Şimdi Ara

2003-2006 modeller arası- Fiat Punto Kulübü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.283
Cevap
68
Favori
714.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım benden başka kimse yok spor helezon kullanan.
  • Spor helezon + amortisör kullanmayı düşündüm yaklaştırmak nefis olurdu cidden ama yoldaki çukurlar başıma bela olacak biliyorum ondan vazgeçtim ama uygulayan varsa resimlerini görmek isterim... Belki fikrim o zaman değişir ;)
  • walla benim punto 2004 model herşeyi güselde kasetçalar olayı beni bir türlü mutlu etmedi.mp3 için kaset adaptörü mono ses veriyor ,fm verici için boş frekans bulmak tam bir sorun ve ese kalitesi ii deil.xcarlink için beklemedeyim ebaydan bulmaya çalışıyorum.umarım çözüm olcak.teybi değştirmeyi düşünemiyorum yeri çok sakat ...
  • ön konsol uyumu açısından, kasetli eski radyo/teyp yerine 2005 sonrası kullanılan cdli versiyon bulunabilirse,
    mükemmel olur.
    original var mıdır bilmiyorum ama sorulabilir servislere.
    ayrıca hurdya çıkmış araç parçaları satan yerler var, (istanbulda sefaköy gibi)
    oralarda çıkma cdli teyp bulunabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: gs007tr

walla benim punto 2004 model herşeyi güselde kasetçalar olayı beni bir türlü mutlu etmedi**** için kaset adaptörü mono ses veriyor ,fm verici için boş frekans bulmak tam bir sorun ve ese kalitesi ii deil.xcarlink için beklemedeyim ebaydan bulmaya çalışıyorum.umarım çözüm olcak.teybi değştirmeyi düşünemiyorum yeri çok sakat ...
  • ii fikir...tam olarak nerde bu parçacılar oto pazarı dışında sefa köyü pek bilmiyorum..
  • Sefaköydeki parçacılar için : E5ten Topkapı yönünden havaalanı yönüne gidiyorsun, Havalanı kavşağına girip güneşli yönünde E-6dan ilerliyorsun,
    birinc,i değil, ikinci köprüden sola giriyorsun. köprünün üstünden geçince solda kalıyor.
    İnşallah uygun birşey çıkar.

Zaten yenibosna, sefaköy civarına gidince kime sorsan gösterir. Mesela bir taksiciye:)

quote:

Orjinalden alıntı: gs007tr

ii fikir...tam olarak nerde bu parçacılar oto pazarı dışında sefa köyü pek bilmiyorum..
  • selam arkadaşlar bende bu klübe yeni katılıyorum
    2004 1.3 multijet en full versiyonu (iklimlendirmeli dijital klima sanroof abs park sensörü yamur sensörü ) 110.000 de 14.750 fiyat iyim 107.000km de bakımları yapılmış
  • 14.750 süper fiyat.
    bu paraya bu özelliklerde ve bu yakıt ekonomisinde piyasada araba yok.

quote:

Orjinalden alıntı: enginediz

selam arkadaşlar bende bu klübe yeni katılıyorum
    2004 1.3 multijet en full versiyonu (iklimlendirmeli dijital klima sanroof abs park sensörü yamur sensörü ) 110.000 de 14.750 fiyat iyim 107.000km de bakımları yapılmış
  • teşekkur ederim hafta sonu bakacağım...bence diğer dostum ii almış arabayı hayılı olsun..
  • Teyp olayında cd changer bir çözüm olabilir mi acaba?
  • Ben hama adaptör ile hem mp3 çalar, hem de cd/mp3 çalar kullanıyorum.Ses kalitesinde cd/mp3 (samsung) daha başarılı ama çok pratik değil.Yani adaptör kablosu falan biraz görüntü kirliliği yapıyor.
  • bende düşündüm ama bagaj malüm pek pratik gelmedi kablo falan çekilecek zor iş.
  • Bende yarın 2005 Fiat Punto Dynamic 1.4 16v bakmaya gidiyorum 55000 de ön ve arka tampon boyalı cizikten dediler. 14.000YTL alıcam kismetse aslında benim gönlümde dizel vardı ama kafama uygum km düşük bulamadım. onun için bunu alıcam nasipse
  • 1.2 duologic punto kullanan arkadaş varmı ? bu aracdan memnunmusunuz ? yakıt tüketim rakamları nedir ? teşekkürler..
  • arkadaşlar,
    eşim manuel vites kullanmadığı için arabamı değiştirmeyi düşünüyorum.
    aracım dizel ve 40000 kmde 2006 model, zaten fotoğrafları önceki sayfalarda da var.

