Bildirim
2003 Üstü Seat cordoba mı 2003 üstü nissan primera mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
primera d cordoba b sınıfı bir araç talihsiz bir karşılaştırma olmuş..
yakıt : cordoba
diğerlerinin hepsi primera -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
primera d cordoba b sınıfı bir araç talihsiz bir karşılaştırma olmuş..
yakıt : cordoba
diğerlerinin hepsi primera
+9999 -
Evet yakıt açısından cordoba derim donanım olarakta cordoba derim ama....PRimerayı 1.6 mtoor pek çekemiyor diyorlar..Ama cordobanın parça kaliteside kötü değil o kadar.Tabiki sınıf farkı var aralarında..Almadan önce primeralarada az bakmadım değil..Yunus gibi araba mübarek...Ama bana pek d sınıfı bir araç gibi gelmiyor..Şimdi primera passat yada superb le aynı sınıftamı ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit
Evet yakıt açısından cordoba derim donanım olarakta cordoba derim ama....PRimerayı 1.6 mtoor pek çekemiyor diyorlar..Ama cordobanın parça kaliteside kötü değil o kadar.Tabiki sınıf farkı var aralarında..Almadan önce primeralarada az bakmadım değil..Yunus gibi araba mübarek...Ama bana pek d sınıfı bir araç gibi gelmiyor..Şimdi primera passat yada superb le aynı sınıftamı ???
donanım olarak nasıl cordoba diyebiliriz ki ? sadece donanım sınıfı belli etmez biliyorsunuz. nissanın o yıllarda ürettiği c sınıfı aracı almeradır. primera hep d segmenti olmuştur. -
Cruise control,Klimatronik klima,Otomatik katlanan yan aynalar,,Primerada artı olarak bildiğim kadarıyla kamera var.. -
Bu iki arabayı her yönü ile kıyaslarsanız sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X