMFORTLINE ları ezbere biliyorum. GOLF IV HIGHLINE 2002 model 88,000 km de 21,000 TL ye kaçırdım, satıldı. İlanlara bakarsanız HIGHLINE a en az 24,000 TL istiyorlar, 28,000 yazan da var :)))) At atabildiğin kadar. Sizin baktığınız PASIFIC, COMFORTLINE dan bile düşük donanımlı, dıştan alımlı gözükenidir (tampon, yan çıtalar boyalı, gri stoplar, üçgen direksiyon vb.) Ama donanımı COMFORTLINE dan eksiktir. HIGHLINE ı bu ikisi ile kıyaslamıyorum bile. Bence tek GOLF IV HIGHLINE dır ama bulmak çok zor. Çok az var, satılık olanlar da turşu olmuş.
Benim fikrim o paraları kesinlikle etmezler ! Aynen size katılıyorum, VII. kasası çıkmak üzere, adamlar hala GOLF IV e 24,000 TL yazıyorlar. Kesinlikle GOLF V bakın derim.
GOLF IV ve sonrasi kasalara yani GOLF lere diyecek hiçbirşey yok. Mercedes/BMW den inmemiş iseniz, çok memnun kalacaksınız.
GOLF IV lerin kronik sorunu su devirdaim pompası. 60,000 km de değişmesi gerekebilir. Önemli birşey değil, değişirsiniz. Onun dışında herşeyi sizi memnun eder (Yakıt tüketimi şehir içinde 11 l /100 km olabilir).
Sonuç olarak IV kasalar o parayı etmezler. GOLF çok doğru seçim. Bebeğinizle zar zor sığarsınız. Bebek arabası bagaja sığdıktan sonra problem yok.
bol şans
fiyatlar çok yüksek en fazla tutulan golf serisi IV ama yinede 22 den fazla verilmez.elinizdeki paraya 1-2 bin tl daha eklerseniz 5 serisini kolaylıkla alırsınız birde lpg taktırısanız uzun süre kullanırsınız. aceleniz yoksa bu yazı arabasız geçirebilecekseniz bekleyin kışa doğru elinizdeki paraya çok rahatlıkla golf 5 comfortline bulursunuz bu sıralar fiyatlar çok yükseldi.golf 5 8 valf alma diyenler olacaktır kesin sakın aldırış etmeyiniz en sorunsuz motordur.birazcık performans düşüktür ama ralli yapmayacağınız için önemli değil bence. kısacası tavsiye olarak diyorumki 25 bin liranız varsa 4 kasa değilde 5 kasa alınız lpg taktıracaksanız düz motor fsi olmayan modeli alınızelinizdeki paraya primline midline bulabilirsiniz üzerine 2 bin lira ekleyebilirseniz en fulü comfortline bulabilirsiniz.öğrenmek istediğiniz başka bilgi varsa cevaplayabilirim.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim
golf IV te olup ta golf V serisine takılmayan bcb 1.6 16 v motoru anlayamıyorum. nededm bu motoru takmadılr ki
golf IV te olup ta golf V serisine takılmayan bcb 1.6 16 v motoru anlayamıyorum. nededm bu motoru takmadılr ki
1.6 16V motorun yakıt tüketimi ve performans olarak 8V motordan bariz bir farkı yok. VW servisinin söylediğini aktarıyorum. Hatta 16V motor yılda 2-3 kez bobin yakabiliyormuş. Yakıt tüketimi ise fazla bile olabilir. 16V motora takılmayın derim. GOLF IV için 8V gayet iyi. GOLF V için de. Ben tercih etmem ama isterseniz LPG taktırabilirsiniz. Tabi paranız yeterse FSI olanından alırsınız, LPG taktırmadan, 8V motora göre biraz daha düşük yakıt tüketiminiz olur. yolgezer_1 arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum.
selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: yolgezer_1
fiyatlar çok yüksek en fazla tutulan golf serisi IV ama yinede 22 den fazla verilmez.elinizdeki paraya 1-2 bin tl daha eklerseniz 5 serisini kolaylıkla alırsınız birde lpg taktırısanız uzun süre kullanırsınız. aceleniz yoksa bu yazı arabasız geçirebilecekseniz bekleyin kışa doğru elinizdeki paraya çok rahatlıkla golf 5 comfortline bulursunuz bu sıralar fiyatlar çok yükseldi.golf 5 8 valf alma diyenler olacaktır kesin sakın aldırış etmeyiniz en sorunsuz motordur.birazcık performans düşüktür ama ralli yapmayacağınız için önemli değil bence. kısacası tavsiye olarak diyorumki 25 bin liranız varsa 4 kasa değilde 5 kasa alınız lpg taktıracaksanız düz motor fsi olmayan modeli alınızelinizdeki paraya primline midline bulabilirsiniz üzerine 2 bin lira ekleyebilirseniz en fulü comfortline bulabilirsiniz.öğrenmek istediğiniz başka bilgi varsa cevaplayabilirim.
GOLF IV hayranıyım başka istemem diyorsan da al sana ilk sahibinden GOLF IV. Mis gibi araba :) Bak bakalım senin gösterdiğinle artısı ne eksisi ne fiyatı ne? Nasıl oluyor da 23,000 TL nin altına inmiyormuş.
merhaba ben bir ay önce 2004 model 62100 km ojinal hiç bir boyası ve değişeni olmayan yedek anahtarından faturalarına kadar tertemiz bir arac aldım ben 24000 e aldım ama daha ucuz a da vardı fakat temiz ve sorunsuz olsun itededim aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış arac aldığım kişilerin sadece cocukları okula götürüp getirirken kullanılan bir arac mış belki fazla para vermiş olabilirim ama sorunsuz bir şekillde kullanıyorum ve cok memnunum ucuz arac alıp sürekli masraf yaparak aracdan soğuyacağıma temiz alırım kafam rahat bir şekilde binerim düşüncesi ile aldım biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın inşallah sizde temiz bir arac bulursunz saygılar
aracınız hayırlı ugurlu olsun. bende hala araç bakıyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: aykutgokhan
merhaba ben bir ay önce 2004 model 62100 km ojinal hiç bir boyası ve değişeni olmayan yedek anahtarından faturalarına kadar tertemiz bir arac aldım ben 24000 e aldım ama daha ucuz a da vardı fakat temiz ve sorunsuz olsun itededim aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış arac aldığım kişilerin sadece cocukları okula götürüp getirirken kullanılan bir arac mış belki fazla para vermiş olabilirim ama sorunsuz bir şekillde kullanıyorum ve cok memnunum ucuz arac alıp sürekli masraf yaparak aracdan soğuyacağıma temiz alırım kafam rahat bir şekilde binerim düşüncesi ile aldım biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın inşallah sizde temiz bir arac bulursunz saygılar
quote:
Sn. aykutgokhan Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde mutluluk içinde kullanın inşallah. Yukarıda benim verdiğim 2004 Comfortline 80,000 km de, sizinki ile aynı özelliklerde 20,000 TL ye satmış.
Ama sizin dediklerinize de %100 katılıyorum. O kıstaslardaki araçlara acımadan fazla para verilir. Siz bence hiç sorun yaşamadan uzun yıllar binersiniz.
Benim eleştirdiğim şey, bir de araçları bu özelliklerde olmayan insanların aynı fiyatları istemesi. Hem kazalı boyalı, hem her tarafı ile oynanmış hem de bir üst kasa fiyatı isteyenler var..
Yoksa sözüm sizin gibi temiz arabaları biraz daha pahalı alan insanlara değil. Ben de öyle yaparım. Yaptım da :)
selamlar, güle güle kullanın
quote:
+1 Aynen katılıyorum bu fikre şu model en fazla bu kadar eder diye birşeymi var?? Önemli olan aldığınız aracın temiz olması. Ucuza araç alacağım diye nice zarar edenleri biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme