Bildirim
nissan primera 2.0 1998 alınır mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
mazda 626 2.0da aynı şekilde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mazda 626 alınır
neden
1998 model vardı bizde maaşallah taş gibi araba 1998 yılında almıştık 2015 de sattık -
quote:
Orijinalden alıntı: gfbilker58
1998 model vardı bizde maaşallah taş gibi araba 1998 yılında almıştık 2015 de sattık
eyvallah sağol kaporta aksamı falan bulunuyomu
Hiçbirini alma. Piyasası olan ve parçası kolay bulunan bir araba al. Biz de bir ara 93 model e34 5.20 aldık. Kapı kolunu bile bulamıyorduk. Anlayan usta yoktu. Parçaları pahalıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası
Hiçbirini alma. Piyasası olan ve parçası kolay bulunan bir araba al. Biz de bir ara 93 model e34 5.20 aldık. Kapı kolunu bile bulamıyorduk. Anlayan usta yoktu. Parçaları pahalıydı.
seni duyunca vazgeçtim ama çok güzel arabalar kaldık megane 1 e
Parçasi zor bulunuyor,motorunda az sorun yaratsa usta usta dolanirsin
quote:
Orijinalden alıntı: FoRaSTeRo
Parçasi zor bulunuyor,motorunda az sorun yaratsa usta usta dolanirsin
ankarada bulunmazmı acaba parçaları
İstanbulda zor bulunuyor ama ben almam bide kaç paraya alicaksin passat filan alirdim arkadaşta var
quote:
Orijinalden alıntı: FoRaSTeRo
İstanbulda zor bulunuyor ama ben almam bide kaç paraya alicaksin passat filan alirdim arkadaşta var
eyvallah sağol passata para yetmez 20 bin tl para var, passat alırsamda 1.8turbolu olanını almak isterimki oda çok yakar
Benim arkadasda vardi kac yıldır sorunsuz kullaniyorlar kendiside belirtti, lakin gecen aynasi kirilmis kayseride bulamadilar.. konyada cikmasina bir ton para istemisler sahin aynasi uydurmuslar..
quote:
Orijinalden alıntı: APPY038
Benim arkadasda vardi kac yıldır sorunsuz kullaniyorlar kendiside belirtti, lakin gecen aynasi kirilmis kayseride bulamadilar.. konyada cikmasina bir ton para istemisler sahin aynasi uydurmuslar..
hahah öyleyse almamak en mantıklısı 323 dede durum aynımı acaba
Megan 1'i bulmuş beğenmiyosun
Bence Megan 1 , Megan 2'den bile her yönüyle daha güzel.
Kuzenimde 2.0 Dİzeli var 2000 model kasası çok güzel sağlam taş gibi araba ama malesef parçası çok zor bulunuyor. Geçenlerde Triger sıyırdı 1 ay parça bekledi Japonyadan parça geldi. Usta konusuna gelirsek ustasını bulursun ama parça anlamında sıkıntılı bir araba -
quote:
Orijinalden alıntı: Jozef38
Kuzenimde 2.0 Dİzeli var 2000 model kasası çok güzel sağlam taş gibi araba ama malesef parçası çok zor bulunuyor. Geçenlerde Triger sıyırdı 1 ay parça bekledi Japonyadan parça geldi. Usta konusuna gelirsek ustasını bulursun ama parça anlamında sıkıntılı bir araba
eyvallah sağol
quote:
Orijinalden alıntı: sefasefa1
Megan 1'i bulmuş beğenmiyosun
Bence Megan 1 , Megan 2'den bile her yönüyle daha güzel.
megan 1in 2den güzel olduğunu biliyorum ama bu araçlar daha üstün
Forumda biraz araba yaşı olunca ALlmayıncılar var....
Taş gibi arabadır.. yok parça yok bilmem ne boşa moralini bozma
zaten herkes arabadan çok anlasaydı , Bu arıza neden kaynaklanir , yok stop etti acaba neden ? yok titriyor neden acaba diye soruları sormazlardi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X