Şimdi Ara

2004-2005 5.30d mi mercedes e270 cdi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaslar e39 kasa 5.30i kullanıcısıyım. Aracımı değiştirmem gerekiyor. 2004- 2005 model 5.30d mi alınır yoksa mercedes e270 cdi mı.
    Bu araclarda kronik sorunlar varmıdır.
    Bmw tartışılmaz tabiki ama mercedes performans olarak nasıldır.
    Bilgi sahibi olan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim..

• 58emrah58 5 kullanıcısına yanıt
    e60 530d sahibiyim. e270 kullanmadım. Bu konularda genel olarak şunu düşünüyorum: Siz hangi arabayı dizayn olarak beğeniyorsanız o arabayı alınız. Teknik verileri fiyatı falan siz zaten kafanızda tartıyorsunuz. Bu iki arabayı da tasarım olarak beğeniyorsanız gerçekten temiz olduğuna emin olduğunuz bir arabayı gerekirse birkaç bin fazla vererek almanızı tavsiye ederim. Kendi aracımı alırken acelem olmadığı için yaklaşık 6 ay ilanlara baktım ve sonunda temiz ve istediğim donanımda olan arabayı aldım. 530dlerin piyasası çok değişken. Aynı model yılı için 55-60 bin isteyen de var 75-80 bin isteyen de var. Sahibinden satılık bulmak da çok zor. Mümkünse tamamen yetkili servis kayıtlı ve göreceli olarak düşük km.li bir araba almanızı yine tavsiye ederim.

e39 530i kullanıyorsanız genel olarak bmwnin karakteristiğini biliyorsunuzdur. Biraz spor ve sert bir arabadır. Mercedes daha çok konfor odaklıdır. Ama motor performans ve ekonomiklik açıdan yine bence bmw bir adım öndedir. Şu anda yaklaşık 10 bin km OBC yakıt ortalamam 8.6 litre (şehir içi dışı karışık). Performans olarak sizin ödüllü motorunuzda çok yüksek devirlerde ulaşabileceğiniz performansa 530d'de normal devir bandında sahip olursunuz. Günlük kullanımda çok daha güçlü olduğunu hissedersiniz. 500nm gibi inanılmaz bir torku var. Ancak bu özelliği ikinci elde temiz BMW bulunmasını zorlaştırdığı gibi yüksek km.lerde arıza verme ihtimalini de arttırmaktadır. Daha bir şeyler yazabilirdim ama sizin kafanızda ne gibi sorular olduğunu bilmediğim için uzatmayayım. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
    İyi akşamlar

Sonradan aklıma geldi linkini vereceğim videoda bmw 530d- audi A6 3.0 tdi- mercedes e320 cdi karşılaştırması var. Almanca ama ulaşılan sonuçları anlayabiliyorsunuz. Performans ve ekonomi konusunda 530d bırakın e270i e320den bile daha iyi bulunmuş.
    http://www.youtube.com/watch?v=mftkSQMlisU
    Tekrar iyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elagance45 -- 14 Aralık 2013; 21:20:01 >

• 530d alınır. Hem daha spor hem güçlü
  • w211 gerçekten efsanedir. e200 var uçuyor bende 270 dizel nasıldır kim bilir.
  • arkadaşlar cok teşekkür ederim cevaplarınız için..
  • Vergi derdiniz yok ise E320 CDI AVANGARDE E-2 PAKET ALIN keyfine bakın derim.
  • E60 ın yüzü eskidi artık. Ama w211 mercedesin bana hiç yüzü eskimemis geliyor. Arabanın kendine göre müthis bir havası heybeti var. Ben olsam mercedesi alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2004 e270 cdi var, imkaniniz varsa makyajli kasa alın. Mercedesin efsane modellerinden biridir, kaliteyi sonuna kadar hissedebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

w211 gerçekten efsanedir. e200 var uçuyor bende 270 dizel nasıldır kim bilir.

e200 uçuyor ha

O zaman yollarımızın her biri uçak pisti, bilimum B-C segmenti hafif güçlü motorlu araçtan ufak hızlarda tokat yiyor e 200 nasılsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vox.x

E60 ın yüzü eskidi artık. Ama w211 mercedesin bana hiç yüzü eskimemis geliyor. Arabanın kendine göre müthis bir havası heybeti var. Ben olsam mercedesi alırdım.

katılıyorum. e serilerinin yüzü eskimiyor
  • temiz bir 530d e60 bulursanız kaçırmayın.performansı iyidir.M paket yada M5 paket yapıp binilince çok keyifli olur.Ama yaşınız büyükse mercedes derim.40 yaş civarları ve altındaysanız e60 üstündeyseniz e270

yakıtı 9 lt civarı olur büyük ihtimal
  • Ben e270cdi yakıt hakkında yazayim, arkadaşım şehir içi 270krş yaktırdığını söylüyor
  • E270 teki motorun sorunsuz olmadığını okumuştum bir yerde.Fakat W211 mi onu tam hatırlamıyorum.İyice araştırın öyle kararınızı verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.