Son hali de bu sekilde, detaylı fotografları dergi cıkınca paylasırım :)
2 tane tadımlık fotograf atıyım :)
WP Racing Rims (Front 7.5x16'' - Rear 9x16'')
Falken Ziex Tires 195 45 16
araç çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin. Ancak 9" lik janta 195 lik lastik takmak teklikeli olmuyor mu janttan falan çıkma riski var diye biliyorum ben. Bende 15 * 7" lik jantta 195 50 15 var ve bildiğim kadarıyla bu janta 185 lik takmayı bile tavsiye etmiyorlar başına bir iş açmasın. Gördüğüm kadarıyla arka lastikleri çok fazla açmış. Bir de arka lastikler çukurlarda ya da arkada 2 kişi varken hiç sürtmüyormu ?
Merhabalar punto konusunu görünce hemen üye oldum, 2004 model 1.3 Mjet 77000 km'de abs yok kaza boya yok 14000 fiyat nasıl sizce? bu fiyata alınabilecek araçlar belli 2000 1.4 polo trendline sizce hangisini tercih etmeliyim?
bence eğer işçilik ve malzeme kalitesi değil ekonomi ön plandaysa punto ama daha yüksek kalite istersen polo olmalı. Darbesi falan var mı bilmiyorum ama renault yetkili satıcısının 2. el kısmında 100 000km civarında abs si de olan 2005 modeli vardı bence o fiyata abs li olanını ara. ABS bence olmazsa olmaz bir ihtiyaç.
Araçta çizik boya vs yok gayet temiz abs olmaması benim içinde çok büyük bir dezavantaj... Tekrardan düşünücem, teşekkürler
BEn de punto multijet kullanıyorum.Arabamı 2005 yılında 0 km. aldım. Alırken abs için 797 lira fark alınıyordu. Satın aldığım kişi tanıdıktı ve bu arabalarda çapraz fren sistemi olduğunu, abs.ye çok fazla ihtiyacım olmayacağını, çok istersem kış lastiği ile kullanarak daha randımanlı olacağını, ille de 800 lira fark vermek istersem gidip dijital klimalı almamı önerdi. O gün tamam dedim. İyiki de dinlemişim. Frenleri çok başarılı, kış lastiği ile kullanıyorum. Hele karda araç hafif ve önden çeki olduğu için tabiri caizse keçi gibi. Digital klima ise gerçekten çok büyük artı.Rahatına alıştım.Arabayı değiştirmeye karar verirsem ilk şartım yine digital klima olacaktır. Uzun lafın kısası abs tabiki artı ve iyi bir özelliktir. Ancak bence bildiğiniz temiz bir araç ise abs.ye çok takılmayın derim. Neticede işin büyük sorumluluğu biz sürücülerde. Herkese kazasız belasız sağlıklı günler dilerim.
Orjinalden alıntı: DRaGGeR
Son hali de bu sekilde, detaylı fotografları dergi cıkınca paylasırım :)
2 tane tadımlık fotograf atıyım :)
WP Racing Rims (Front 7.5x16'' - Rear 9x16'')
Falken Ziex Tires 195 45 16
DRaGGeR araban tek kelimeyle muhteşem olmuş ellerine sağlık Stopları da led yapma gibi bi projen varmı? Boydan boya kıpkırmızı kedi gözü gibi yanması muhteşem olurdu. Tuning firmaları bu modelin led stopları ile pek uğraşmıyor sanırım. 3 kapılı modelin stoplarını değiştirdiklerini görmüştüm ama bildiğim kadarı ile 5 kapılılarda yok. Walla elektronik bilgim olsa kendim yapıcam şimdi direnciydi led açısıydı levhasıydı çetrefilli iş..
arkadaslar kolay gelsin herkese öncelikle..şu aşagıdaki puntoyu bana yorumlayabilir misiniz? bir dh üyesi olarak görüşlerinizi almakta fayda goruyorum çünkü hicbir bilgim yok bu arabalar hakkında.. bir de şu krizde bu fiyat bu arabaya nasıldır? görüşleriniz icin şimdiden çok teşekkürler. sahibnden kom ilan numarası:12604134 linki ise aşagıda
aracın active mi dynamic mi oldugu nasıl anlasılıyor? adam beni kandiriyor mu o zaman?
