Şimdi Ara

2003-2006 modeller arası- Fiat Punto Kulübü (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.283
Cevap
68
Favori
715.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rİca ederim.Aklına takılan başka bir soru veya sorun olursa her zaman yardımcı oluruz
  • @ghosttailor yarın almaya gidiyoruz,anlaştık..80 binde,2004 model boyasız,kazasız,temiz punto..fotolarını eklerim..fiyat sormadan söyleyeyim,13.750tl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cauchyhua

@ghosttailor yarın almaya gidiyoruz,anlaştık..80 binde,2004 model boyasız,kazasız,temiz punto..fotolarını eklerim..fiyat sormadan söyleyeyim,13.750tl...

Dostum hayırlı olsun..İyi günlerde kazası belasız güle güle kullan..Fiyatta, Km'de gayet iyi..
  • selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Ben de 2006 punto sahibiyim.Aracı 2005 eylül den beri kullanıyorum ve memnunum.40000 bakımını yaptırmak istiyorum.servise giden arkadaşlar ücretin ne kadar tututuğunu bildirirlerse memnun olurum.kazasız günler arkadaşlar.
  • Selam ersin3986 forumumuza hoşgeldin Puntolarımızı aynı tarihte almışız ben de 2006 model punto kullanıyorum 2005'in 16 eylülünden beri... 40000 bakımını yaklaşık birbuçuk sene önce yaptırmıştım ve hatırladığım kadarı ile 320ytl tutmuştu (benim arabam 1.3 multijet. Senin araban benzinli ise fiyat değişebilir) yağ - yağ filtresi, yakıt, hava, ve polen filtreleri değişmişti, fren hidroliği değişmişti fren merkezlerinin detaylı temizliği yapılmıştı, lastiklere rotasyon yapılmıştı şimdi 60000 bakımı yaklaşıyor tüm bunlara ek olarak fan kayışları değişecekmiş ve 400 - 420 Ytl tutar dedi servisten görüştüğüm kişi. Arabanın resimlerini de eklersen forumumuz biraz daha renklenir kendine çok iyi bak.
  • quote:

@ghosttailor yarın almaya gidiyoruz,anlaştık..80 binde,2004 model boyasız,kazasız,temiz punto..fotolarını eklerim..fiyat sormadan söyleyeyim,13.750tl...

cauchyhua yeni araban şimdiden hayırlı olsun umarım kullanmaktan zevk alırsın sen de bizler gibi... güle güle kullanın kazasız belasız fotoları merakla bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersin3986

selam arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Ben de 2006 punto sahibiyim.Aracı 2005 eylül den beri kullanıyorum ve memnunum.40000 bakımını yaptırmak istiyorum.servise giden arkadaşlar ücretin ne kadar tututuğunu bildirirlerse memnun olurum.kazasız günler arkadaşlar.

Selam ersin3986..Aramıza hoşgeldin..Servis konusunda puntojet sana gerekli açıklamayı yapmış..Aracınla ilgili bir sorun veya sorunun olursa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız..Aracını kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileği ile..
  • Kaset çalar bulunan Punto'lara cd çalar takıldığında direksiyondan kumanda özelliğinin deaktif hale gelmeyeceği bir marka model var mıdır abaca?? Daha önce hiç araştıran oldu mu??
  • Bildiğim kadarı ile Sony,Alpine Jvc gibi kaliteli markaların böyle opsiyonları mevcut.Araya sadece direksiyondan kumandası olmayan bir araçtan farklı olarak bir aparat takılıyor.Bu da fiyata yansıyabilir.
    Ayrıca 2. bir alternatif olarak aşağıdaki linki incelemeni önerebilirim..

http://www.xcarlink.com.tr/
    Gelişmeleri bekliyoruz..Kolaygelsin..
  • Güzel bir uygulamaymış ancak kaset çaların üzerinde bunu bağlayabileceğimiz bir giriş var mı??
  • Orjinalden alıntı: Sye88

Güzel bir uygulamaymış ancak kaset çaların üzerinde bunu bağlayabileceğimiz bir giriş var mı??

Orjinalden alıntı: kabizkugu

Ben 2 hafta önce 2006 scenic e taktırdım.Renault 2006 model de bile kasetli teyp kullandığından (Afrikalıyız ya!!!) ve arabanın torpidosuna uygun olmayan saçma sapan bir teyp/mp3 takdırmaktansan,210 TL ye bu aparatı takdırdım.

1-6 değil 10 yakın dosya açtım ve hepsini ayrı CD gibi görüyor.yani şu ana kadar 10 lu cd changer gibi çalışıyor.(CD1/CD2 vs..)
    2-her birine dosyaya 50-60 adet mp3 attım ve problemsiz okudu.
    3-Dosya isimler mutlaka cd01,cd02....cd10 vs olacak.Yoksa okumuyor.
    4-external hardisk,usb stick yada sd kartla sıkıntısız çalışıyor.
    4-Yer kaplamıyor torpidoda içinde 4 GB lik bir USB ile duruyor.Lazım oldumu USB yi alıp kullanıp yada upload edip yeniden takınca olay bitiyor.
    5-Aracın direksiyon kumandaları çallşıyor.kablo doğranmadı.
    6-Ses kalitesi noram cd/mp3 player ile aynı.

