Şimdi Ara

2003 3.18ti m teknik ederi nedir? Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 m teknik 3.18ti model 88 bin km deki ekranlı, sunrooflu otomatik full aracın ederi sizce nedir? Tavan, kaput harici boyalar var. Değişen yok. Araca yarın baktırılacak ve fiyatta anlaşmaya çalışıcaz. Sahibi 32.500 istiyor. Sizce çok mu ideal mi?

• compact kasaya 32 bin TL mi? Compact kasalar ülkemizde BMW nin üvey evladı gibidir.. üstüne 3 daha koyup 2005 3.16 sedan alın arabaya biniyorum dersiniz
  • ilan var mı?
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-siparis-m-tech-ful-plus-full-orjinal-187023731/detay/ ilan bu. Ne yazık ki e46 kasa sedan arıyordum ama bu fiyatlara bulamadım. Otomatik şart ikinci araç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leewoojin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozel-siparis-m-tech-ful-plus-full-orjinal-187023731/detay/ ilan bu. Ne yazık ki e46 kasa sedan arıyordum ama bu fiyatlara bulamadım. Otomatik şart ikinci araç olacak.

Kazası belası yoksa ekranın hatırına 30-31 e alınır, koltuklarda recaro donanımı güzel.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    30-31'e almaya çalışıcam o zaman. En son 32,5 dedi ama benim kafamdaki rakamda 30. Aracı gördükten sonra tekrar pazarlık yapcaz.
  • Başka compact kasalar hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Acil yardıma ihtiyacım var. Yarına kadar fiyatı kafamda netleştirmem lazım.
  • iki daha koyun ci bakın 325 falan olsa tamam dicemde 18 ti ye ekran olsa ne olcak en kralı 2 bin tl ekranın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz ci 38-39 şuan ne yazık ki. Ci'lere bütçemiz yetmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

iki daha koyun ci bakın 325 falan olsa tamam dicemde 18 ti ye ekran olsa ne olcak en kralı 2 bin tl ekranın

Pampa bu orjinal
  • abi orj olsa ne olcak yıl 2015 karasal tv olacak diye bütün terane çak bitane dynavin d99 olay biter m54 bakmayın temiz m52 bakın bikaç tık üstüne bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.