quote:
Orjinalden alıntı: onurmaurer
arkadaslar kolay gelsin herkese öncelikle..şu aşagıdaki puntoyu bana yorumlayabilir misiniz? bir dh üyesi olarak görüşlerinizi almakta fayda goruyorum çünkü hicbir bilgim yok bu arabalar hakkında.. bir de şu krizde bu fiyat bu arabaya nasıldır? görüşleriniz icin şimdiden çok teşekkürler. sahibnden kom ilan numarası:12604134 linki ise aşagıda
Bence sorunu Grande Punto forumuna yolla daha sağlıklı bilgi alırsın çünkü burada benim aracım gibi eski kasa Punto kullanan arkadaşlar var yani Grande Punto'yu Grande Punto kullanana sor Kolay gelsin.
Bende aranıza katıldım. Dün 2004 model 1.4 16v Dynamic Puntoma kavuştum. Beyaz renk, yağmur sensörü, park sensörü, dijital iki yönlü klima, cruise control donanımlarına sahip. 1.4 motor gerçekten aracında hafif olması nedeniyle baya atak. direksiyonun city modu gerçekten şehir içinde çok büyük rahatlık, cruise contol den bahsetmeye bile gerek yok :) düz yolda 90 km sabit hızda anlık tüketimi 4.6 lt/100 km civarında gösteriyor, bu değerinde yaklaşık olarak doğru olduğunu varsayarsak yakıt tüketimi konusundada son derece başarılı bir araç.
quote:
Orjinalden alıntı: vsevilmis
Bende aranıza katıldım. Dün 2004 model 1.4 16v Dynamic Puntoma kavuştum. Beyaz renk, yağmur sensörü, park sensörü, dijital iki yönlü klima, cruise control donanımlarına sahip. 1.4 motor gerçekten aracında hafif olması nedeniyle baya atak. direksiyonun city modu gerçekten şehir içinde çok büyük rahatlık, cruise contol den bahsetmeye bile gerek yok :) düz yolda 90 km sabit hızda anlık tüketimi 4.6 lt/100 km civarında gösteriyor, bu değerinde yaklaşık olarak doğru olduğunu varsayarsak yakıt tüketimi konusundada son derece başarılı bir araç.
Dostum araban hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız. Bence çok doğru bir seçim yaptın. Sınıfında birçok arabada olmayan konfor aracında var... Her türlü sorun şikayet veya Punto ile ilgili merak ettiğin herhangi başka bişey olursa buraya yazmanı tavsiye ederim ben ve buradaki herkes bilgisi dahilinde sana yardımcı olur Punton tekrar hayırlı olsun.
Çok sağol dostum biraz bineyim tadını çıkartmaya başlıyım sorular gelecek zaten dizi dizi :D
arkadaşlar bu araba hakkında yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler....
Rengi süper kliması dijital+çift yönlü sunroof var km si az bence biraz daha pazarlık yaparsan iyi olur 2004 model için istenen fiyat biraz çok. O fiyata 2006 model bile bulursun. İnternette birsürü Punto ilanı var modellerin fiyatlarını karşılaştır bence.
Arkadaşlar,
bir konuda sizden fikir alacaktım.
Fiat Punto 1.2 Classic, otomatik vites 35.000 km de bir araba almayı düşünüyorum. özellikle bu arabayı kullanmış, artısını ve eksisini iyi bilen değerli dostların fikirlerini ve önerilerini bekliyorum...
saygılarımla...
Arkadaşlar Punto konusunda merak ettiğim bir nokta var..Opsiyonel olarak alınan konfor ve güvenlik paketlerinin içeriği nedir? Ayrıca cruise control konfor paketi içeriğine dahil midir? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.. Herkese keyifli forumlar dilerim..
Puntocular nerelerdesiniz?
merhaba arkadaşlar;forumu görünce bende yazayım dedim,bende 2005 model punto m.jet var aracımı 0 aldım ve halen kullanıyorum,aracım 140000 km.de şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı aracımdan çok memnunum.