Kısaca ben memnumun.ama basit bir alet lduğu söylenebilir.210 yerine 100-150 ytl aslında olası fiyatı ama piyasada başka olmayınca bu kar marjinı muhtemelen uyguluyorlar.yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttailor -- 24 Mayıs 2009; 22:51:55 >

• Sorunun cevabını tam olarak bilemiyorum ama sitede konu ile ilgili olarak yukarıdaki entry i buldum.İstersen kabizkurguya PM atarak ulaşabilirsin
  • puntoyu aldık,ilk izlenimlerim gerçekten güzel bir araç oldugu..ve yakıta inanamadım..cok düsüktü..
    daha sonra ayrıntılı anlatırım,lakin ilk iş olarak ön ve arka fiat armalarını kırmızı yeni fiat armalarıyla degiştirmek istiyorum.armaları aldım,fakat nasıl takılacagını bilimiyorum..bilenlerden yardım istiyorum
  • quote:

puntoyu aldık,ilk izlenimlerim gerçekten güzel bir araç oldugu..ve yakıta inanamadım..cok düsüktü..
    daha sonra ayrıntılı anlatırım,lakin ilk iş olarak ön ve arka fiat armalarını kırmızı yeni fiat armalarıyla degiştirmek istiyorum.armaları aldım,fakat nasıl takılacagını bilimiyorum..bilenlerden yardım istiyorum

Selam cauchyhua..Araçtan memnun kalmana çok sevindim..Gayet mantıklı bir seçim yaptın..
    Arma konusunda şahsi fikrim mavi Fiat armasının göze daha hoş göründüğünü düşünüyorum..Tabi sonuçta zevk meselesi...
    Çıkartmak için düz tornavidanın ucuna boyaya zarar vermemesi açısından tek veya 2 kat bez sarıp armanın dip bölümünden yavaşça zorlayarak çıkartabilirsin diye düşünüyorum.Ön panjurdaki armayı çıkarmak panjur plastik olduğu için arkaya göre daha kolay olur tahminimce..Ayrıca yeni armayı yapıştırırken APP plaka uygulamasında kullanılan 3M çift taraflı bant veya silikon takviyesi yaparsan daha sağlam olur..
    Kolaygelsin..Bu arada fotoları bekliyoruz..Punto'nu güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghosttailor -- 25 Mayıs 2009; 19:12:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sye88

Güzel bir uygulamaymış ancak kaset çaların üzerinde bunu bağlayabileceğimiz bir giriş var mı??

www.xcarlink.com.tr'de uyumlu olduğu modeller var, teybin arka tarafında harici cd değiştirici yeri varsa oradan bağlanıyor
  • quote:

puntoyu aldık,ilk izlenimlerim gerçekten güzel bir araç oldugu..ve yakıta inanamadım..cok düsüktü..

Araban hayırlı olsun cauchyhua güle güle kullan, kullandıkça bak daha ne güzelliklerini göreceksin Bahsettiğin kırmızı arma olayını ben de düşünmüştüm ama jantlardakileri ve direksiyondaki armayı değiştiremeyeceğimi farkedince vazgeçtim... Ön ve arkada kırmızı jantlarda ve direksiyonda mavi... pek uyumlu olmaz diye düşünüyorum ama tabi asıl önemli olan senin zevkin. Her iki durumda da arabanı uzun bi süre keyifle kullanmanı ve puntoyla ilgili daha başka izlenimlerini ve eğer olursa sorunlarını paylaşmanı dilerizi. Tekrar hayırlı olsun bence de en doğru seçimi yaptın

• Arkadaşlar Puntolarda klima açma-kapama düğmesi yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkc32

Arkadaşlar Puntolarda klima açma-kapama düğmesi yok mu?

Manual klimalar için sana yardımcı olamayacağım.Ama iklim kontrollü dijital klimalarda açma kapama düğmesi mevcut..Manual klimaya sahip arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır..
  • quote:

Selam mkc2, forumumuza hoşgeldin. Üzerinde 1-2-3-4 yazan fan düğmesinin üstüne 1, 2, 3 veya 4. konumdayken bastırırsan turuncu bir lamba yandığını göreceksin, klima açma kapama düğmesi bu düğme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperbCombi -- 27 Mayıs 2009; 0:03:29 >
  • Teşekkürler arkadaşlar,
    Arabanın kullanım kılavuzu olmadığı için bilemedik. Neyse o sorunuda fiatı arayarak çözdük. Kılavuzu adrese yolluyorlarmış.

quote:

Orjinalden alıntı: Puntojet

quote:

Selam mkc2, forumumuza hoşgeldin. Üzerinde 1-2-3-4 yazan fan düğmesinin üstüne 1, 2, 3 veya 4. konumdayken bastırırsan turuncu bir lamba yandığını göreceksin, klima açma kapama düğmesi bu düğme.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.