yakın bi zamanda otomatik bi araç bulabilirsem satıcam,
    aklınızda olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavi

Bende yarın 2005 Fiat Punto Dynamic 1.4 16v bakmaya gidiyorum 55000 de ön ve arka tampon boyalı cizikten dediler. 14.000YTL alıcam kismetse aslında benim gönlümde dizel vardı ama kafama uygum km düşük bulamadım. onun için bunu alıcam nasipse

• quote:

Orjinalden alıntı: mentet

1.2 duologic punto kullanan arkadaş varmı ? bu aracdan memnunmusunuz ? yakıt tüketim rakamları nedir ? teşekkürler..

bu başlıkta yazanları okudum 1.2 dualogic kullanan üye hiç yok..zaten sahibinden.com dada 3-5 ilan var...bu aracı alıp almamakta kararsız kaldım..en büyük endişem ilerde şanzıman arızası çıkarması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentet -- 15 Aralık 2008; 17:06:07 >
  • Arkadaşlar bende Punto ailesine katıldım 2006 Multijet alalı 1 hafta olmadı ama servise götürdüğümde içime kurt düşürdüler yürüyeni vss.. herşeyi çok güzel temiz ama 118 bin km de araç.100 binden sonra sana çok masraf çıkartır dedi servisteki usta.Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz benim için önemlii.
  • hayırlı olsun,
    bu kriz ortamında inşallah uygun bir fiyata almışsındır.

quote:

Orjinalden alıntı: freemann

Arkadaşlar bende Punto ailesine katıldım 2006 Multijet alalı 1 hafta olmadı ama servise götürdüğümde içime kurt düşürdüler yürüyeni vss.. herşeyi çok güzel temiz ama 118 bin km de araç.100 binden sonra sana çok masraf çıkartır dedi servisteki usta.Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz benim için önemlii.
  • yukarda bir arkadaş arabasını satıyror bende bu ara araç bakıyorum nerdesiniz acaba fiyat olarak nasıl düşünüyorsunuz ??. aslında ben palio dizel bakıyodum puntolar la fiyatları yakın olduğunu görünce punto da düşünmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: freemann

Arkadaşlar bende Punto ailesine katıldım 2006 Multijet alalı 1 hafta olmadı ama servise götürdüğümde içime kurt düşürdüler yürüyeni vss.. herşeyi çok güzel temiz ama 118 bin km de araç.100 binden sonra sana çok masraf çıkartır dedi servisteki usta.Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili tavsiyeleriniz benim için önemlii.

Dostum İstanbul Atatürk havalimanında aynı motoru kullanan bir albea nın 380 bin km bakımını geçen ay yaptırdığını gittiğim serviste duydum ve hiçbir sorununun olmadığını söylesem heralde rahatlarsın 100 bin km sonra temiz bir aracın hem de dizel motorlu bir aracın (dizel motorlarda benzinli motorlara göre daha sağlam malzeme kullanma zorunluluğu vardır) bakımlı ve temiz kullanmak şartıyla nasıl çok masraf çıkartacağını açıklayabileceğini sanmıyorum. Aracın dediğin gibi temiz kullanılmışsa ustanın söyledikleri - ki o kişinin gerçek "usta" olduğunu hiç sanmıyorum - saçmalamaktan ibaret... Gönlün rahat olsun. triger kayışı bakım periyodu 250 bin km. Bu da servis parça bakım periyodunda yazan yazıdır. (Dikkat et değişim demiyorum bakım diyorum çünkü puntolarda triger kayışı değil zinciri vardır ve normal araçlardaki gibi 50 - 60 bin km de bir değiştirilmez) Madem 100 bin den sonra sorun çıkartıyor o halde 250 bin km yi nasıl görür bu araba? Gerçekten de işinde bu kadar bilgisiz bir insanın resmi serviste nasıl çalıştığını merak ettim... Ayrıca 2005 senesinde 1.3 multijet motorunun yılın motoru seçildiğini de eklemek isterim. İyi bir seçim yapmışsın multijet motor kaliteli yakıt kullanıldığı müddetçe ve bakımları düzenli olarak yapıldığı müddetçe seni hiç üzmez araban kaya gibi sağlam merak etme. hayırlı olsun güle güle kullan.
    Not: Bence derhal servisini değiştir yoksa senin çok bilen "usta" sağlam motorunu da bozar benden söylemesi :) İyi günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.